Şimdi Ara

ALINIK 1 Yıllık LİG TV |ı 12*1 Tercih Edilir ı|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 3 aylığa ihtiyacım var tekliflerinizi bekliyorum.
    Komik rakamlarla teklif yapmayınız lütfen.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 26 Ağustos 2008; 23:16:09 >

• Arkadaşlar fiyatlar uygun olucaksa teklif yapınız lütfen. Ve yıllık istediğimi okuyunuz lütfen. Aylık olanı 20 Ytl ye satıyolar 40 Ytl komik bir fiyat oluyor ama yinede teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_24420530/mpage_1/key_//tm.htm#24707228
  • Hocam bende alacaktım. Abartılı fiyatlar istendi. Bende gidip 2 kutu kola aldım. Yolladım internetten 6 ay kazandım. Denemeye de devam edeceğim. Satın alma kamoanya devam ediyor. 200-250 liraya 300 kutu kola alırsın. Kesin kazanrsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: plcmn

Hocam bende alacaktım. Abartılı fiyatlar istendi. Bende gidip 2 kutu kola aldım. Yolladım internetten 6 ay kazandım. Denemeye de devam edeceğim. Satın alma kamoanya devam ediyor. 200-250 liraya 300 kutu kola alırsın. Kesin kazanrsın..

Bende şans yok şans..
  • Valla para senin ama ben bugün de 6 aylık kazandım ama bu sefer 8 taneden. Toplamda 10 liraya 15 litre kola+2 büyük cam bardak+12 ay digitürk aldım
  • Üstad sen devam et çıkarsa bana satarsın olmazmı
  • Satmak ne demek çıksın hediye ederim. İtin olur. Bize parayla mı geldi ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Satmak ne demek çıksın hediye ederim. İtin olur. Bize parayla mı geldi ki

Çok sağol,senin gibi düşünenini ilk defa gördüm helala olsun ne diyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Commander

Arkadaşlar Pepsi kampanyalarından çıkan hediye paketleri satanları oldukça gördüm. Eğer sorunsuz bir şekilde bana aktarılabilirse(ligtv yi geçen ay kapatmıştım uydu alıcı vs vs herşey var.) en uygun fiyatı verenden alıcağım.
    Digitürk zerzevatları mevcut olduğu için 12*1 olanlar tercihimdir. Satmak istiyenler PM atabilir.
    Tekliflerinizi uygun olarak yaparsanız sevinirim. Teşekkürler.

Hocam neden 12.1 istiyorsun acaba ?
  • Bu kampanya devam ediyor mu?Bitti yazıyordu kutuların üzerinde??
  • ben nisan ayında digitürkü 19.90 ytl ye aldım. gümüş paket.Ligtv ,spor kanalları,belgesel kanalları var.Sadece moviemax lar yok.
  • acil nakit ihtiyacından dolayı pepsi kampanyasından satılık eko spor paketi 4x3=12aylık 180ytl!...
    burda yada pm atarak ve alperbozoglu@mynet e-mail adresinden bana ulaşabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Wade

quote:

Arkadaşlar Pepsi kampanyalarından çıkan hediye paketleri satanları oldukça gördüm. Eğer sorunsuz bir şekilde bana aktarılabilirse(ligtv yi geçen ay kapatmıştım uydu alıcı vs vs herşey var.) en uygun fiyatı verenden alıcağım.
    Digitürk zerzevatları mevcut olduğu için 12*1 olanlar tercihimdir. Satmak istiyenler PM atabilir.
    Tekliflerinizi uygun olarak yaparsanız sevinirim. Teşekkürler.

Hocam neden 12.1 istiyorsun acaba ?

12*1 lerde kurulum ücreti olduğundan daha ucuza satmak zorundalar. Ama bende digitürk olduğu için kuruluma gerek yok. Bu yüzden.

• quote:

Orjinalden alıntı: A.Bozoğlu

acil nakit ihtiyacından dolayı pepsi kampanyasından satılık eko spor paketi 4x3=12aylık 180ytl!...
    burda yada pm atarak ve alperbozoglu@mynet e-mail adresinden bana ulaşabilirsiniz

1 Yıllık olanı 200 Ytl ye satıldı arkadaşım. Nakite sıkıştıysan 125 veririm.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: A.Bozoğlu

acil nakit ihtiyacından dolayı pepsi kampanyasından satılık eko spor paketi 4x3=12aylık 180ytl!...

1 Yıllık olanı 200 Ytl ye satıldı arkadaşım. Nakite sıkıştıysan 125 veririm.

teşekkür ederim 150ytl veren var!
  • Görüşelim biz bikere.
  • 3 Aylık kazandım. Ne kadar mutlu oldum anlatamam.
  • İşte budur. Devam et hocam. Aynı taktikle 3 tane daha 3 aylık kazanrsan ne diye millete para vereceksin ki.. Carrefoursa express lerde 1,5 litreliklerin 4li paketleri 4,35 ayrıca birde büyük boy bardak hediyeli. Kolay gelsin..
  • quote:

İşte budur. Devam et hocam. Aynı taktikle 3 tane daha 3 aylık kazanrsan ne diye millete para vereceksin ki.. Carrefoursa express lerde 1,5 litreliklerin 4li paketleri 4,35 ayrıca birde büyük boy bardak hediyeli. Kolay gelsin..

Ondan Migrostada vardı 6 tane almıştım. Bardakları takım olsun diye.

Yine bugün çok daha güzel bir kampanya vardı..

Hemen 12 adet aldım geldim eve şimdi

ALINIK 1 Yıllık LİG TV |ı 12*1 Tercih Edilir ı|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 8 Ağustos 2008; 11:01:29 >

• 6 aylık satanlar pm ile ulaşşın bana.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.