Şimdi Ara

Aliexpress salla kupon kazan kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygulamada kiyafet eslestirme oyunu var. Salla… kiyafet eslesirse jeton kazan. Gunde 10 kere kazanabilirsin. 300 jetonu 2 dolarlik kupona cevirebilirsin. Ya da 50 jetonla kart oyunu oynarsin. Orda satici kuponu, genel kupon vb kazanirsin. Son tarih 10 kasim 2015 not: cumleler benimdir tercume degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 30 Ekim 2015; 15:03:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçma sapan satıcıların kuponu çıkıyor. Lady fashion vs. Genel indirim çıkmadı. Bu arada 300 jetona alınan 2 dolarlık kupon minimum 20 dolarlık alışveriş için. Yani pek iyi değil.

• o kadar puan yaptım başka bir oyunda hepsi gitti ne sacma sapan bir oyun salladıklarımda boşuna gitti hic puan la alabilecegim 2$ indirim bile kazanamadım boşuna zaman kaybı
  • Bi suru satici kuponum var saticilara bakiyorum bakire saçı falan satiyo

• 3 kart cevir oyunundan 3 tane 5 usd kupon kazandim. (Aliexpress kuponu min 39 usd).

Bunlari birlestirip kullanabilecek miyim?

• Yeni üyeliğie 25$ alt limitli 5$ kupon veriyordu, yeni üye oldum ama vermedi.

*Bu arada PC'den de günde 3 oyun oynayarak deli coin kasabiliyorsunuz. (Tabi alt limit yüksek olduğu için kuponlar biraz tırt.)

• Boşuna onunla uğraşmayın kart çevirme oyununu oynayın 10 dakikada 1500 puan yaptım. Kartları açık gösterdiğinde dikkat edin kapatınca yine aynı yerleri seçin ilk başlarda kupon verir bir süre sonra nereyi seçerseniz puan verecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nereden nasıl oynuyoruz bu oyunları ben bir türlü göremedim
  • Oyunu oynamak 50 coins, kartlardan taş patlasan 60 coins kazanıyosun. Nasıl başardınız merak ettim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

Oyunu oynamak 50 coins, kartlardan taş patlasan 60 coins kazanıyosun. Nasıl başardınız merak ettim :D

Dün oynamıştım galiba bug vardı şimdi denedim olmuyor dediğin gibi en fazla 50 coins veriyor
     Aliexpress salla kupon kazan kampanyası

• Tugayy kullanıcısına yanıt
    Uygulamada ana sayfada paralar için sallamak yazıyor oradan oynayabilirsin hocam

• mıllet nasıl 5000 yaptı ya 400 yapamadım ben daha

kullanmayacak varsa verın arkadaşlar telefon alacak bu arkadaşınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.