Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (601. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.689
Cevap
236
Favori
1.238.809
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evoevi E kullanıcısına yanıt
    onlarda da yobazlık var ancak gençlerde bizdeki gibi ateist seviyesinde artış var. ben bunu gözlemledim :)
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Demek istedigim ateistlik degil adamlar kendi halinde yasiyor dogal yasiyorlar kimse kimseye din veya baska sebeplerden oturu baski yapmiyor. 3 ay boyunca benim gordugum buydu herkes o kadar rahatti ki :)Mesela adamlarin paralari yok fakirler ama sokakta butun gun muzik yapip dans edip egleniyorlar ve mutlular. Kisacasi huzur vardi.....Bizim ulkemizde olmayan sey. Hersey turkiyenin yari fiyatiydi... ve en guzel sey de wikipedia yasak degildi son olaran umarim imamoglu cumhur baskanimiz olur diyorum ve bu konuyu kapatiyorum .....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evoevi -- 22 Haziran 2019; 21:7:18 >
  • Herkes Cimer e yazsa bence birşeyler çıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x_falcon_x X kullanıcısına yanıt
    mantıklı denenebilir..

    kimi kime şikayet ediyorsun durumu da olabilir.

    farklı bir merci de yok sanırım bunları şikayet edebilecek
  • Hocam cimerde onlarin degisen birsey yok :D Zaten emir buyuk yerden olmasa bu kadar rahat olamazlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evoevi -- 22 Haziran 2019; 23:46:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evoevi

    Hocam cimerde onlarin degisen birsey yok :D Zaten emir buyuk yerden olmasa bu kadar rahat olamazlar.
    Onlar ve bizler diye bir ayrım yok. TC devleti ile vatandaşlarıyız. Kanun çıktı vergi alınacak diye bunu geri döndürmenin ya da bundan dolayı oluşan mağduriyetleri hızlı çözmenin bir yolu yok. change.org muş cimer miş bırakın bu işleri, milyon tane imza toplasan da bir şey değişmez. Bunu anlamanız lazım artık. Milletin geçim derdi var senin 1 dolarlık paketin gelmedi diye şikayet ediyorsun. Adamlar kentsel dönüşüme evini vermiş yıkmışlar 3 yıldır çivi çakılmamış kiralarını da cepten veriyorlar bu yaşanan sıkıntı bunların yanında devede kulak bile değil olsa olsa kulak kılı olur. O yüzden dakika başı benim kıytırık paketim nerde kaldı diye şikayet etmenin alemi yok. Aliexpress koruma süresi vermiş beklicen isteyen süreyi uzatır istemeyen iade talebi açar. Paketlerimiz mutlaka ulaşacak bundan kuşkunuz olmasın.




  • cervinff kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman basligi degistirelim kargo magdurlari yerine kentsel donusum ve gecim sikintisi magdurlari olarak :D Boylece kimse kiytirik paketinden bahsetmez ve bu durumdan siz de rahatsiz olmazsiniz.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evoevi -- 23 Haziran 2019; 1:27:50 >
  • singapur posttan hala haber yok bu kadarmı yoğunluk olur kaç gün oldu kesin kayboldu paket bişey oldu bu haftada gelmezse daha gelmez
  • crazyboy93 C kullanıcısına yanıt
    Lutfen sikayet etmeyelim bazi arkadaslar rahatsiz oluyor..... Bosver kargonu zaten basligida tapu ve kadastro olarak degistirecegiz. Benimkinden de hala haber yok. Umarim bu hafta gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evoevi -- 23 Haziran 2019; 1:45:54 >
  • Hayır neden hakkımızı aramayacakmışız? Paşa paşa oturup hakkımızdaki hükmü mü bekleyeceğiz? Benim beklediğim 500 doların üzerinde ürün. Gelmezse iade alsam ne? bana da, orada üç kuruş paraya çalışan işçilere de yazık günah değil mi!? Kim karşılayacak onca emeğin ve zamanın bedelini? Dünyanın diğer ülkelerinde yaşayan akranlarım böyle bir şeye maruz kalmazken ben neden kalıyorum? Benim suçum ne? Vergimi veriyorum, kurallara uyuyorum, trafik cezam bile yok, karşılığında ücretini ve dahi üzerine koyulan tüm haksız vergileri bile ödemeye razı olduğum ürünü niye alamıyorum? Konuşup buna itiraz etmeye de hakkımız kalmamış anlaşılan. Hani haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda herkes paketinin takibini soracak,kentsel dönüşüm mağdurları için bir başlık açarsın orda sıkıntılarını sayarsın,buranın ağadayısı değilsin,devlet şunu çıkarmış bunu çıkarmış sende uyacaksın,uymayacaksan itaat edeceksin,v.s saçma saçma cevaplar,insanlar bunun tepkisini heryerde verir,imza toplar verir,sandıkta verir,sonuçta verir,her paket geliyormuş,bundan sonra gelir çalacak adam ücretini ödemeye razıysa oda gelmez,ama birçok paket gelmedi,ptt'nin kendini düzeltmesi gerekiyor aöa önce şu herşeye itaat eden karakterlerin değişmesi gerekiyor ama zor..
  • kentsel dönüşüm ile bu konu nasıl bağdaştırıldı hayret..o ayrı bu ayrı..dünya'da açlık da var savaş da var o zaman herşeyi bırakıp şikyetçi olmayalım hiçbirşeyden öyle mi.. başımıza ne gelirse bu biatçı toplumdan geliyor.. zaten gümrük sınırının kaldırılması facia..vergiyi ödeyip de alacağımız ürünü alamıyoruz..çakıldı kaldı posta sistemi..benim de vaktim değerli buradaki diğer arkadaşların da..o yüzden hakkımızı aramak da normal..
  • Iste ulkemizde malesef insanlar uzerinde bu sekilde baski kuruluyor. Ya seve seve ya .......... herseyi kabulleneceksin. Haksizliga ugrasanda, haklarin gasp edilsede, sesini cikarmayacak ve basini onune egip yoluna gideceksin. Onune ne konulursa kabullenecek ve herseye ragmen itaat etmeye devam edeceksin. Zaten cabalasanda bir sonuca ulasamazsin. Pes et artik. Ayrica sen kimsin ki. Boceksin bocek......Zihniyet bu malesef bununda adi fasizmdir.......Baska bir aciklamasi olamaz. Umarim birgun bu zihniyet degisir ve herkesin ozgurce dusuncesini ifade edebildigi, haksizliga sessiz kalmayan, Insanlara ve fikirlere saygi duyabilen, mantikli ve akil sagligi yerinde bir toplum haline geliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evoevi -- 23 Haziran 2019; 15:55:12 >
  • evoevi E kullanıcısına yanıt
    bugün ya tamam ya devam diyeceğiz..ya umutlarımız yeşerecek ya da tamamen sönecek..
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Dostum umutlarimiz bugun olmazsa yarin yeserecek ama eninde sonunda yeserecek. Ben inaniyorum bu halk yakin bir zamanda uyanacak. Sabir diyorum :D Ne dedi Ekrem abimiz umudunuzu kaybetmeyin..... Her sey cok guzel olacak......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evoevi -- 23 Haziran 2019; 16:40:34 >
  • evoevi E kullanıcısına yanıt
    inşallah dostum, hakkımızda hayırlısı diyorum artık :)
  • Özel posta şirketleri olarak DHL ve UPS i biliyorum acaba Rusyada olan EMS Russian Post ve REGULAR RUSSIAN POST ' da DHL gibi özel bir firmamı bilen varmı ?
    Gönderiler DHL yada UPS ile yollandığında kesinlikle gümrüğe takılıyormuş.
  • RB762464113SG
    Bi el atın suna ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kargon ayin 11i Turkiye'ye ulasmis ama PTT giris yapmamis. Bizimkilerle ayni durumda. Biz neredeyse 1 aydir bu sekilde bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evoevi -- 23 Haziran 2019; 19:1:57 >
  • evoevi E kullanıcısına yanıt
    Hepimize hayırlı olsun. bir devrin bitişi bir devrin başlangıcı oldu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.