Şimdi Ara

Alınabilecek Yeni Model bisiklet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ülkemizde hangi markaların bisikletleri kalitelidir. Çocukken Bianchi sürerdik
    oldum eşşek kadar hiç haberim yok ama piyasadan..

kardiyo yapmak için fazla eski model olmayan Pedala Bastın mı güzel giden, fazla ağır olmayan, amortisörlü birşey lazım işte

SALCANO HECTOR 26 JANT buldum uygun olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EE2524EE -- 29 Aralık 2013; 0:22:05 >

• şehir de, asfalt yolda mı kullanacaksınız yoksa dağ, taş ,toprak gibi yollarda mı ?
  • dağ bisikleti için ktm, yol bisikleti için cannondale öneririm.
  • Bütçenizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim
  • şehirde kullanacağım bütçem 500 tlye kadar, teşekkürler.
    bahsettiğim bisiklet iyi mi salcanonun bisikletleri süratli gider mi
  • Çift amortisörlü almayın kesinlikle pişman olursunuz çok ağır oluyorlar. Salcano ng650 alınabilir ya da ikinci el temiz Astro serisine bakabilirsiniz, tavsiyem v fren almanız. Kafanıza takılan sorular olursa alıntılayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Çift amortisörlü almayın kesinlikle pişman olursunuz çok ağır oluyorlar. Salcano ng650 alınabilir ya da ikinci el temiz Astro serisine bakabilirsiniz, tavsiyem v fren almanız. Kafanıza takılan sorular olursa alıntılayabilirsiniz

Hocam aslında 200 liraya HECTOR 26 Jant buldum yaşadığım şehirde temiz ikinci el.

fakat NG650 26 V sıfırı 510 tl imiş aradaki farka değermi ? teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz araba önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1shot1kill

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Çift amortisörlü almayın kesinlikle pişman olursunuz çok ağır oluyorlar. Salcano ng650 alınabilir ya da ikinci el temiz Astro serisine bakabilirsiniz, tavsiyem v fren almanız. Kafanıza takılan sorular olursa alıntılayabilirsiniz

Hocam aslında 200 liraya HECTOR 26 Jant buldum yaşadığım şehirde temiz ikinci el.

fakat NG650 26 V sıfırı 510 tl imiş aradaki farka değermi ? teşekkürler

Değer hocam, 200 lira olmasına aldanmayın bir süre sonra pişman edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz etin tadın yaban olurmuş. Bisiklette yaban olmasını bırak boğazın da kalır. Eskiden aldığın bisikleti rahatlıkla kullanırdık. Yağ gibide gider di. Öyle sürülemiyecek bisiklet yoktu. Şimdi kipa da filan satılan bisikler vb leri. 1 km gidiyorsun kan ter içinde kalıyorsun. Bisiklette bilinmedik marka ve neydiyi belirsiz ucuz bisikletler alınmıyor artık. Tecrübeyle sabittir. Şu anda yaş 34. Askere gidip geldik iş güç derken 10 sene hiç bisiklet kullanmadım. Eskiden olduğu gibi alışkanlıka gittik bisiklet aldım ucuza sıfır. 1 km gittim kanter içinde kaldım. Noluyoruz dedim. Vitesleri ayarlanmıyor, vites değiştirecem vites kolları kütük gibi. Bisiklete bakınca yakıyor üstüne binince gitmiyor. Parayı boşa verdik anlayacağın. 2. el al ama adam akıllı bir şey al. Uygun fiyatlı şehir crossway denilen türlerden alırsın şehir de seni bir güzel gezdirir. ^^
  • 2.el almak mantıklı ama kesinlikle denemek lazım nasıl sağlam olduğuna ikna olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EE2524EE -- 30 Aralık 2013; 17:03:11 >
  • Konu varken ben de sorayım. Dağ, taş vs. yok ancak bizim ilçe baya engebeli, sık sık yokuş ve eğimli rampalar var. Yollar da asfalt değil gerçi parke taşı döşeli.

Maksimum 1000 - 1200 TL civarında hangi marka-modeli önerirsiniz acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.