Şimdi Ara

ALINACAK TV YOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba; yıllardır Samsung 40 C653 kullanıyorum, geçenlerde değiştirmeye kalktım ama piyasada malesef bu görüntü kalitesinde ürün bulunmuyor. Evet çok net söylüyorum, eğer istediğiniz şey adam gibi renkler patlamadan, saçma takılmalar olmadan TV izlemekse 5000-10000 TL bile verseniz bu kaliteyi bulamıyorsunuz. Şimdilik Led TV almaktan vazgeçtim . Yakında fırsat bulursam birde Plazmalara bakacağım, umarım o mecrada da hayal kırıklığı yaşamam. Bana inanmayan varsa alsın full Hd filmini gitsin bir teknoloji hiperstore a tek tek test etsin görsün. Özellikle maçlarda yeşil çimenin renk patlamasını, beyaz renklerin nasıl fosforlu gibi olduğunu falan gözleriyle görsün. 1000 hz lik 4 çekirdekli smart tvlerin nasıl çuvalladığını görmek Teknolojinin bu kadar ilerlediği günümüzde bana kabul edilebilir gelmiyor. Ayarlar yapılarak optimum bir seviye elbet yakalanabilir görüntü ve renkler açısından bir itirazım yok, itirazım olan nokta şu; bendeki 40c653 2004 yılında üretilmiş olmasına rağmen 2014 teki marka model ayırmaksızın akıllı led lerin ağzını burnunu dağıtacak kadar Dövebiliyorsa öyle teknolojinin içine tüküreyim diyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Şu kadar param var hangi odeli önerirsiniz konuları için ise çok net HİÇBİRİNİ diyebilirim. Umarım Plasma Tv ler düzgündür de evime 50-55 inch lik bir TV satın alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeuski -- 5 Aralık 2014; 19:16:30 >

• Tebrikler arastirmalarim sonucu elde ettiklerimi tek tek yazmisin agzina saglik bendende sana bi tavsiye eski tv ile devam plazmalara hic bulasma onlar dahada sorunlu burnin falan yani sorunsuz tv yok suan ledlerin zaten banding bulutlanma falan derdi bitmiyo nizim milletede bu normal diye yutturmuslar piyasa ellerinde ne verirlerse onu yiycez yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeuski Z kullanıcısına yanıt
    haklısın bende günlerdir tv araştırıyorum ama bulamıyorum.

plazma işi ise sanırım tarihe gömülecek.nasıl olcak bilmiyorum

philips sharp sony tv alıyoruz internete giremiyoruz .kendi uydusunu kullanalım desek 5 sn de kanal değişmiyor. abime panasonic led almıştık tv de dizi izliyorum adam kafasını sallıyor tv sapıtıyor

dediğiniz gibi nasıl tv yapıyorlar anlamak mümkün değil
    C650,, tv kapalıyken bile ayrıbir havası vardı. Tv ambalaj kutusunuda seyredebilirsiniz, oda ayrıbirşey.
    Böyle işte,, farklı bir orjinalliği vardı.. B650 de olabilir tam bilmiyorum,,, ama 550 serisinde 300-400tl farkla 650 serisine geçince %30 değil, %100 fark atıyordu.. Aklımda tv modeli olsada önerebilsem,,, bütçenizi ve ekran ebatınızı, istediğiniz özellikleri belirtin,,, duruma göre tavsiye gelebilir
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Varsa tavsiyeniz ben alabilirim en az 42" olabilirse 46" xbox ve film izliycem dsmart hd var elimde goruntusu sorunsuz guzel olsun smart falan olmasina gerek yok 3 D olsada olur olmasada

• Ekran 50-55 inch olsun istiyorum. Öncelikli olarak istediğim şey; Maç izlerken yeşil saha ve özelliklede beyaz, sarı formaların fosforlu gibi yüksek kontrast açıkmış gibi parlama yapmaması,1080 P Film izlerken yakın plandan uzak plana veya hareketli sahne geçişlerinde titreme, harici bir veri depolama aygıtından okuma yaparken görüntü ses senkronizasyonunun stabil olması. Aslında isteklerim 2014 yılının son günlerinde Teknolojinin diğer sektörlerde varmış olduğu nokta ele alınırsa çok basit ve imkanlı özellikler. Nedendir bilinmez her evde bir TV var olmasına rağmen halen ürün-fiyat-işlev dengesi TV sektörününde tutturulamadı. Belkide her evde nasıl olsa bir TV olacak, en az maliyetle en fazla kar marjını elde edip bizden bu kadar diyelim mi denilmekte? Ben umutsuz değilim anacak 9000 TL lik Curved Samsung 8 serisine Harici Hdd den 1080 P film izlerken gördüklerimden sonra YUHH dediysem bu durumda bir anormallik vardır elbet.

Emin-Fırtına kardeşim; lütfedip yazmışsınız, ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Sizin önerilerinize açığım, siz marka model söyleyin ben gidip deneyip bakacağım. Deneyip çöp olduğuna kara verdiklerim samsung ve Lg nin neredeyse tüm akıllı modelleri, Philips in 4K bir tane modeli ki 4k olmayan görüntülerde sürekli bocaladığına şahit oldum. Gerçi bu markaya özel bir durum değildi 4K hangi cihazda 1080 P oynatsam hepsinde atlama benzeri bocalamalar oldu. Bu arada Sharp çok övülüyordu bakmak istedim 6000 TL civarı bir modelinde harici bellekten film oynatmak istedim ancak dakikalarca uzun sürdüğü için vazgeçmek durumunda kaldım.

• Izmirde oturan varda ruzgun bi teshir 65stw60 var. 4.000 e birakirlar sanirim. Optimum media markt

• c650 nin görüntü kalitesi çok başka, hakikaten şu an bu düzeyde görüntü kalitesi göremiyorum.
  • O zaman bunu alın kafanız rahat olsun. Maç film ne isterseniz artık. Hareketli görüntülerde takılma vs yapmıyor kendim bizzat gittim test videosu ile denedim. LG ve phill çuvalladı. Samsung hu7500 ve üzeri fena sayılmaz. Ama bu panel referans bir cihazdır. Sanırım outleti de var ayrıca mağazanadan alınırsa hediye çeki vs de veriliyor. Sıfır ı sadece istanbul esenyurt da torium mağazasında mevcuttu.
  • Bir allahin Kulu'da oled inceleyip gözlemleri ni yazsa çok büyük sevaba girmiş olacak son çare olarak oled düşünüyorum led ler hakikaten alinacak gibi değil elimdeki samsung 40c7000 in görüntü kalitesi akiciligini 9000 tl lik hu8500 de göremedim ne alicaz nasil alicaz anlamadim...

• quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Bir allahin Kulu'da oled inceleyip gözlemleri ni yazsa çok büyük sevaba girmiş olacak son çare olarak oled düşünüyorum led ler hakikaten alinacak gibi değil elimdeki samsung 40c7000 in görüntü kalitesi akiciligini 9000 tl lik hu8500 de göremedim ne alicaz nasil alicaz anlamadim...

LG nin oled modeli var artık sanırım üretilmeyen modeli, işte o modeli biraz inceledim. Bana kalırsa o parayı kesinlikle hak etmiyor, yani en azından benim aradığım kriterlere uygun düşmedi. Bence kesinlikle yerinde gidip kendiniz inceleyip test etmeden TV satın almayın. Ben bu konuda yaşayarak tecrübe ettim ve TV alamadan döndüm. Bu arada TV için gece stad ışıkları altında oynanan bir maç gerçekten çok etkili bir test oluyor. Hele birde maç izlemeyi seven birisiyseniz TV de maç izlemek kabusa dönebilir. Bunu özellikle belirtmek istedim çünkü film belgesel vb yayınlarda şahane olan bir TV maç başlayınca rezalete dönüşebiliyor. Ben bu işlerden hiç anlamam, araştırıp, okuyup, sorup öğrenmeye çalışıyorum. İşin teknik kısımlarını çok detaylı bilmesem bile gidip çıplak gözle izleyince zaten herşey çıkıyor ortaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: feritergin

O zaman bunu alın kafanız rahat olsun. Maç film ne isterseniz artık. Hareketli görüntülerde takılma vs yapmıyor kendim bizzat gittim test videosu ile denedim. LG ve phill çuvalladı. Samsung hu7500 ve üzeri fena sayılmaz. Ama bu panel referans bir cihazdır. Sanırım outleti de var ayrıca mağazanadan alınırsa hediye çeki vs de veriliyor. Sıfır ı sadece istanbul esenyurt da torium mağazasında mevcuttu.

Model ve Marka belirtmemişsiniz,ilginiz için teşekkür ederim..
    Link eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın ..
    http://www.bimeks.com.tr/urun/129022/panasonic-tx-p65vt60e-165-ekran-3d-plazma-tv.aspx
  • acemix kullanıcısına yanıt
    Samsung 40HU6900 102 Ekran UHD LED TV nasıl hocam yorumlarınız nedir bu cihazı almak istiyorum ancak önce danışmayılım

• quote:

Orijinalden alıntı: grandherakles

Samsung 40HU6900 102 Ekran UHD LED TV nasıl hocam yorumlarınız nedir bu cihazı almak istiyorum ancak önce danışmayılım

50 inç altı ultra hd tv nin bi anlami yok ....

• serty23 kullanıcısına yanıt
    herkes aynı söylüyor eyvallah iyide. Fiat artıyor bütçeyi fazla zorlamak istemiyorum artı ev küçük 70 metre kare

• 46b650 televizyonum ile 5. Yılımızdayiz, sıvı teması sebebiyle sol taraf gitti yenisini almak yerine yaptırmak için çok uğraştım, 500 tlye yaptırdım bisey olmazsa değiştirmeyi de düşünmüyorum.

• tvler fena değil ama fullhd görüntüler bile tam yaygınlaşmamışken 4k sıkıntı yaratacaktır.

bakın cihaza göre görüntü sunup insanı kandırıyorlar. piksel sayısı daha fazla olduğu için görüntü çok net.

teknomarketlerde normal bir yayın açsınlar da görelim bakalım 4k tvlerini.

ben evde 4k video izlerim diyorsanız neden olmasın ama evinizde dt dsmart yada normal uydu varsa en iyi ihtimal fhd izleyeceksiniz.bu durumda 4 k tv

görüntüyü 4k ye genişleteceği için fhd tv kadar başarı sağlamayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandherakles

herkes aynı söylüyor eyvallah iyide. Fiat artıyor bütçeyi fazla zorlamak istemiyorum artı ev küçük 70 metre kare

42 inç full hd almak optimum çözüm olur... fazla masraf etmende gerekmez 4k yayın yok onu bırak film bile yok , sd yayınlar iğrenç gözükecektir... gaza gelmeyin paraniz cebinizde kalsin ..

• acemix kullanıcısına yanıt
    Dediğniz gibi,,, normal sd yayın, Hd tv de nasıl dağılma yapıyorsa. 4k tv dede> Hd görüntünün dağılacağını düşünüyorum..
    Hd yayın var varolmasınada; onunda bağzıları kaliteli falan filan; Şuanda Hd yayını bile tam anlamıyla izleyemiyoruz. 4k yı ne yapacağız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.