Şimdi Ara

ALINDI! Ryzen 2600 ve RX580 tabanlı sistem. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Peki dediğiniz tarz da f/p ürünü nasıl bir anakart tavsiye edersiniz ? Bende arkadaş gibi ryzen 2600 ve rx 580 içeren bir sistem alacağım. Bütçemi çok da aşmayarak ama uzun vadeli kullanım için (oc yapmayacağım) b450 serisinin hangi modelini almam faydalı olur ? Benim aklımda msi b450 a-pro serisi var ancak yinede sizin yorumunuzu almak isterim.
  • guntoldu kullanıcısına yanıt
    Oc falan yapmayacaksanız bile ryzenlar kendi kendilerine turbo uygulayabiliyorlar. Söylediğiniz anakart da alınabilir duruyor. Önceki seriden b350 pc mate in muadili olması lazım b450 a-pro. Benzer fiyata b450 gaming plus bulursanız onu da alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AwerlawK kullanıcısına yanıt
    Anladım genelde b450 gaming plus daha pahalı oluyor ama indirimde olursa onuda düşünebilirim olmazsa da a-pro ya yönelebilirim.
  • guntoldu kullanıcısına yanıt
    Bence gaming plus daha ileriye donuk olacaktir. Anakarttan cok cok kismamak lazim diye dusunuyorum. Hani SSD ya da ek RAM sonra da alinabilir ama anakart temeldir. Bence gaming plus guzel secim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qonsensus kullanıcısına yanıt
    Aralarında yaklaşık 30 lira fark ediyor eğer gaming plus (atx) daha iyi bir ürünse a-pro(atx) ya göre bende bu bağlamda bir seçim yapabilirim. Sadece temel bilgim var, soğutması, malzeme kalitesi, dayanamı nasıldır bilmiyorum bu yüzden tavsiye alma ihtiyacına gidiyorum. Benim sitelerinde ürüne bakınca öğrenebildiğim ram slot sayısı, hız desteği vb. gibi konular, diğer konular hakkında pek bilgi sahibi olamadım.
  • up

• Bu sene black friday pek işe yaramamış anlaşılan, ya da güzel indirimleri siz gözden kaçırmış da olabilirsiniz. Çünkü aşağıdaki sistem n11den kuponlarla vs. 11 kasımda;
    -Msi b450 gaming plus atx
    -sapphire rx 580 8 gb nitro + special edition
    -ryzen 5 2600X
    -8 gb 3000 mhz corsair ram
    -240 gb toshiba ssd
    -1 tb seagate ssd
    -dark n10 pro kasa
    -fsp hydro 700w 80+ bronze
    -viewsonic xg2401 144hz 1ms 24 inch monitör
    -frisby fk-402qu klavye
    TOPLAM 6200 tlye mal oldu.
  • parc kullanıcısına yanıt
    kupon kismi vs. bilmiyorum lakin sizin sistemle benimki arasinda ucurum yok bi 8gb ram iptal edip kasayi daha dusuk miktarli secip SSD den de biraz daha farkli marka alsaydim. ben de toplardim zaten lakin bu kartla ultrada 144 hz almak malum pek mumkun degil bu yuzden 144 hz monitor secmek yerine X almak yerine birimlerin kalitesi i biraz yukseltmeyi sectim guzel sistem yapmissiniz sevgiler

• oyun olarak sadece cs go oynadığım için 144 monitöre öncelik verdim. Bu sistemle bf de pubg de 144 FPS ben de beklemiyorum zaten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parc -- 27 Kasım 2018; 18:6:6 >
  • parc kullanıcısına yanıt
    hah simdi oldu işte

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.