Şimdi Ara

Aliexpress kargo şuan nerede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kargo son 10 gundur istanbulda gozukuyor ama daha ne hareket var ne gelen giden var ptt den sorgulamada yapamiyorum sunyou economic air mail ile gonderilmis urun takip numarasi var ama ptt den takip edilmiyor bir yardimci olun arkadaslar suan nerededir urun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3579 -- 23 Aralık 2016; 13:45:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Aliexpress kargo şuan nerede  ?
  • Birisi yardımcı olsun arkadaslar

• Merak etmeyin 13 ünde türkiyeye ulaşmış en genç 10 gün içinde sizie ulaşır
  • knkn4565 K kullanıcısına yanıt
    Peki takip numarasi var ama ptt den neden takip edilmiyir acaba bu gonderi

• Takipsiz kargo olduğu için turkiyede pttde takip edemezsin. Postaci posta kutusuna atar gider
  • balci1987 kullanıcısına yanıt
    Sirkete gelecek paket atip gitme yapamazda yani kargonun suan nerelerde oldugunu aliexprestende mi daha goremeyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yurtiçinde herhangi bir şekilde takibini yapamazsınız bu gönderi şeklinde. Beklemekten başka seçenek yok. Paket ufaksa bir şekilde aralarda kalıp dağıtım merkezine gelmesi uzun sürebiliyo.

11.11 kampanyasında 35-40 sipariş geçtim, kalan son 7 paketim var hala gelmeyen. Umudu kesmiyorum hiçbirinden daha önce 4 ay geçip unutmuşken geldiği bile olmuştu.
  • izzmarit kullanıcısına yanıt
    Varış şubesini biliyorum sabah oraya gitsem şuan nerede olduğuyla ilgili bir bilgi verirlermi

• emre_3579 E kullanıcısına yanıt
    Gönderi kodu Türkiye takipli olmadığı için herhangi bir bilgiye ulaşamazlar. Bekle gelicektir mutlaka. Zaten eğer 60-90 gün içinde gelmezse para iadesi alırsın.
  • Kıyıda köşede bekliyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.