Şimdi Ara

[ALINDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forum dışından halledildi arkadaşlar. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Merhabalar. Bir arkadaşım için ucuz yollu laptop arıyorum. Oyunla işi yok. Ödevler için lazım. Bir de dizi-film izlenir.

Kozmetik olarak temiz, teknik açıdan sorunsuz olmalı. En önemlisi bu. Kullanacak kişi bilgisayardan anlamıyor. Şehir dışında okuduğu için arıza olması halinde uzun süre mağdur olur.

Bir de küçük olmalı. 14" ve altı olursa daha iyi olur. 13.3'ler ideal.

Bütçemiz maalesef 400-500 TL aralığında. 500 TL'yi geçmemeli.
    İstanbul Anadolu yakasında görüp alma imkanımız olursa daha iyi olur.

Tablet-notebook melezi çözümlerin hafızaları genelde çok düşük olduğu için tercih edemiyoruz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 17 Ocak 2017; 19:23:1 >

• Hocam bende aynı durumdayım ama bir türlü karar veremiyorum bana şuan en mantıklı gelen celeron işlemcili sıfır bişey alıp 400e falan getirip 4 ram ve ssd takviyesi yapmak siz de düşünün sıfır cihaz almayı bence
  • yener94 Y kullanıcısına yanıt
    Siz deyince şimdi ufak bir arama yaptım da, en ucuz sıfır notebooklar 500 TL'den başlıyor ve çok kötüler. Sıfır olsun diye donanımdan bu kadar kısmak istemiyorum hocam. En az 3 sene kullanılacak bu cihaz.

Dolar bu kadar yükselmese dediğiniz şekilde çok tatlı sıfır laptop kurulabilirdi.
  • John Voxville kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dolar boynumuzu büktü biraz ama ikinci el de belli olmuyor ama mesela hocam gearbest gibi yerlerden getirenler oluyor yada kendiniz söyleyebilirsiniz dolar düşünce mesela yepo marka Ultrabook çıktı inceledim güzel gibi bakın isterseniz benzerlerine yada Türkiye de eski model notebook lar olur mecburen
  • Forum dışından halledildi arkadaşlar. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4070 super (sistem alındı)
    geçen ay açıldı
    alındı
    3 yıl önce açıldı
    Alındı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.