Şimdi Ara

Aliexpress den İcgiyim Tekstil Urunu İthal Etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aliexpressden 5000 TL lik tekstil urunu satinalmak istiyorum. Sahis firmamiz var. Farkli yerlerden alacagim icin farkli zamanlarda giris olcak gumruge ancak yine de en az 100 Euro luk urunler olcak. Tum isi legal yapmak istiyoruz. Vergimizi verelim.

1.Bir gumruk musavirine ihtiyac duyacakmiyiz ?
    2. Urunleri gelsiginde kendimiz cikarabilecekmiyiz?
    3. Urunleri alamama olasiligimiz varmi?
    4. Ne kadar vergi oderiz.

Yardimci olabilirseniz sevinirim.

Turkiye de tekstil dikimi yaptirmak istedik ancak her modelden en az 1500 adet dikim yapiyorlar ve benim de bu kadar modele para vermem gerekirse 90bin tl yi gozden cikarmam lazim. Aliexpressden istedigum kadar ve daha ucuza alabilecegim. Tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Baya ödersin hocam.
  • alibaba'yı kullanın öncelikle...
  • Alibaba kullanin daha kârlı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya ödersin derken ne kadar öderiz. 5000 tl lik ürüne 5000 tl mi ödeyeceğiz?

Konu ya vakıf biri varsa yardımcı olursa sevinirim.

İlk başta önemli olan ürünler gümrükten çıkarmı?

Örneğin 1000 Dolarlık tek seferde 500-600 parçalık ürünün gümrükte kalma olasılığı varmı?
    Vergisi neyse ödemeye razıyım zaten.

Donanımhaber içerisinde bir gümrük müşaviri varsa ve bu konuda yardımcı olabilecekse bana mail atarsa sevinirim.
  • Firma ismi vs ver de satın almayalım ilerde çocuğumuz filan olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Firma ismi vs ver de satın almayalım ilerde çocuğumuz filan olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satici amazon ama ürün sahte
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bildiğim kadarı ile artık her ürün kontrolden geçiyor.
    ayrıca evinizde kullandığınız made in prc yazan tüm ürünleri de çöpe atmazsınız herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djlwcafi

bildiğim kadarı ile artık her ürün kontrolden geçiyor.
    ayrıca evinizde kullandığınız made in prc yazan tüm ürünleri de çöpe atmazsınız herhalde.

Hocam satış yapacak kişi olarak haklısınız ama tekstil ürünleri daha zararlı olur mantık olarak. Kontrol filan da yok. Millete zehirli ayakkabı diye yüzlerce ayakkabı satılar duymuşsunuzdur. Sattıklarından kim bilir kaç ay sonra ortaya çıktı.

Ek olarak size tavsiyem kafanıza koyduysanız Ya çine gideceksiniz ya da çine adam göndereceksiniz. Yoksa bilgisayar başında olacak iş değil o. Konteynır filan kiralaması var zartı var zurtu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 24 Ocak 2015; 16:23:05 >
  • söylediğim gibi her şeyin legal ve herhangi bir sıkıntı yaratacak ürün olmamasını istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.