Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK - ANAKART - İŞLEMCİ - RAM - BÜTÇE max 550 TL Satın Al 28 Mart 2012 22:21 1 1 ALINIK - ANAKART - İŞLEMCİ - RAM - BÜTÇE max 550 TL Arkadaşlar yeni sistem topluyorum 1 adet Anakart - 1 adet İşlemci -1 adet Ram alınacaktır. İl Kütahya. Garantisi devam eden ve full kutulu ürünler tercih sebebimdir. ANAKART SEÇENEKLERİM Gigabyte GA-880GM-USB3 Asus M5A88-V EVO Gigabyte GA-990XA-UD3 Gigabyte GA-990FXA-UD3 İŞLEMCİ SEÇENEKLERİM AMD Phenom II X6 1090T (BE) AMD Phenom II X4 965/955 (BE) AMD Fx - x4 - 4100 (BE) AMD Fx - x6 - 6100 (BE) RAM SEÇENEKLERİM G.SKILL - CORSAIR - OCZ 1866 veya 1600 mhz 4 GB veya Dual kit 8 GB XMP CL9 1.5V ANAKART : Onboard ekran kartı, FX işlemci desteği, 1866 ve üstü ram desteği, USB3.0, SB850 ve SB950 chipsetli ürünler öncelikli tercih sebebim. İŞLEMCİ : F/P daha ön planda, enaz x4 Phenom yada Fx veya x6 phenom yada FX işlemciler tercih edicem. RAM : Ram'i 1866mhz veya 1600mhz, fiyatına göre 4GB veya 8GB - XMP - CL9 - 1.5V özelliklerinde tercih edicem. Marka olarak G.SKILL - CORSAIR - OCZ düşünüyorum. Alacağım bu 3 parça için max 550 TL bütçe ayırabildim. Ürünler ikinci el olduğu için ikinci el piyasa fiyatına uygun teklifler sunmanızı rica ediyorum. İyi bir sistem olacağını düşünüyorum, iyi bi ekran kartı aldığımda son çıkan oyunları oynamak için topluyorum, daha mantıklı teklifleriniz ve düşünceleriniz varsa tekliflerinize herzaman açığım. Ürününü satmak isteyen arkadaşların referansları tatmin edici ise önce para, sonra ürün şeklinde satın alabilirim. Referansı olmayan arkadaşlarlada SanalPazar üzerinden alış-verişimizi yapabiliriz. Saygılar sunuyor tekliflerinizi bekliyorum. Fiyat : 550 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Mart 2013 Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık - Oneplus 6T veya 7 / Tamirsiz ve/veya Kutulu Olursa Tercih Sebebidir Alınmıştır - İlginiz için Teşekkürler - Samsung S5 - 16 GB veya 32GB Alınmıştır - İlginiz için Teşekkürler - AM3+ | Anakart | ASUS / Gigabyte / MSI [ALINIK] 100-150 TL arası laptop. (İnternete girsin yeter)
işlemci:fx 4100be box yanında özel soğutucu faturalı anakart msi 880gms e 35 sıfır faturalı 2x4 sıfır box GEIL Enhance Cosra garanti belgesi mevcut toplam 450lira
cevaplandı.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık - Oneplus 6T veya 7 / Tamirsiz ve/veya Kutulu Olursa Tercih Sebebidir Alınmıştır - İlginiz için Teşekkürler - Samsung S5 - 16 GB veya 32GB Alınmıştır - İlginiz için Teşekkürler - AM3+ | Anakart | ASUS / Gigabyte / MSI [ALINIK] 100-150 TL arası laptop. (İnternete girsin yeter)
pm cevaplandı. Alınık ürünler devam ediyor. (Not: İstediğim ürünlerden tek satıyorsanız tek olarakta alırım) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık - Oneplus 6T veya 7 / Tamirsiz ve/veya Kutulu Olursa Tercih Sebebidir Alınmıştır - İlginiz için Teşekkürler - Samsung S5 - 16 GB veya 32GB Alınmıştır - İlginiz için Teşekkürler - AM3+ | Anakart | ASUS / Gigabyte / MSI [ALINIK] 100-150 TL arası laptop. (İnternete girsin yeter)
şuan bi arkadaşla pazarlığı bitirdik,alışverişin son aşamasındayız inş. aldığım ürünler; AMD FX 6100 6 ÇEKİRDEK İŞLEMCİ 3.3 GHZ 14 MB CACHE 32 NM 10.12.2011 VATAN FATURALI ASUS M5A99X/SB950 AM3+ DDR3 2133 MHZ ANAKART SATA 3----19.12.2011 VATAN FATURALI GSKILL RIPJAWS GAMİNG SERİES 2X4 GB 1600 MHZ CL9 KİT güzel bi üçlü olduğunu düşünüyorum.yani benim gibi p4'den bu sisteme geçen biri için normal dimi böyle düşünmem :) Bu parçaların uyumu ve performansı hakkında siz ne düşünüyorsunuz.? ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık - Oneplus 6T veya 7 / Tamirsiz ve/veya Kutulu Olursa Tercih Sebebidir Alınmıştır - İlginiz için Teşekkürler - Samsung S5 - 16 GB veya 32GB Alınmıştır - İlginiz için Teşekkürler - AM3+ | Anakart | ASUS / Gigabyte / MSI [ALINIK] 100-150 TL arası laptop. (İnternete girsin yeter)