Şimdi Ara

ALIN SİZE BİRKAÇ BERAMUS KOXPÇUSU (SS'li)!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buyrun taze çekilmiş koxpçu fotoları, bi de k2ye yollayacam bu fotoyu bişey yapmayacaklar elbette ama insanlık vazifesi
    http://img74.imageshack.us/img74/2918/beramuskoxcularbd6.jpg

• bence yaptıgın coksacma bı iş yerı geldıgınde hepimız koxp prty hayır demeyız(emınım kı sende koxp kasılmıssındır)
  • evet kimse koxpa partye hayır demez ama adamlar almadığı zaman gme sesleniolar koxp kuruyolar zart zurt banlatıyolar Koxper deilim Sölyiiymde yanlış anlaşılmasın
  • Fire Drake gelmeden önce her slotta en az bi koxpçu olduğu için, koxpa karşı çıkmak imkansızdı, ister istemez koxp partyde bulunuyorduk yoksa lvl nasıl kasıcaktık. Ama ben kendi charımla koxp açmadım...
    Ayrıca bu fotoğrafı çekmemden 5 dk önce apos partydeydim, kutular otomatik açılıyordu, kullanan kişi koxpu kapatmadığı için b2deki tek apos partysinden çıktım Umarım yeterli açıklama olmuştur.
  • seni partiye almadılar diye bunu yapman mı lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: shinnok

seni partiye almadılar diye bunu yapman mı lazım

onu bilemezsin sen burdanda anlıyoruzki koxp partylerinden çıkmıyorsun sen
  • Partye Almamışlar Adamı Hemen SS Koymuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözüm hala geçerlidir[SS'Lİ]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • katılıyom
    quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

Partye Almamışlar Adamı Hemen SS Koymuş.
  • bu resim bişeyi ifade etmiyo okçulara hakaret bu okçular çok rahat koxpsuz ask keser zaten bunu bilmiyosan yuhhh sana
  • Shinnok ve ioriyagamib nickli şahıslar, insanları tanımadan, olayları idrak edemeden bi insana BOK ATMAK günahtır Ben orda bu heriflerden ne party istedim, ne de onlar beni partye çağırdı Ben anlattığım gibi bi koxpçunun bulunduğu apos partysini terkedip yürürken bunları gördüm ve ss aldım Sizlerin nasıl lvl kastığınızı anlamak hiç zor değil burda koxpçuları savunduğunuza göre Ezik ash partyleriyle lvl kasıcak durumda değilim zaten...

• quote:

Orjinalden alıntı: lagaluga99

Buyrun taze çekilmiş koxpçu fotoları, bi de k2ye yollayacam bu fotoyu bişey yapmayacaklar elbette ama insanlık vazifesi

K2 bu ss karşısında hiç1şey yapmaz emin ol..

Yapcak olsa bile bu resim o kadar net değil..Z skill yapıyor olabilirler..

• Ya tamam belki koxpçu olup olmadıkları konusunda tartışılabilir ama bazı seviyesizler çenelerini kapasalar iyi olucak; çoluk çocuk foruma doluşuyo hiç bişey paylaşamıyoruz adam gibi Adamlar direk partye alınmamışsın ss çekmişsin muhabbetine giriyo ... Forumumu seviyorum ban yememek için bazı kelimeleri kullanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: numand

quote:

seni partiye almadılar diye bunu yapman mı lazım

onu bilemezsin sen burdanda anlıyoruzki koxp partylerinden çıkmıyorsun sen

evet hiç çıkmıyorum zaten kendim koxp kullanıyorum ki

• quote:

Shinnok ve ioriyagamib nickli şahıslar, insanları tanımadan, olayları idrak edemeden bi insana BOK ATMAK günahtır Ben orda bu heriflerden ne party istedim, ne de onlar beni partye çağırdı Ben anlattığım gibi bi koxpçunun bulunduğu apos partysini terkedip yürürken bunları gördüm ve ss aldım Sizlerin nasıl lvl kastığınızı anlamak hiç zor değil burda koxpçuları savunduğunuza göre Ezik ash partyleriyle lvl kasıcak durumda değilim zaten...

tamam sen parti istemedin de... sana ne oluyoı kardeşim sana ne millet istediği gibi kasılırız... ne alıp veremediğin var senin o adamlarla ya... git kendi adamını kas nası kasıyosan.. sen 60 lwl olmuşsun gör bak koxpsuz kasmak ne kadar zor.. 61 ol anlarsın 62 63 64 olmak ne kadar zor.. koxp un adını bu kadar kötüye çıkaranlar bazı ezikler vardır gelip ks yaparlar koxp açıp slot çalarlar bunlara bende uyuzum.. ama kimseye bi zararı olmadan kıyıda köşede kendi halinde koxpla kasan adamlara karışmayın .

• bencedo koxp ii
  • quote:

quote:

Shinnok ve ioriyagamib nickli şahıslar, insanları tanımadan, olayları idrak edemeden bi insana BOK ATMAK günahtır Ben orda bu heriflerden ne party istedim, ne de onlar beni partye çağırdı Ben anlattığım gibi bi koxpçunun bulunduğu apos partysini terkedip yürürken bunları gördüm ve ss aldım Sizlerin nasıl lvl kastığınızı anlamak hiç zor değil burda koxpçuları savunduğunuza göre Ezik ash partyleriyle lvl kasıcak durumda değilim zaten...

tamam sen parti istemedin de... sana ne oluyoı kardeşim sana ne millet istediği gibi kasılırız... ne alıp veremediğin var senin o adamlarla ya... git kendi adamını kas nası kasıyosan.. sen 60 lwl olmuşsun gör bak koxpsuz kasmak ne kadar zor.. 61 ol anlarsın 62 63 64 olmak ne kadar zor.. koxp un adını bu kadar kötüye çıkaranlar bazı ezikler vardır gelip ks yaparlar koxp açıp slot çalarlar bunlara bende uyuzum.. ama kimseye bi zararı olmadan kıyıda köşede kendi halinde koxpla kasan adamlara karışmayın .

Ettiğin laftaki mantıksızlığa bak be. Koxp emek hırsızlığıdır ne demek sanane! Ben zaten en fazla 51 52 lvle kadar birkaç ash koxp partysine girmişimdir( o da tüm slotlar dolu olduğu için). Tek başıma lvl kasabilecek lvle gelince ona da girmedim. Kendim ve hakkıyla lvl kasmanın ne demek olduğunu senin gibi "emek hırsızları" öğretemez bana + Koxpçulara ks yapanlara gıcık olurum demişsin, emin ol şu dakikadan itibaren ben de o ks yapanlardan biriyim. beramustaysan koxp party olunca çağır beni gelip ks yapıyım]

• quote:

ßırak Şimdi Partye Girmek İstemiyormuş ßırak Adamlar koxp Yapsın Sanane Milletin Koxp yapıp Yada Yapmadığı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.