Şimdi Ara

Alienware M14x vs Mac Air 13'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temmuz sonuna doğru yeni laptop alacağım. Dün itibariyle hem Alienware hem Apple Haswell sistemlerini siteye koydular. İkisinin de farklı avantajları var kararsız kaldım özellikle kullananlar varsa bilgilendirirse sevinirim.

Alienware'ın özellikleri
    Haswell i7 (4 çekirdek)
    8 Gb Ram
    2 Gb nVidia Ekran kartı
    750+64 Gb depolama

Alienware'ın 2012 modellerinde bilgisayarı tamamen siz konfigure ediyordunuz. İşlemcisinden depolamasına kadar. Fakat şu anda İşlemci ve depolamasında değişiklik yaptırmıyor oradan hazır bir laptop seçip onun üzerine değiştirme yapıyorsunuz. (Veya ben bulamadım bulan olursa çok memnun olurum) Aslında bu özellikler gayet iyi 1500 dolar civarı fiyata geliyor fakat ben 750+64 yerine tek başına 256lık SSD ve i7 nin daha güçlü versiyonunu istiyordum fakat onu ayarlayamadım sitesinde. 512lik SSDli daha iyi i7li var fakat onun da 16Gb Rami var ve fiyatı da fazla bu dediklerim olsa tam aradığım laptopa kavuşacağım bu sistemi ayarlayabilir miyim?

Mac Air'in özellikleri
    Haswel i7 (2 çekirdek)
    8 Gb Ram
    Hd Graphics 5000 Grafik
    256 Gb depolama

Apple'ın yine 2 çekirdekli sisteme gitmesi beni biraz üzse de uzun pil ömrü ve ince tasarımı biraz aklımı çeliyor. Ekran kartı olmamasından dolayı oyun performansı alamam fakat gündelik kullanımda istediğim (yukarıda belirttiğim ama ayarlayamadığım) Alienware'a fark atar mı bunu çok merak ediyorum. Mac'leri çok stabil olarak tanımlıyorlar ve normal bilgisayarlardan çok daha hızlı çalıştığını söylüyorlar.

Şimdi Alienware'ı istediğim gibi ayarlarsam bu belirttiğim Mac Air ile arasında (gündelik kullanım için) performans farkı ne kadar olur? (Hangisi öne çıkar) Mac'lerde gördüğüm kadarıyla tıkladığın gibi önüne pencere açılıyor tepki süresi çok hızlı Ram planlaması falan her şey birbiriyle uyumlu şekilde tasarlanmış. Alienware'ların bu konudaki performansı nedir bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

• Oyun oynamayacaksan air al alienware biraz ağır her gün yanında taşıyacaksan sıkıntı yaratır.
  • aşkacısı kullanıcısına yanıt
    Ağırlık çok sorun değil. Günlük performans olarak air mi daha iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AstRaso

Ağırlık çok sorun değil. Günlük performans olarak air mi daha iyi?

Günlük performans dediğin internette dolaşmak dizi falan izlemek yada döküman okumaksa ise air daha iyi bence ,ama dersen ki oyun oynarım photoshop kullanırım o zaman Alienware al.
    Yardımın için teşekkürler şu an için Alien daha yakın geliyor o zaman. Peki Air in daha iyi olması işletim sisteminden mi geliyor. Donanım olarak Alien daha iyi çünkü
  • quote:

Yardımın için teşekkürler şu an için Alien daha yakın geliyor o zaman. Peki Air in daha iyi olması işletim sisteminden mi geliyor. Donanım olarak Alien daha iyi çünkü

Alienware donanım olarak daha üstün oyun ve grafik uygulamalarında daha iyi tercih olur ama windows un en büyük problemlerinden biri çok sayıda program yükleyip silince şişmeye başlıyor ama mac os un böyle problemi pek yok benim sana tavsiyem oyun ve grafik uygulamaları kullanmayacaksan air alman yönünde
    Alien a Mac osx yüklemem bir şeyi değiştirir mi peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alienware m17x r4 2gb 7970m quad işlemci düşünürsen çok uyguna yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alien a mac osx yükleyemezsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

Alien a mac osx yükleyemezsiniz

Tesekkurler bilgilendirme icin. Ben hacintosh falan olabiliyor saniyordum yanlis biliyormusum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.