Şimdi Ara

Alınık 2 Adet 1TB Harıcı Dısk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar 2 adet 3.5" 1TB Harıcı Dısk lazım uygun fıyat 0 ve İkinci el olur yanlız marka olarak WD tercıhımdır teklıflerı beklıyorum Saygılar...
    Edit Sehır ıcı kargoyu ben karsılarım fakat sehır dısı olursa bedava kargo ısterım..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 17 Eylül 2011; 11:39:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Elimde iki adet WD MyBook harici disk var. İkisi de birer tb. Bana bu şekilde yetmiyorlar ve dosyalarım parça parça iki hariciye dağılmış durumdalar. Yani; bunları satayım, kendime 2 tb hariciler alayım diyordum. :)
    Eğer ilgilenirseniz ikisini 160 liraya yollayabilirim. Garantileri doldu ama faturaları duruyor sanırım, Vatan'dan almıştım. İlgilenirseniz mesaj atın...

• 3 adet 3.5" usb2 WD 1 TB usb disk satılıktır. 3 ünü alana 300 tlye bırakırım.

Tanesi 110 TL.

1 i vatandan alındı. 2 sene kadar oldu. Garantisi bitmiş olabilir emin değilim. İlgilenen için faturayı bulur emin olurum.

2 tanesi medyamarket balçovadan alındı. 13-14 ay dır arşiv amaçlı kullanımda. Garantisi devam ediyor.

Her ikisinin garanti belgeleri mevcut.

Üçünün de kutuları usb kabloları ve adaptörleri mevcuttur. 3 ü de arşiv amaçlı kullanılmıştır. 3 TB lıklara geçtiğim için satıyorum.

Satışın aciliyeti yok.

Yer izmir.

Önce havale sonra kargo mng, yurt içi veya aras ile gönderebilirim. Kargo alıcıya aittir.

Şu an itibariyle Sıfırı Vatanda 166 TL medyamarkette 155 TL dir.

Ayrıca

2.5 luk USB 2.0 3 adet 500 gb IOMEGA harici disk. Bestbuy ve medyamarket izmirden alınma.
    2.5luk USB 2.0 1 adet 500 GB LG harici disk. Medyamarket izmirden alınma.

Dördü de 13-14 ay lıktır. Arşiv amaçlı kullanılmıştır. 2 si siyah renk 2 si gümüş rengidir.

Satış nedeni 3 tb lık disklere geçiştir.

Yer izmir.

Önce havale sonra kargo (mng, aras veya yurtiçi - alıcı öder)

İlgilenenlere resim gönderilir.

Fiyat 95 tl dir.

Herkese iyi akşamlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Paylaş:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassadar -- 16 Eylül 2011; 20:14:10 >

• Uurnlerı fotografları ile beraber koyarsanız sevınırım Saygılar.

• ______________________________

• Cevapladım mesajınızı, düşünüp taşınıp bana dönersiniz. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attım. geri cevabınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.