Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz. ticket.asp?rid=342636
Pencereyi kapa ?
Konu yanlış yerde
Ne o mod musun , herşeyiniz çokmu doğru :) Forumu bitirmişsiniz size paylaşım maylaşımda yok , siz devam edin antin guntin muhabbetlerinize ...
Mod konu kilit pls ...
Mod degilim ama bu senin konuyu yanlış yere açtmış olman gercegini degiştirmiyo
yanlis bolum mu? nereye accak peki? satis bolumune mi? karakter tanitimi-RESIMLER-videolar.. konuyu acan arkadasa; evet mod olmayabilir ama sikayet etme hakki vardir..
Doğru yerde değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Romst3rHERE
Ok aga
Şikâyetiniz başarıyla iletildi
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz. ticket.asp?rid=342636
Pencereyi kapa ?
Konu yanlış yerde
Nerede olacakmış konu bay çok bilmiş ?
TARTIŞMA BAŞLIYOR
Değiştirmiştir bir yönetici
Ko Geneldeydi konu Taşınmış.Bu kadar katı olmaya gerek yok.
Her zaman bu insanların kibarca uyarmaları yerine tak diye şikayet etmelerinin verdiği hazzı merak etmişimdir. Konuyu açan arkadaş ilk mesajında +7, +8 basanlardan sıkıldıysanız demiş ve romster de chaotic +8 basmış yanlışlıkla,, dokundu galiba ona ondan böyle birşey yazdı diye düşünüyorum
Şikayet edince konuya yazmak ne oluyor anlamış değilim. Ettiysen ettin bu seninle yönetici arasında olan bir şey.
Hadi hayırlısı
Bu forum toparlanacak eminim
quote:
Orijinalden alıntı: AnimoSity
Her zaman bu insanların kibarca uyarmaları yerine tak diye şikayet etmelerinin verdiği hazzı merak etmişimdir. Konuyu açan arkadaş ilk mesajında +7, +8 basanlardan sıkıldıysanız demiş ve romster de chaotic +8 basmış yanlışlıkla,, dokundu galiba ona ondan böyle birşey yazdı diye düşünüyorum
romster bi kaşık suda boğulası insan.
Hayırlı olsun hocam bayadır uğramıyordum buraya
Küçük eleman nasıl sevinmiş YES! diye Ayrıca hayırlı olsun . Gerçi Reb.+17si olan adam için pek farketmez de , neyse