Şimdi Ara

ALINIK 512 MB 9600GT VEYA 512 MB 8800GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilan başlığındaki kartlardan birtanesi alınacaktır... fiyat tekliflerinizi pm den yaparsanız memnun olurum... herkese hayırlı forumlar... saygılar...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmeztolga -- 19 Ağustos 2008; 12:19:02 >

• tolga,

bı ara 9600gt arıyordumm bende 1 hafta aradım bulamadım. vazgecmıstım o yuzden.

umarım sen bulursun kolay gelsın.
  • yaa sorma Tuncay satan yok... satanlarda nerdeyse sıfır fiyat çekiyor... ama hak veriyorum çok ani düştü bu kartların fiyatları insan satmaya kıyamaz
    bu cumartesi 160 ytl verip zalman fanlı gigabyte 8800gt alacaktım forum üyesi bir arkadaştan, fakat kendisi kartı getirmeyi unuttuğu için alamadık, bugünde ne göreyim aynı kartın peşin, sıfır ve taksitli fiyatı 180 ytl olmuş... sonra kendisiyle tekrar görüştüm fiyatta indirim yaparmısın diye fakat kartın o kadar düştüğünü görünce satmaktan vazgeçip kullanmayı tercih etti...

• valla bende hak verıyorum cocuklara. bende satmayı dusundum ekran kartımı ama fıyatları gorunce vazgectım. sımdı yenı bı tane alırsam bunu da baska bı makıne topladıgımda takıcam. dursun kenarda.

p.m e cevap yazıcam sımdı...

quote:

Orjinalden alıntı: sonmeztolga

yaa sorma Tuncay satan yok... satanlarda nerdeyse sıfır fiyat çekiyor... ama hak veriyorum çok ani düştü bu kartların fiyatları insan satmaya kıyamaz
    bu cumartesi 160 ytl verip zalman fanlı gigabyte 8800gt alacaktım forum üyesi bir arkadaştan, fakat kendisi kartı getirmeyi unuttuğu için alamadık, bugünde ne göreyim aynı kartın peşin, sıfır ve taksitli fiyatı 180 ytl olmuş... sonra kendisiyle tekrar görüştüm fiyatta indirim yaparmısın diye fakat kartın o kadar düştüğünü görünce satmaktan vazgeçip kullanmayı tercih etti...

• Sıcak Fırsat diyeceğim ama değil. Sadece standart mağaza fiyatı: 512MB PALIT 8800GT 184 lira ve kargo dahil.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/8643d7f64fd057475a12bfc8ecae6178/PALIT-8800GT-512MB-256BIT-DDR3-16x-HDMI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık 96-128 GB DDR5 Ram
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.