Şimdi Ara

(ALINDI)Alınık wii u

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wii u arıyorum basic veya deluxe set farketmez.Yanındaki oyunlara ve aksesuarlara göre altını üstünü konuşuruz.Cihaz için verebileceğim fiyat 600-650 civarıdır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikon -- 21 Haziran 2018; 11:26:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 600 tl bende alırım.

Piyasası saçma konsol. 4 yıl önce. 750 aldığım konsol şimdi 1400 çekiyorlar. Lan konsol. Ölü ölü. Ps3 den bile ölü konsol.

• Bugün 650tlye 2 kollu 3 oyunlu alıyordum adam sahibindende ilanı açıyordu diğer ilanları gördüğü gibi vazgeçti.Bu kadar saçmalık olamaz 1.5 senedir satılmayan tutmamış ve garantisiz bir konsol için nasıl bu kadar istiyorlar anlamıyorum,neymiş kırılabiliyormuş.Switch ile aynı paraya satmaya çalışan akıllılar yüzünden bir türlü alamadım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikon

Bugün 650tlye 2 kollu 3 oyunlu alıyordum adam sahibindende ilanı açıyordu diğer ilanları gördüğü gibi vazgeçti.Bu kadar saçmalık olamaz 1.5 senedir satılmayan tutmamış ve garantisiz bir konsol için nasıl bu kadar istiyorlar anlamıyorum,neymiş kırılabiliyormuş.Switch ile aynı paraya satmaya çalışan akıllılar yüzünden bir türlü alamadım.
    Ben full içerik ile

Hdd özel paket 60 oyun ile 1100 zor bulduk sattık

Adamlar düz makine 1400 yazıyor şaka gibi 😁

Siz ne kadar aldınız

• Switch de kırılıyor ona bakılırsa wii 200tl bunun edeceği 500 600 tl dir
  • Bu cihazın en fazla edeceği, o da paket ve doluluğa göre değişir, 800-900 civarıdır. Üstünü kesinlikle haketmez.

Tarihin en başarısız konsollarından birisi, oyun kütüphanesi Wii kadar değil, aksesuarları yan parçaları zor bulunuyor.

Bu cihazın bu kadar değerleştirilmeye çalışılmasını bende anlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.