Bildirim
Aliexpresde takipli Kargo ücreti artmış alternatif siteler

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bildiğim üzere genelde banggood'da 25 $ üzeri siparişlerde tüm kargolar takipli ve ücretsiz bilgin olsun. -
Turkey postu kullan satıcıları bulup onlara para verirseniz en azından 10 günde gelir kargolarınız hem de takip edersiniz :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
da PTT post PTT express le gönderiyor 1.84 dolara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben aliexpresden turkey postlu ürün aldım satıcı ertesi gün kargo bilgisini girdi ama kargoda hareket yok ve ptt den sorguladığımda hiçbişey çıkmıyo biliyomusunuz neden böyle satıcı yoksa takip nosunu salladımıquote:
Orijinalden alıntı: 2jz1993
Turkey postu kullan satıcıları bulup onlara para verirseniz en azından 10 günde gelir kargolarınız hem de takip edersiniz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 hafta bekleyin, hemen görülmüyor sistemde
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ağustos sonunda yanwenle aldıklarım halen gelmedi.10 dolar üzeri bir alışverişimi kayıtlı posta 2 haftada getirdi.Kayıtsız china post 3 haftada geldi.Yanwenler yalan oldu heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 11 Ekim 2018; 17:48:42 > -
En son aldığım yanwen 2 ayda geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimki de yaklaşıyor.
Geçen hafta komşuya bir kargo gelmiş çinden.Hangi posta olduğu yazmıyordu.Galiba yanwen olabilir diye düşündüm.10 eylülde kargolanmış,25 günde gelmişti.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X