Şimdi Ara

Aliexpress'te Türkiye'ye Cep Telefonu Satan / Gönderen Mağazalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
6
Favori
21.358
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zeroDreams

O da doğru,ülke bildiğin koca bir açık hava hapishanesi

Aynen öyle hocam 5-6 milyon kimliksiz adam dolaşıyor,yanlarında getirdikleri en az 10 milyon telefon var o ne olacak?
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Nolacak hocam onlar birinci sınıf vatandaş sonucta varsa yoksa geçirsinler Türk vatandaşina

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamlarr

Konuyu açmaktaki amacın nedir arkadaşım ? Soruyor musun yoksa dert mi yanıyorsun belli değil.

Fikrimi söylüyorum hocam.
  • Abi tr depot diye bi satıcı var TÜRK SATICI .aliexpresste adam seçenek eklemiş ships from turkey diye
    https://tr.aliexpress.com/category/5090301/mobile-phones.html?site=tur&pvId=2-200658765&attrRel=or
  • Aliexprede kutusuz telefon gönderen satıcı kaldimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar annanın mağazasında mi max 2 var sepete eklerken seçeneklerde ship from İstanbul ve imei change from tr seçeneği var anlamadım ne demek istiyor acaba veya ödemeyi aliexpresse yapıcam ama türkiyedeki satıcıdan mı teslim alıcam anlamına geliyor ikinci seçenekte çinden imei sini değiştirip anna mı gönderecek doğrumu anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza1912

Arkadaşlar annanın mağazasında mi max 2 var sepete eklerken seçeneklerde ship from İstanbul ve imei change from tr seçeneği var anlamadım ne demek istiyor acaba veya ödemeyi aliexpresse yapıcam ama türkiyedeki satıcıdan mı teslim alıcam anlamına geliyor ikinci seçenekte çinden imei sini değiştirip anna mı gönderecek doğrumu anladım

Evet

• Buradan aldığımız telefonlar IMEI kayıtlı mı geliyor? Eğer öyle değilse, yurtdışına çıkmadığımız için pasaportla da kayıt ettiremezsiniz, telefon 4 ay sonra IMEI'yi kayıt ettirmediğiniz için kullanılamaz hale gelir.
  • ipropas kullanıcısına yanıt
    bana atarmısın hocam
  • hala var mıdır bu mağazalardan? eğer türkiye ile fiyat yarıyarıya gibi bi ucuzluk söz konusuysa şansımı denemek isterim :)
  • Telefon neden gümrükten geçmiyorumuş? Sebebi belli Vestel kazansın Telefonu parça parça getirtip montajını yapıp al sana yerli malı diye yuttur millete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 25 Nisan 2019; 0:57:27 >
  • Beyfendi. kullanıcısına yanıt
    banada ataesanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramco77x

banada ataesanız
    pm pls
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.