Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık Asus TUF & ROG beyaz renkli ekran kartı Satın Al 22 Ağustos 2024 09:21 1 1 Alınık Asus TUF & ROG beyaz renkli ekran kartı Öncelik olarak istanbul içi ve kutu/fatura/garantisi olan ürünler olmak şartıyla,Asus ROG serisi ya da TUF serisi BEYAZ ekran kartı arıyorum. İnternette ürünlerin sıfır fiyatı da belli ikinci el fiyatı da belli, eğer gerçekten satmaya niyetiniz varsa mümkünse abartmadan fiyat verirseniz orta yolu buluruz diye düşünüyorum.NOT: 4080 ve üstü ekran kartı aramıyorum, 40 BİN TL verecek bütçem yok maalesef, en fazla 4070 ve altı arıyorum ya da 7800 ve altı.Takas kabul ediyorsanız elimde ekran kartı işlemci vb. donanımlar mevcut DM'den iletişime geçin.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech Powerplay + Logitech G915 TKL White Beyaz Asus ROG Strix X670E-A AM5 Anakart KFG Eksiksiz Logitech F710 Kablosuz Oyun kolu faturalı garantili temiz Alınık Asus TUF & ROG beyaz renkli ekran kartı