Şimdi Ara

(ALINDI GELMEYİN XD ) Antalya'da Nereden Ev Alınır Nerede Yaşanır? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
0
Favori
54.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sals

Zuhahaha ;) o zaman hayirli ugurlu olsun gorselleri bekliyoruz :)
    EyvAllah hocam teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Alıntıları Göster
    üstad hayırlı olsun güle güle oturun.. Bende antalyada merkeze yakın temiz ailenin oturabilceği yerlerden 1+1 ya da 2+1 almak istiyorum... tavsiye edeceğin semt mahalle nereler var acaba? Cevap verirsen memnun olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacheroffclass

üstad hayırlı olsun güle güle oturun.. Bende antalyada merkeze yakın temiz ailenin oturabilceği yerlerden 1+1 ya da 2+1 almak istiyorum... tavsiye edeceğin semt mahalle nereler var acaba? Cevap verirsen memnun olurum...

Alıntıları Göster
    EyvAllah reyiz

Merkeze yakın en guzel yerler meltem mahallesi

Aslinda deniz mahallesi de cok guzeldir ama kaleicine yakin geceleri falan iyi olmayabiliyor

100. Yil caddesinden zeytinköyden ve kepezden uzak durun kalan yerlerde yaşanır gayet

• quote:

EyvAllah reyiz

Aslinda deniz mahallesi de cok guzeldir ama kaleicine yakin geceleri falan iyi olmayabiliyor

100. Yil caddesinden zeytinköyden ve kepezden uzak durun kalan yerlerde yaşanır gayet

Alıntıları Göster
    tesekkurler hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F16513DF7

hocam zaten şaka yaptım . bunlar uzak durulması gereken yerler.
    Bana sorarsan Anlatyadan komple uzak dur. Neden mi? Çünki ölü şehir ekonomi ölü, ticaret sıfır. Medeniyette düşük seviyede.
    Bunun yerine İzmir veya Manisa, Aydın ve ilçeleri çok daha iyi bir tercih olur.
    Manisa medeniyet olarak Antalya' dan yukarıda mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: teacheroffclass

tesekkurler hocam...

Alıntıları Göster
    Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

Manisa medeniyet olarak Antalya' dan yukarıda mı?

Alıntıları Göster
    Evet. Bizzat ben de hem Manisa'da hem Antalya'da bulundum. Şu an Antalyada yaşıyorum. Manisa ve İzmir insanları çok düzgün terbiyeli insanlar. Çoğunluktan bahsediyorum. Pislik tipler heryerde vardır. Sosyo-kültürel olarak buraları Antalya'dan daha medeni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

Evet. Bizzat ben de hem Manisa'da hem Antalya'da bulundum. Şu an Antalyada yaşıyorum. Manisa ve İzmir insanları çok düzgün terbiyeli insanlar. Çoğunluktan bahsediyorum. Pislik tipler heryerde vardır. Sosyo-kültürel olarak buraları Antalya'dan daha medeni.

Alıntıları Göster
    Ustat izmirde cok arap var diyolar?

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    İzmir göçmen şehridir. Bulgar göçmeni çoktur. Sonradan arap geldiyse onu bilemem. Ama üjbejler çoktur orda. Bunun haricinde vatan millet değerini bilen düzgün insanlardır. Kızları da güzel olur. İzmirde çok kalmadım ama bilirim.
    hayıtlı olsun
    bende antalyadan ev bakıyorum, sizin mesajları görünce merak ettim , hangi mahalleden ne özelliklerde ne kadara evi aldınız paylaşırmısısnz
  • quote:

Orijinalden alıntı: necoban

hayıtlı olsun
    bende antalyadan ev bakıyorum, sizin mesajları görünce merak ettim , hangi mahalleden ne özelliklerde ne kadara evi aldınız paylaşırmısısnz
    EyvAllah hocam

zeytinköy merkez ve kepezden alma nerden alırsan al çok sorunlu bir şehir değil antalya

liman mahallesinde çok yabancılar yaşıyor aileye pek uygun değil

kültür mahallesi öğrenci mekanıdır yine pek aile muhiti değil

kalan her yer iyi bence
  • quote:

EyvAllah reyiz

Alıntıları Göster
    Kepez kötü bir yer mi?

• quote:

Alıntıları Göster
    Evi hangi bölgeden, ne özellikte ve ne kadara aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Kepez kötü bir yer mi?

Alıntıları Göster
    Bence evet kötü

Nerden aldığınızı yazmamışsınız yoksa ben mi göremedim? Biz de antalyadan ev bakıyoruz. Antalyalıyım ama 15 yıldır yoktum. Çok değişti. 3+1, 120 m2, 380-420 bin arasında ev bakıyoruz, mümkünse sıfır. Yüksek binalarda, sadece apartman manzarasıyla ömrümü geçirmek istemiyorum.biraz açıklık olsun,yeşillik olsun istiyorum. Döşemealtı uzak biraz. Varsakta, mazıdağında kentsel dönüşüme girmiş yerlerde yeni evler siteler var. Muhit ve çevre bu sayede biraz değişmiş midir? Daha oturulası olmuş mudur? Sütçüler nasıl? Kızılarıkta da uygun,yeni evler var. Gelip bakmadan önce fikir sahibi olmak istiyorum.

• Kardeş bende bakıyorum. İleride tayinim çıkacak Antalya’ya. Şimdiden kredilerde düşmüşken alalım diye düşünüyoruz. Max 350-400 arası ve krediye uygun olması gerekiyor. Merkeze yakın En uygun sıfır daireler kızılarık mahallesinde var. Bu mahalle hakkında görüşü olan var mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkfloyd1453

Kardeş bende bakıyorum. İleride tayinim çıkacak Antalya’ya. Şimdiden kredilerde düşmüşken alalım diye düşünüyoruz. Max 350-400 arası ve krediye uygun olması gerekiyor. Merkeze yakın En uygun sıfır daireler kızılarık mahallesinde var. Bu mahalle hakkında görüşü olan var mı acaba?
    Usta ailen varsa cocugun varsa uzak dur cingenelige cok yakin pis bir yer 350 400 iyi para çöpe atma lara yada konyaaltindan al illa muratpasadan alacaksan da bunlara yakin taraflardan al

Meltem mahallesi var mesela daire icin guzel yer oturmus bir muhit

• Nerden kaça aldın

• quote:

Orijinalden alıntı: the__executioner__

Nerden kaça aldın
    Zehir zikkim oldu zaten bosver keske almasaydim

• quote:

Zehir zikkim oldu zaten bosver keske almasaydim

Alıntıları Göster

Niye ya muhitte mi sıkıntı oldu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.