Şimdi Ara

aliexpress 11.11. İndirimleri güzel fırsatlar var... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.156
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    güzelmiş
  • Arkadaşlar gelmeyen ürün için aliexpress`ten süre bitmeden Dispute actım bende ek gün olarak ta 3 Gün yazdım sonra geri sayım basladı satıcıyla anlamasamadık bekleyin gelir filan dedi şimdi baktım dispute finished yazıyordu ..

Bu durumda ne oluyor ?
    Aliexpress bana paramı iade edermi ?
  • Açtığın dispute de para iadesi kısmını doldurduysan alırsın paranı, daha doğrusu refund kısmında ne yazıyorsa onu alırsın. Genellikle sen dispute açıp tam para iadesi istedikten sonra karşı taraf cevap verirken para iadesi kısmını sıfırlayıp o şekilde bir çözüm önerisinde bulunur. Bu halde iken dispute süresi doldu ise para alamazsın. Anlaşamıyor olman durumunda bu şekilde bir sorun ile karşılaşmamak için anlaşmazlığı tırmandırman (escalate) gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin16

Açtığın dispute de para iadesi kısmını doldurduysan alırsın paranı, daha doğrusu refund kısmında ne yazıyorsa onu alırsın. Genellikle sen dispute açıp tam para iadesi istedikten sonra karşı taraf cevap verirken para iadesi kısmını sıfırlayıp o şekilde bir çözüm önerisinde bulunur. Bu halde iken dispute süresi doldu ise para alamazsın. Anlaşamıyor olman durumunda bu şekilde bir sorun ile karşılaşmamak için anlaşmazlığı tırmandırman (escalate) gerekir.

Full iade istedim evet.

suan böyle gözüküyor anlamadım ..

Status:
    Dispute Finished

Reminder:
    Dispute Finished

Dispute Order Total: US $ 39.44( US $ 39.44 Product Price and US $ 0.00 Shipping Fee )
    Refund Amount: US $ 39.44

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious27 -- 10 Kasım 2015; 21:41:16 >

• İndirim var arkadaslarin dedigi gibi ana soyle. 1.99 dolar olan sepetteki urunun 3 dolara cikmis. 11:11 gunu 1.79 dolara inecek diyor. Isin ozu buyuk degil kucuk indirim var. Bazi urunler saglam indirimli olabiliyor yalnız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm lastik ayakkabı ve led ampul ihtiyaçlarımı Aliexpress'ten alıyorum. Buradaki fiyatların en az yarısına geliyor.
  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiniz mi sipariş benimde buna benzer ihtiyacım var amazondaki ürünün aynısı değil mi kalite olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: santana007

Hocam verdiniz mi sipariş benimde buna benzer ihtiyacım var amazondaki ürünün aynısı değil mi kalite olarak?

Almadim hocam onun yerine hdmi windows stick aldim tv de pc kullanmak icin 61 dolara geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.