Şimdi Ara

Alınık 8800gtx yada 2900xt -istanbul-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul içi 8800 gtx yada 2900xt ekran kartı alacağım.

bütçem 575 ytl maximumdur.lütfen fahiş fiyat teklif etmeyelim.

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN YANLIŞLIK YAPMIŞIM.575 ytl yazacaktım
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRaSpIRIN -- 26 Ağustos 2007; 2:15:39 >

• 525 ytl ye 8800gtx varsa bende istiyorum bana gelen en aşağı teklif 750 ytl dir 8800gtx için istersen arkadaşı sana yönlendireyim ama o bütçeyle 8800gts sıfırını alırsın oda palit falan olur asus 8800gts bekleme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 26 Ağustos 2007; 0:27:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogulcanozugenc

525 ytl ye 8800gtx varsa bende istiyorum bana gelen en aşağı teklif 750 ytl dir 8800gtx için istersen arkadaşı sana yönlendireyim ama o bütçeyle 8800gts sıfırını alırsın oda palit falan olur asus 8800gts bekleme :)

kardeş sıfır isteyen kim?sen sanırım gündemi takip etmiyorsun.burda 550 ytlye gtx verildi.kaldıki sadece gtx değil 2900xt de arıyrm.bence sen süper zekanı buralarda tüketme

al da biraz forum kullanmayı öğren. madem alınığın var.koş kaçırma xxx editionu özellikle de gigabyte hadi durma uç

edit:ekleme.

@ogulcanozugenc
    KARDEŞ KUSURUMA BAKMA SERT ÇIKIŞTIM.HAKKINI HELAL ET.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRaSpIRIN -- 26 Ağustos 2007; 2:25:18 >

• Milletin mesajlarına yerli/yersiz yorum yapmak hiç hoş değil diğmi?İnşallah bundan sonra siz de yapmazsınız.
    quote:

Orjinalden alıntı: BillyJean
    kardeş sıfır isteyen kim?sen sanırım gündemi takip etmiyorsun.burda 550 ytlye gtx verildi.kaldıki sadece gtx değil 2900xt de arıyrm.bence sen süper zekanı buralarda tüketme

al da biraz forum kullanmayı öğren. madem alınığın var.koş kaçırma xxx editionu özellikle de gigabyte hadi durma uç

edit: link ve imla.

• HD2900XT nin 512 lik modelini o paraya bulursun ama 8800GTX bulabilecegini sanmıyorum...

Düsünürsen bendeki 1GB lik HD2900XT yi 650 YTL ye verebilirim...

3d06 : 14.3k
    3d05: 22.7k
    3d03: 44.5k
    3d01: 67K

Coh 1280x1024 16xAA ve 16xAF max detail bench testi : 171 Avg FPS
    TDU : Default 65-70FPS OC li iken 80-85FPS
    Stalker : Default 65-70, OC li 80-85FPS

vs.vs egerl SS istersen hepsini verebilirim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ogulcanozugenc

525 ytl ye 8800gtx varsa bende istiyorum bana gelen en aşağı teklif 750 ytl dir 8800gtx için istersen arkadaşı sana yönlendireyim ama o bütçeyle 8800gts sıfırını alırsın oda palit falan olur asus 8800gts bekleme :)

edit: link ve imla.

dostum adam 8800 GTX konusunda haklı zaten arama yaparsan fiyatlar 650 altı yok ( ben göremedim 500 civarı varsa arkadaş arıyordu ) belki bi ihtimal 2900xt satılır demiyorum çünkü satılıyordu bi ara bi arkadaş 500 ytl ye

İnş bulursun hocam

• quote:

Orjinalden alıntı: Kurt_78

HD2900XT nin 512 lik modelini o paraya bulursun ama 8800GTX bulabilecegini sanmıyorum...

Düsünürsen bendeki 1GB lik HD2900XT yi 650 YTL ye verebilirim...

3d06 : 14.3k
    3d05: 22.7k
    3d03: 44.5k
    3d01: 67K

Coh 1280x1024 16xAA ve 16xAF max detail bench testi : 171 Avg FPS
    TDU : Default 65-70FPS OC li iken 80-85FPS
    Stalker : Default 65-70, OC li 80-85FPS

vs.vs egerl SS istersen hepsini verebilirim

kardeş o fiyata gtx var...

NOT:DÜZELTME YAPIYORUM ARKADAŞLAR...YANLIŞ YAZMIŞIM 575 ytl yazacaktım.Kusura bakmayın işlerden kafam bir milyon.hiç dikkat etmemişim.

quote:

Milletin mesajlarına yerli/yersiz yorum yapmak hiç hoş değil diğmi?İnşallah bundan sonra siz de yapmazsınız.

kardeş sanırım bi yanlışlık yapmışsın benim 525 hesabı gibi kimsenin ilanına gereksiz yorum yapmadım.evvelsi günü diyorsan email göndererek yanlışlık olduğunu gereksiz yorum yapmadığımı söyledim... banı hemen kaldırdılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRaSpIRIN -- 26 Ağustos 2007; 2:21:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ceza aldığınızı ve o konuyu görmedim.fakat bikaçkez ilanlara gereksiz yorum yaptığınıza şahit oldum o yüzden yazdım.
    quote:

kardeş sanırım bi yanlışlık yapmışsın benim 525 hesabı gibi kimsenin ilanına gereksiz yorum yapmadım.evvelsi günü diyorsan email göndererek yanlışlık olduğunu gereksiz yorum yapmadığımı söyledim... banı hemen kaldırdılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

ceza aldığınızı ve o konuyu görmedim.fakat bikaçkez ilanlara gereksiz yorum yaptığınıza şahit oldum o yüzden yazdım.
    quote:

görecelilik kavramı...ben de senin bu mesajını gereksiz olarak görüyorum.ancak ben arkadaşın mesajı için ''gereksizdir!'' teşhisinde bulunmadım.lütfen daha yorum yapma.2.el yoruma kapatmadığıma da pişman ettirme.

• arkadaşlar ben kefilim sorunsuzca alışveriş yapabilirsiniz
  • mesajımı tam okumadan cevap yazmışın billyjean arkadaş

eğerki 575 ytl ye de 8800 gtx bulursan al bu ekran kartının sıfırı kaç para biliyormusun ? 1171 ytl sıfırı olan bi kartı zor bulursun 575 e

8800gtx ile 2900xt için aynı fiyatımı veriyorsun biri için farklı diğeri için farklı fiyat vermen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 26 Ağustos 2007; 10:54:38 >
  • beyler arkadas teklifini vermis istedigi fiyata istedigi kartı vericeksen konus , yoksa bosuna yorum yapmayın , ins. istedigin kartı bulursun iyi gunler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sameducer

arkadaşlar ben kefilim sorunsuzca alışveriş yapabilirsiniz

sağolasın samed ben de sana kefilim

quote:

@BALKAR
    beyler arkadas teklifini vermis istedigi fiyata istedigi kartı vericeksen konus , yoksa bosuna yorum yapmayın , ins. istedigin kartı bulursun iyi gunler

sağolasın Balkar kardeşim

ilan aynen günceldir.

• bulursaniz 5 tane alacagim ayrica her türlü yoruma açık bi ilan avukatlar avukatlıgı baska yerde yapsinlar
  • BillyJean msi 320 mb 8800 gts oc almaktan vazmı geçtin benim tavsiyem idarelik bir ekran kartı al

ati:

x2900gt 2900xtx serilerini çıkaracak

nvidia:

g92 gpu su nu çıkaracak

8900 veya 8950 olabilir.

ben idarelik bir ekran kartı almaya karar verdim.
  • hayırlı uğurlu olsun hocam...
    gerçekten dürüst ve samimi arkadaş
  • 575 ytl ye satılan 8800gtx foxconn (türkiye'da olmayan ve dolayısı ile garantisi de olmayan) marka idi ve yurtdışı idi, o yüzden o fiyattan satıldı.
  • Yusuf kardeşime kefilim, emin olun çok mütevazi ve dürüst bir arkadaş. ama açık konuşayım biraz forumda agresif gördüm kendini, vardır bir hikmeti.
  • Kesinlikle arkadaşa katılıyorum yusuf son derece dürüst ve ne dediğini bilen bir arkadaşdır alışveriş yapmak isteyen arkadaşlara duyurulur

kesinlikle ağresifliğinin bir nedeni vardır

quote:

Orjinalden alıntı: SeRSeFiL

Yusuf kardeşime kefilim, emin olun çok mütevazi ve dürüst bir arkadaş. ama açık konuşayım biraz forumda agresif gördüm kendini, vardır bir hikmeti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J_skellington -- 27 Ağustos 2007; 10:00:55 >

• arkadaşlar teşekkrü ederim.agresif olmamın sebebi yine forumdan bir arkadaşımızdır.kusuruma bakmayın.kartı hala aramaktayım.bu arada kandiliniz mübarek olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.