Şimdi Ara

ALİEXPRESS SATICI para İADESİ YAPMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. Ben aliexpress den bir ürün almıştım. Ürün bozuk çıktı ve açılmıyor. Satıcının ismi Shenzhen Cpu Store. Bende open dispute yani tartışma açtım. Sonra sadece para iadesi istedim. Ama satıcı bunu kabul etmedi. Bana şöyle bi cevap verdi. Para iadesi ve ürün iadesi yok diyor. Üstteki para miktarına da 0,0TL yazmış. Kabul ve reddet tuşları var. Ben bunlardan hangisine basıcam. Veya hiçbirine basmayayım mı? Ve paramı nasıl iade alıcam. Lütfen yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetByX -- 10 Mayıs 2019; 13:5:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aliexpress lehinize para iadesi önermiş ve kabul etmişsiniz. Paranız kartınıza yatacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de 2 adet bozuk çıkmıştı (forumda da satışlarım oldu- bu işin riski var, hem zaman kaybı hem para kaybı hem uğraşıyorsunuz hem sinir stres oluyorsunuz) , kartları geri gönderdim ama yüklü bi kargo ücreti ödedim ve dolar düşmesine bağlı olarak iade edilen tutar 100 tl gibi aşağısına oldu, 2 karta durduk yerde 200 tlye yakın boşuna para verilmiş oldu.
    ......
    ......
    eğer satıcı ile sorun yaşanırsa aliexpress ile iletişime geçin.
    ......
    ......
    aliexpressten ucuz ve küçük şeyler almak en mantıklısı vede topluca almamak lazım parça parça farklı zamanlarda sipariş vermek lazım
    ......
    ......
    mağaza:
    ShenZhen CPU store
    -----> bence rezil bir satıcı, bir çok siparişi iptal etti durup dururken, alıcılarla iletişim kurmuyor cevap dahi vermiyor astığım astık kestiğim kestik diyor. o sebep bu satıcıdan bir şey almaz oldum ...... araştırıp düzgün satıcılardan almanızı öneririm ben pahalı da olsa bildiğim satıcılardan almaya çalışıyorum genelde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 11 Mayıs 2019; 10:40:18 >

• VLCplayer kullanıcısına yanıt
    Peki bir şey sorucam. Bana aliexpress 2 seçenek sunmuştu. 1. Para İADESİ 2. Ürün ve para iadesi. Ben bundan sadece para iadesini seçtim. Diğerini reddettim. Sonra SATICI da bi seçenek sunmuş. 0.00TL yazıyor. Kabul ve reddet var. Dün bi arkadaşa sordum. Reddet dedi. Bende reddet tuşuna bastım. Şimdi aliexpress bana para iadesi yapıcak mı? Ve şöyle bir mail geldi aliexpress den. Alta resmini atıcam. 3 veya 5 soruluk bişey. Ne olduğunu biliyorsan yanıtla lütfen sorularımı.

• aliexpress para iadesi yapacaktır muhtemelen, sizin sayfanızdaki yazışmaların tamamını bilmediğimden kesin bir şey söylemek zor
    ama size yöneltilen sorular açtığınız dispute için, memnun kalıp kalmadığınız , disputenin sonuçlanıp sonuçlanmadığı ve aliexpressin bu konuda daha iyi ne yapabilirliği ile alakalı. internet banlacığınız var ise ara ara kontrol edin yatacaksa kısa sürede yatar...
    .
    satıcı para iadesini 0 tl olarak şundan yazmıştır, ürünün onayından belli bir süre sonra satıcıya para aktarılır, yani siz alışveriş yaptınız ürün 1,5 ayda geldi ama siz hala onay vermediniz, para hala aliexpresstedir, anca siz onay verene kadar yada sizin onay verme süreniz sona erene kadardır 60 gün olması lazım, siz unutsanız da 60 gün sonunda otomatik onay verir, ........... siz onay vermediyseniz ve 60 gün süre dolmadı ise para aliexpresstedir ve iadeyi o yapacaktır o yüzden satıcı yapamıyor (para onlara geçmemiş çünkü), bu sebep olmalı diye düşünüyorum..
    aliexpresse bi sorun derim. (google çeviyi kullanın)

• VLCplayer kullanıcısına yanıt
    Aliexpress e nerden sorayım

• Merhaba bende para iadesi için tartışma açtım ama şöyle bi mesaj geldi ne yapmam lazım kabul edersem ürünü onaylamışmı olacağım birde reddedersem ne olacak ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aktasla

Merhaba bende para iadesi için tartışma açtım ama şöyle bi mesaj geldi ne yapmam lazım kabul edersem ürünü onaylamışmı olacağım birde reddedersem ne olacak ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.