Şimdi Ara

Alienware R3 hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba forumdaşlarım,

    Sizlerden bir konuda yardım, fikir bekliyorum.

    Bundan 1 yıl kadar evvel ABD den ikinci el alien R3 gtx 1060 ekran kartlı pc satın almıştım abim için.Bu zamana kadar sorunsuzca kullandı.Fakat son zamanlarda AAA ve yüksek güç isteyen oyunlarda throttle problemi başladı.Cihazın termal macununun iyice kuruduğundan ve fanların tozlandığından şüphe etmiştik.Bilgisayarın altındaki ilk metal plakayı sökünce de haklı olduğumuzu anladık.Izgarası toz kaplıydı.Fakat daha derine kadar inemedik çünkü bakır ısı borularının da altında bulunan işlemci ve ekran kartı yongalarına ulaşmak çok zahmetli olacaktı.Anakarta ve güce bağlı olan onlarca çip var ve hepsinin soketlerinden sökülmesi gerekiyor.Süreç gözümüzü korkuttuğundan yapamadık ve öylece kaldı.

    Bu haliyle bilgisayarda sorun yok ama macun tazenelemediğinden ve fanların arası detaylı temizlenemediğinden verim alamıyoruz.

    Alienware Türkiye notebooklarında eve kadar servis gönderiyor ve yapıyor.Fakat bizim ürün ABD ürünü ve ikincli el. Garanti kapsamı dışında ücretini ödemek kaydıyla bu servisten yararlanma imkanımız vr mıdır acaba ? Ya da istanbul anadolu yakasında güvenilir,bilgisayarı bırakabileceğiimiz bir bilgisayarcı tanıyor musunuz ?

    Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.