Şimdi Ara

Alınık! 100liraya kadar mp3 çalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Kredi kartına taksitli ya da acil nakite ihtiyacınız yoksa 2güzel kelama taksitli ödemeye de anlaşırız derseniz 100liraya kadar mp3 çalar arıyorum. Nakit tek ödeme yapamam şu sıra. ipod falan gibi özenti gençlik ürünleri de istemiyorum. Öyle allı pullu sarılı yeşilli şeyleri de hiç sevmem. Tercihen siyah, gri, kahverengi veya mat beyaz renk ürünler bakıyorum. 2GB hafıza yeterli benim için; fiyat da ona göre zaten. Mesela BURADAKİ ürün hoşuma gitti fakat burada daha ucuza bulurum eminimki Tercihen sıfır, garantili ürünler ya da 1-2ay TEMİZ kullanılmış garantili ürünlerle ilgileniyorum.

Lütfen "Elimde bundan var ne verirsin?" gibi mesajlar atmayınız. Eğer fiyatı ben belirleyeceksem 10lira veririm.
    Mesajlarınızda ürününüzü ne kadar kullandığınızı, üstünde lekesi, çiziği, kırığı döküğü var mı, ne kadar daha garantisi var, kutu içeriği tam mı belirtiniz ve fiyat yazınız. Ve zahmet olmazsa ürünü detaylı inceleyebilmem için bir link iliştiriniz mesajınıza.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koray_Aykut -- 31 Ocak 2009; 15:21:05 >

• 100 liraya kadar alcaksan kardeşim doğubanka git orda 100 liraya çok rahat bulursun
  • ayrıca ekransız birşey dusunursen teknosada Creative Zen Stone 2 gb hoparlörlü mp3 player 49,90 TL..
  • Ekranlı bakıyorum
    Nakit alamam arkadaşlar tekrar belirtiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.