Şimdi Ara

Aliexpresste Disput u yanlışlıkla kabul ettim napabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, aliexpresten lcd ekran aldım ancak ekranı taktım bozuk çıktı. Dispute açtım video çektim yükledim. Satıcı teklif vermişti 35$ geri ödeme yazıyordu bende kabul ettim ama geri ödeme yapmaları için ekranı geri göndermem gerekiyormuş o gözümden kaçtı. Şimdi ne yapabilirim var mı dispute iptal ettirme ? Geri gönderirisem nerden baksanız 20$ ödeyeceğim ekran zaren 35 dolar

• hocam belki karşı ödemeli gönderebilirsiniz satıcıya mesaj atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: encard

Arkadaşlar merhaba, aliexpresten lcd ekran aldım ancak ekranı taktım bozuk çıktı. Dispute açtım video çektim yükledim. Satıcı teklif vermişti 35$ geri ödeme yazıyordu bende kabul ettim ama geri ödeme yapmaları için ekranı geri göndermem gerekiyormuş o gözümden kaçtı. Şimdi ne yapabilirim var mı dispute iptal ettirme ? Geri gönderirisem nerden baksanız 20$ ödeyeceğim ekran zaren 35 dolar

Ptt ile 5 dolar civari tutar tahminim. Ptt ye goturup fiyat aldiniz mi? (Kargo fiyati degil normal posta olarak fiyat alin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    yurt dışına karşı ödemeli olarak gönderilmiyor diye biliyorum
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    yarın gidip fiyat alacağım
  • zarf gibi gönderirsin en ucuz posta yöntemi ile. 20 lirayı geçeceğini sanmıyorum.
  • Bilgilendirme; zarfa koyup takip numaralı gönderdim ve 11,50 tl bir ücret çıktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tehdit Maili Aldım Yardım Edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.