Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Arkadaşlar merhaba. Asus f3sc bir notebook geldi. Sağ menteşe kırık ve görüntü çizgi çizgi, renkler 16 bit, ortada çukur gibi renkler bozuk. Ekranda sürekli görüntü gidip geliyor.
Muhtemelen menteşe kırıldıktan sonra monitör ve kasayı birleştiren kablonun zarar gördüğünü düşünüyorum.
Bu nedenle bir adet karttan monitöre giden kablo ile sağ menteşe alacağım.
Sorunun başka nedenlerle kaynaklanabileceğini düşünenler sorunun çözümünü, almam veyahut değiştirmem gereken parçaları yazarlarsa sevinirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Ekran kartı yada LCD de zarar görmüş olabilir.Bence ezbere parça almak pek mantıklı değil.Sorun tahmin ettiğin parçalarda değilse boşuna masraf etmiş olacaksın..
merhabalar notebook tamir işi yapıyorum izmirdeyim dilersen yardımcı olabilirim.
ekran kartı chipi olma ihtimalin yuksek eğer bit olarak düşük gosterıyorsa.Harici monitöre bağlayıp vga portundan goruntunun nasıl verdiğine bir bak istersen ondada goruntu bozuk ise chipdendir.
elimde bütün yedek parça mevcuttur fiyat olarak görmeden verilmez
Vga çıkışına bağlamama rağmen monitörden görüntü alamadım.
Bu arada ilginç bir gelişme var; recovery kısmına geldiğimde görüntü net, bozulma filan yok. Ancak windows 7 masaüstü ortamına geçince görüntü bozuluyor.
Kafayı yemek üzereyim yahu. Ne saçma bir arızaymış :)
arkadasım bende asus f3s var ekran kartı cıpsetı arızalandıgı ıcın parca olarak satmaya karar verdım.eger ekran kartı dısında ıstedıgın parca varsa 05433277878 numaralı telefondan bana ulasabılırsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme