Şimdi Ara

[ALINDI] Herkese Teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemimi aldım bu süreçte çok başınızı ağrıttım emeği geçen herkese teşekkürler
    -i5 6500
    -asus b150m pro gaming ddr4 2133
    -asus strix 950 (Şuan ihtiyacımı karsılıyor seneye 1060 veya 1070 olarak değiştiricem)
    -zalman r1 600w
    -1tb hdd
    -8gb ddr4 2133
    -logitech g105 klavye
    -logitech g300s mouse
    -Benq 2455hm 24'' 1ms

ssd eleştirisi yapanlar olucaktır haklısınız fakat bütçem yetmedi şuanlık, 1 2 ay sonra ekliycem

Şuan işte olduğum için ss atamıyorum kasayı izmit/vatan pc şubesinde toplattım gayet memnun kaldım kablolama vs kusursuza yakın diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BannerBearer -- 26 Temmuz 2016; 16:59:59 >

• Ne kadar tuttu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belleği 16GB yapın. 8GB artık sınır.

• Hayırlı olsun. Ekran karti 2 GB olanmı hocam ?

• hocam kasadan memnunmusun bende aynı kasayı düşünüyorum da hayırlı olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkagan915 -- 26 Temmuz 2016; 17:46:18 >
  • master2434 kullanıcısına yanıt
    950'in 4gb versiyonu varmıki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

950'in 4gb versiyonu varmıki?

Ben bi an nedense 960 olarak gördüm parson.

Oyun yükledinizmi ? Yüklediyseniz hangi oyundan hangi ayarda kac fps aldınız ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun.

• Hocam herkese teşekkürler öncelikle.Sadece kasa 2630 liraya geldi (dolar sağolsun + internet sipariş vs ugrasmak istemedgim icin vatan dan aldım biraz da ordan fiyat arttı)
    1-Zalman r1 kasadan çok memnunum gerek tasarım gerek ferahlık gerek kalite olsun kendini belli ediyor şiddetle tavsiye ederim.
    2-Hocam belleği yükselticem önümüzdeki aylarda
    3-Bf4 yükleyebildim suan diger oyunlar yükleniyor ultra da msaa yı 4x ten 2x e kısarak sadece 60 üstü alıyorum birde witcher 3 shadow high/ hair works on geraltta/ arka plandaki karakter sayısı high/ ot sıklığını high yaptım diğer ayarlar ultrada +30 fps alıyorum
    4-monitörü gameekstra daki indrimden aldım 650 tl ye klavyeyi de ordan aldım kargo kapıda ödeme vs 139 tl ye geldi mouse um zaten mevcuttu zamanında 85 tl ye almıstım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BannerBearer -- 26 Temmuz 2016; 21:05:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.