Şimdi Ara

Aliexpresde takipli Kargo ücreti artmış alternatif siteler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alide takipli kargolar 3.40 dolar olmuş tl ye vurunca cok fazla oluyor ayrıca ali de tedarik süreleri cok fazla 7-14 günde tedarik ediliyor satıcıların çoğu sizinle muhattap olmuyor

geerbest bangood sitelerde takipli kargo ücreti aynı hatta daha fazla alternatif önerebileceğniz siteler var mı

• Hocam bildiğim üzere genelde banggood'da 25 $ üzeri siparişlerde tüm kargolar takipli ve ücretsiz bilgin olsun.
  • Turkey postu kullan satıcıları bulup onlara para verirseniz en azından 10 günde gelir kargolarınız hem de takip edersiniz :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.tinydeal.com
    Tinydeal
    https://www.tinydeal.com
    da PTT post PTT express le gönderiyor 1.84 dolara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2jz1993

Turkey postu kullan satıcıları bulup onlara para verirseniz en azından 10 günde gelir kargolarınız hem de takip edersiniz :)
    ben aliexpresden turkey postlu ürün aldım satıcı ertesi gün kargo bilgisini girdi ama kargoda hareket yok ve ptt den sorguladığımda hiçbişey çıkmıyo biliyomusunuz neden böyle satıcı yoksa takip nosunu salladımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta bekleyin, hemen görülmüyor sistemde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağustos sonunda yanwenle aldıklarım halen gelmedi.10 dolar üzeri bir alışverişimi kayıtlı posta 2 haftada getirdi.Kayıtsız china post 3 haftada geldi.Yanwenler yalan oldu heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 11 Ekim 2018; 17:48:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emphire kullanıcısına yanıt
    En son aldığım yanwen 2 ayda geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enizam E kullanıcısına yanıt
    Benimki de yaklaşıyor.
    Geçen hafta komşuya bir kargo gelmiş çinden.Hangi posta olduğu yazmıyordu.Galiba yanwen olabilir diye düşündüm.10 eylülde kargolanmış,25 günde gelmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.