Şimdi Ara

aliexpress

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yakın zaman içinde aliexpressden alışveriş yapan varmı. yaklasık 110 liralık bir şey alıcamda kargo masrafı felan 110 liraya ekleniyo mu ödenirken yoksa kargodan alırken mi ödüyoruz

• kargodan alırken verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde kargo ücretsiz yazar
    fiyatın 2 üstünde gönderimle ilgili bir bölüm var
    size tavsiyem 110 liralık bir ürünü takipli posta ile almanız
    son sipariş ettiğim 3 ürün evime gelmedi veya kapının önünden çalındı.
    ürün gelmezse dispute açıp paranızı geri alabiliyorsunuz ama beklediğiniz süre ve alacağınız ürünün gelmemesi can sıkıyor
    en iyisi 1-2 dolar daha verip takipli posta ile almak

düzenleme: yurtdışından aldığınız ürünlerde kargoyu kapıda ödeme gibi bir durum olmaz, ürünün parasını öderken kargo ücretini de ödersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 29 Mayıs 2016; 4:39:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entelektüel Ayı

genelde kargo ücretsiz yazar
    ürün gelmezse dispute açıp paranızı geri alabiliyorsunuz ama beklediğiniz süre ve alacağınız ürünün gelmemesi can sıkıyor

düzenleme: yurtdışından aldığınız ürünlerde kargoyu kapıda ödeme gibi bir durum olmaz, ürünün parasını öderken kargo ücretini de ödersiniz.

Kapının önünden çalınması nasıl oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz. Zeus

quote:

Orijinalden alıntı: Entelektüel Ayı

genelde kargo ücretsiz yazar

Kapının önünden çalınması nasıl oluyor?

Postacı kapı önüne atıyor. Bir başkası malı alıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Entelektüel Ayı kullanıcısına yanıt
    hocam türkiyede satışı yasak olan e sigara alıcamda kendiminkini bozdum. yaklasık 47 dolar ücretsiz sevkiyatı işaretledigimde öyle gösteriyor. yani cogu dahilmidir. ve kargo takipli ürünü kendi mi gösteriyor yoksa istege göre kargoyu değiştirebiliyormuyuz. :: bilgilerinizi paylastıgınız için teşekkürler
  • Hz. Zeus H kullanıcısına yanıt
    yönetmelik gereği postacı apartman kapısının önüne atıp gidiyor kargoları,ama şöyle bir durum var bölgenizdeki pttye gidip posta kutusu kiralayıp bu sorundan kurtulabilirsiniz
    ben henüz kiralamadım ama pazartesi bi şubeye uğrayıp sormayı düşünüyorum bir sitede yıllık kiranın 9 tl olduğu yazıyordu fiyat doğru mu değil mi bilmiyorum ama eğer takipli kargo ile alırsam her alışveriş sırasında ödediğim kargo ücreti 5-6 lira oluyor zaten onun yerine 2 kargo ücretine posta kutusu kiralayıp takipsiz kargo sipariş etmek daha mantıklı geldi. Bir kaç ürün alacaklar için daha pahalı olabilir bu yöntem ama sürekli alanlar için ideal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aliexpress Alışveriş Rehberi
    11 yıl önce açıldı
    Hepsiburada 100/50 6tl
    2 yıl önce açıldı
    ****ALİBABA VE ALİEXPRESS *****
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dymex

hocam türkiyede satışı yasak olan e sigara alıcamda kendiminkini bozdum. yaklasık 47 dolar ücretsiz sevkiyatı işaretledigimde öyle gösteriyor. yani cogu dahilmidir. ve kargo takipli ürünü kendi mi gösteriyor yoksa istege göre kargoyu değiştirebiliyormuyuz. :: bilgilerinizi paylastıgınız için teşekkürler

genelde direk sepete ekleyince ürünü satıcının kargo yöntemini işaretler, satıcılar takipsiz gönderiyor genelde
    sepete eklemeden önce ürün sayfasında fiyatın bir altında kargo ile ilgili bölüm olur oradan kargo şirketini seçebilirsiniz
    burda 4 seçenek var ucuz olan 2 tane yalnız kargo takip kodu veriyor mu bilmiyorum bunun hakkında satıcı ile mesajlaşmanız daha iyi olacaktır
    birde elektronik sigara gümrükten geçiyor mu iyice araştırın öyle alın, ben ufak çok amaçlı çakı almıştım o geçmedi.

aliexpress
     aliexpress

• Konuyla ilgisiz ama sormak istiyorum. Aliexpress paypal ile ödemeyi kaldırmış kredi kartıyla da güvenemiyorum. Siz nasıl almayı düşünüyordunuz?

• Entelektüel Ayı kullanıcısına yanıt
    peki gümrükten geçmedikden sonra paranızı iade alabildiniz mi ?
  • paypal ile ödeme yapılıyor diye oradan almaya karar vermiştim. ama öyle degilse 1-2 referans bulup (tanıyıp güvendigim insanlardan) kredi kartı ödemesi ile almayı düşünüyorum. Herkese yardımları için teşekkürler konuyu sürekli takip ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Konuyla ilgisiz ama sormak istiyorum. Aliexpress paypal ile ödemeyi kaldırmış kredi kartıyla da güvenemiyorum. Siz nasıl almayı düşünüyordunuz?

İnninal kart ile alisveris yap

• hep merak etmişimdir aliexpress neden başında ali var? Türk hayranlığımı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guest mi

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Konuyla ilgisiz ama sormak istiyorum. Aliexpress paypal ile ödemeyi kaldırmış kredi kartıyla da güvenemiyorum. Siz nasıl almayı düşünüyordunuz?

İnninal kart ile alisveris yap

İninal'in mantığını bilmiyorum. Paypal gibi hesap açarak mı olur yoksa pttden işlem yapmam mı gerekir?

• Dymex D kullanıcısına yanıt
    Alacağım şey orda 3 $ iken başka sitelerde 6-7 $. Sırf paypal ile almak için de 2 katını ödemek istemiyorum. Neyse iyi akşamlar.

• Kullandığınız bankanın internet şubesi vasıtasıyla sanal kart oluşturup belirli bir limit koyarak alışveriş yapabilirsiniz. İninal önermem %7 ek kesinti yaptığı iddia ediliyor ki her alışverişimde 3 - 5 tl daha fazla bir tutar ödüyorum. En sağlıklısı sanal kart.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.