Şimdi Ara

Aliexpress Ana Konu • (2113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.038
Cevap
1.482
Favori
2.936.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21112112211321142115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    😂😂😂 Hocam alan koduna baksanıza. Gambiya diyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Haydaaaa adamlar geldiği gün nası bilipte mesaj atıyorlar yaw 😅😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jybe kullanıcısına yanıt
    Bütün bilgiler satıldı zaten. Sürekli spam geliyor wpden telegramdan bile. Siz en iyisi normal şekilde takip edin.

Tamamdır hocam saolun

Rica ederim. Bu arada bana da pttden sms geldi. Adınıza kargo geldi diye az önce. 😂 Takip sitesine falan yönlendirdi yani sizin dediğiniz gibi bir şey olmadı. Tam 26 günde PTT ye ulaştı. Şimdi eve gelmesini bekle dur. Pzt salı da şehir dışına çıkacağım. Gitmeden gelmezse sıkıntı olacak.

HANGZHOU CAINIAO SUPPLY C tarafindan adiniza, 27101077**** barkod nolu gonderi kabul edilmistir.https://t.ptt.gov.tr/5***** adresinden gonderinin durumunu takip edebilirsiniz. PTT AS B001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 7 Aralık 2023; 20:53:35 >
    Umarım gelir o hocam 🙏🙏

Ben de kargo beliyorum. 30 kasımda varmış gözüküyor. Daha gümrükten geçmemiş anladığım kadarıyla. 11 gün oldu. 6 aralıkta bana da size gelen mesajdan geldi. Yurtiçinden gelmiş gibi numara +220 ile başlıyordu. Link ise ptt-g0v lu buna benzer bir şeydi. Dolandırıcılık sandığım için basmadım. Aldığım şey de 280 lira değerinde plastik data kabloları koymak için kutu. Daha önce de çok sayıda alışverişim oldu yıllardır. Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.

• Levaca L kullanıcısına yanıt
    Dolandırıcı çok ne yazık ki. Dikkatli olmak lazım.

Benim 11.11 de aldığım ürün cumartesi geldi sonunda. Tam 1 ayda geldi. Black Fridayde aldığım ürün (29 kasım) ise 8 inde İstanbula geldi ve bugün Bakırköy pdmye gelmiş. Ben daha Edirnedeyim 😂 beklediğimden erken gelmiş. Çarşamba perşembe İstanbula gideceğim. En kötü elden gidip alacağım.

Çok dengesiz gelme süresi yurt dışı kargolarda...

Bu dolandırıcıların Kasım ayında ortaya çıkan yöntemi sakın kanmayın ödeme olarak 20lira diye ödeyim derken karttan epey yüklü tutar çekiliyormuş

• Neyseki uyandık hocam dikkat etmek lazım ortalık dolandırıcı dolu

• Aliexpress den sipariş vereceğim. Casback veren kart kampanyası var mıdır ve kupon kazanabileceğim bir yöntem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mor1989 kullanıcısına yanıt
    tosla %5

• Kargo Tr ye gelince takip edemiyormuyuz artık arkadaşlar bir haftadır ilçeye gelmiş gözüküyor ama takip no vs yok sorgulatma imkanımız yok mu ?

normalde ptt teslim alınca sms geliyor hocam ama benim de sizinle aynı döneme gelen paketim var bu sefer biraz karıştı kasım ayı festivaller filan onlarda da vardı malum

yarın benim teslimatın son günü gözüküyor dediğin gibi ilçede gözüküyor ama ptt den sms gelmedi daha

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Aliexpress ten takip yapıyorsanız, kargo Türkiye'ye girer girmez bizim gümrüğü atlayıp direk bağlı olduğunuz ilçeyi gösteriyor. Sonrasında (artık kaç gün sürerse) PTT kendi takip alanında "işyerine girdi' ibaresi yapınca da (mesaj da gelebilir) bu bilgiyi alarak güncelliyor ve gümrüğe girdi olarak geri alıp kendi alanını değiştiriyor. Yani PTT den mesaj gelmesini yada PTT nin takibine düşmesini beklemek gerekiyor.

• vileda44 V kullanıcısına yanıt
    evet dediğiniz gibi ilçeye girip sonradan gümrüğe giriyor

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Ürün İstanbul'da gümrüğe giriyor. Uzun mesafe nakliyat merkezine vardıkdan 4-5 gün sonra gümrükten çıkıyor genelde ( kampanya dönemi 10 günü bulabilir ). Gümrükleme bitip yerel şirkete ( ptt ) ye girdiği anda siparişteki tlf numarasına mesaj geliyor.

• wildwachsend kullanıcısına yanıt
    6 aralıktan beri Arrived at linehaul office aşamasında bekliyor. Normal mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Hocam 27 Kasım'da gümrüğe gelen ürün 10 kasımda teslim edildi. Normal eğer 5 sınırını yada adet sınırını geçmediyseniz.

• 8 gün bitti ve hala (10 aralıktan beri) "Uzun mesafeli nakliyat merkezine vardı" ibaresiyle bekliyor. Bakalım ne zaman gümrüğe geçiş yapacak.

• 
Sayfa: önceki 21112112211321142115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.