Şimdi Ara

Alınık 512mb 8800GT-GTS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 512 mb lık versiyonundan arıyorum. Özel soğutmalı modeller ilk tercihimdir(GT için) ama stok soğutmalı modellerde olabilir. Fiyat konusunda şimdi birşey yazmıyorum.(pm den konuşuruz bu konuyu) İstanbul da oturuyorum elden alışveriş tercihimdir ama başka illerden kargo yolu ile de yapabiliriz.Eğer ciddi satıcı arkadaşlar varsa pm atsınlar konuşalım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 19 Ekim 2008; 1:58:39 >

• Bir kaç teklif geldi. Eğer daha teklif verecek arkadaşlar varsa pm den bildirsin. Bir kaç güne kimden alacağıma kararımı vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 18 Ekim 2008; 11:10:16 >
  • 8800GTS g92 teklifleride alabilirim fakat GTS için vereceğiniz teklifler 180 YTL den fazla olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 19 Ekim 2008; 2:02:00 >
  • Erdemliol'dan Gigabyte 8800GT 512mb Turbo Force+Üzerinde Vortexx Neo Soğutucu 180 ytl ye alınmıştır. Şuan alışverişi yaptık ben eve geldim. Kendisine bu güzel alışverişten dolayı teşekkür ederim. Ve ilanımla ilgilenen ,teklif veren herkesede teşekkür ederim kısmet erdem abiyeymiş. Zaten bana teklif veren herkeste ben başka teklifler gelsin diye beklerken kartlarınıda satmışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    [SATILDI] ZOTAC GeForce GTS 250
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.