2007 ve üstü modellerde Alfa Romeo 147 bakıyorum. Km olarak düşük Lpg olursa iyi olur Renk kırmızı Pert, ağır hasar kaydı olmayacak
Şimdilik ana kriterler bunlar, tabi aracın temizlik durumuna göre, masraf durumuna göre fiyat kısmı belirlenir.
Satan arkadaşlar yada satan birilerini tanıyan arkadaşların iletişime geçmeleri rica olunur.
Bursa'da ikamet etmekteyim.
Saygılarımla,
gunceldir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ben de alfa bakıyorum ama 156 mı alsam 147 mi karar veremedim
Temiz 147 ya da 156 Alfa'nın piyasası nedir? Servisini Fiat mı üstleniyor? Nasıl araçtır bilgi alabilir miyim?
ikisi de keyifli şık ve cezbedici araçlardır zevkler tartışılmaz ama 156 daha bir başka 2 yıl kullandım birmot da bakımlarını yaptırabilirsiniz 156 modeli 2006 yılında bitiyor fiyat olarak 28.000 in üstüne çıkmayın derim 147 modeli 2009 da var mı bilmiyorum ama 2008 modeli garanti var bu araç için de maximum 30.000 diyebilirim tavsiye 156 alırsanız 2.0.ts. lere öncelik verin 147 de 1.6. nasıl bilmiyorum bir de iki araç için de Distinctive modeline bakın gönlünüze göre bir araç bulursunuz inşallah
bizde 2004 1.6 147 ts var yenı aldık cok memnunuz bunu satarsam yenı kasasını alırım baska arabaya bakmam bıle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme