Şimdi Ara

## ALINIK 2 ADET APPLE IPHONE | 2'si Max 1000 YTL ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Rize
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 8 veya 16 farketmez temiz olursa 2.el de Olur imei'si Klon lu Olmayan 2 Adet Cihaz Arıyorum. Kutulu ve Aksesuarları Olması Şarttır. Parayı Nakit Yollıyacağım İlgilenen Buraya Yazabilir veya PM Atabilirler. Farklı Kişilerden de Teker Teker Alınabilir...

• bulursan bizede haber et o fiyata
  • Sitenin adını ve bir de link verirmisin..ben 4 tane almayı düşünüyorum da.
  • sahibinden .com da var bilmiyosan öğrenmeni diliyorum satan kişi önce para sonra cihaz dedi ben onu kabul etmedim anladınmı bilader sanmıyorum ama neyse
  • Sahibinden.com sitesindeki sahtekarların belirlediği komik rakamlara inanıyorsanız ben size sürüyle link gösterbilirim.
  • sen yenisin galiba bi 10 kadarda bana yolla o fiyattan karşındaki insana hitap şeklinede dikkat et şikayet ettim seni yöneticilere
  • quote:

Orjinalden alıntı: burock010

sahibinden .com da var bilmiyosan öğrenmeni diliyorum satan kişi önce para sonra cihaz dedi ben onu kabul etmedim anladınmı bilader sanmıyorum ama neyse

Peki burda sana kim önce cihazı yollar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihazlar Bulunmuştur Arkadaşlar Teşekkürler. . Yorum Yazan Arkadaşlarında Elleri Dert Görmesin
  • quote:

Cihazlar Bulunmuştur Arkadaşlar Teşekkürler. . Yorum Yazan Arkadaşlarında Elleri Dert Görmesin

8GB lik model bile olsa 2 adedi için 1000YTL anormal rakam.
    Bence dikkatli olmanda fayda var.
    Hele aldıkların 16GB lik ise Cihazları almadan parayı ödeme...
  • aldığın yeri sölede 100 tanede ben alcam
  • eywahhh arkadaşlar yardım edelim bu arkadaşa gözümüzün önünde 1000ytl si gidiyor.
  • Sahibinden com da birkaç uyanık geçinmeye çalışan çakal var masus bu tür cihazların ilanını koyup av arıyorlar..Aman dikkatli olun..Adamlara madem bu fiyata kargo ödemeli gönder diyorsun yan çiziyor denemek için o zaman benim senin kentinde tanıdıgım var yerini söyle elden aldırayım diyorsun bi anda ses seda kesliyor adamlardan..
    sahibinden comdan mal alırken kesinlikle önce para sonra mal şeklinde alışveriş yapmayın..
    Bu ilan içinde fikrimi söyleyim o fiyata sokakta falan bir yerde rast gelinirse hırsızlık malı alınabilir :) onun dışında bulunmaz...
    Arkadaşta buradaki tepkileri görünce basite kaçmış ve cihazlar bulunmuştur diye sallamış bu çok bariz bir şekilde belli
  • Daha bugün sahibinden .com daki birini şikayet ettim adam basbayağı çin malı nokia alarıorjinal diye komik fiyata satıyor ve çn malı ile karıştırmayın gerçek nokia die de not düşüyordu. bu uyanık rizeli arkadaş acaba kimin tuzağına düştü. kesin çin malı iphone almıştır o fiyata.
  • Pardon Arkadyi aşlar Bu Konu Hala Burdamı ben 1100 YTL ye Aldım 2 tane biri 16 biri 8 GB Bence Siz Herşeyi Çok Biliyosunuz Yada Öyle Zannediyosunuz...

İyi Günler Konu Silinebilir...
  • quote:

Pardon Arkadyi aşlar Bu Konu Hala Burdamı ben 1100 YTL ye Aldım 2 tane biri 16 biri 8 GB Bence Siz Herşeyi Çok Biliyosunuz Yada Öyle Zannediyosunuz...

İyi Günler Konu Silinebilir...

arkadaşım nerden buldun bizede bildirde alalım..olmazmı..?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.