Şimdi Ara

[ALIM] RTX 3090 Ekran Kartı (Şartları Okuyunuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [ALIM] RTX 3090 Ekran Kartı (Şartları Okuyunuz)

1 Adet RTX 3090 Ekran Kartı Alınacak.

Kartın istenilen testleri yapılacak.

Kutu,fatura,garanti tam olacak. Teşekkürler. (Garantisi en az 1.3 sene olmak suretiyle)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Edirne Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yukarıdaki arkadaş bilgi vermiş. Arkadaşın hangi satıcıdan almış bilginiz var mı ona göre yorum yapalım. Hepsiburada’da satış yapan TRgaming olması lazım bu şekilde kullanılmış ürün satıyor. Trendyolda bir satıcı da aynı şekilde Amazon TR’den aldığı Evgaları bu şekilde satmış.
  • 4 yıl önceki karttan 1.5 yıl garanti istemekde nebileyim.

• 1313designer kullanıcısına yanıt

2024 Kasım'da bu kartın fiyatı 28k idi bende en sonki satılan ekran kartlarından birini alabilirim diye bu konuyu açtım bilmiş gibi konuşmanız beni hayli güldürdü :D

• bahadirbyktpc kullanıcısına yanıt
    2024 kasımda bu ekran kartından satıldığına emin misiniz ? Piyasada hilesiz bulabileceğiniz en son satılan kartlar, 2023 Aralık ve 2024 Ocak’ta Amazon’da satılan Evga Tfw3 ultra modeli. Haberiniz olsun diye yazıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Demekki böyle kandırılıyormuş insanlar, Bazı dolandırıcı satıcılar var internet pazar yerlerinde 2.el ürünleri jelatinleyip sıfır diye satıyorlar, isimlerini söylemiyorum, bir hayli gülüp sonra dolandırılmadan önce biraz araştırırsanız görürsünüz.Yinede siz bilirsiniz para sizin karar sizin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt

Arkadaşım 2024 kasım satında aldığı için biliyorum verdiğiniz bilgi için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yukarıdaki arkadaş bilgi vermiş. Arkadaşın hangi satıcıdan almış bilginiz var mı ona göre yorum yapalım. Hepsiburada’da satış yapan TRgaming olması lazım bu şekilde kullanılmış ürün satıyor. Trendyolda bir satıcı da aynı şekilde Amazon TR’den aldığı Evgaları bu şekilde satmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.