Şimdi Ara

Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
7
Favori
25.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amnesia'nın Yapımcısı, Alien: Isolation Hakkında Konuştu

    Geçtiğimiz günlerde IGN'in editörlerinin Alien: Isolation'nın ne kadar korkutucu olduğunu test ettiği bir videoyu sizlerle paylaşmıştık. Amnesia'nın yapımcısı Frictional Games'in başkanı Thomas Grip de bu video hakkında bir kaç şey söylemek istemiş.

    Thomas'a göre Alien: Isolation'da korku atmosferini baltalanyan iki unsur var. Bunlardan biri karakterin öldüğünde oyuncunun rahatlaması. Bu unsuru Thomas şu sözlerle açıklıyor:
    "Öldüğünüzde rahatlıyorsunuz. Kanlı bir ölüm sahnesi izlemek korkunç değil. Sizi rahatlatıyor. Korku oyunları böyle durumlardan kaçınmalı." Peki, korku oyunlarında hiç ölüm sahnesiyle karşılaşmamız mı gerekir? Thomas'ın dediği şey kesinlikle bu değil.
    Thomas, "Bence belli bir anda karakterin ölmesi gerekiyor. Ama oyuncu bu ana ulaştığında ölümün bir başarısızlık olarak görülmesi gerekir. Bu da cevaplaması eğlenceli bir soru doğuruyor: Ölmekten daha kötü olan şey ne? Buna verebilecek binlerce cevap var" diyerek ölümün korku oyunlarındaki yerini açıyor.

    Thomas'ın hoşuna gitmeyen bir başka unsur ise canavarların vasat bir hal alması. Twitter'dan bu durumu şöyle belirtiyor: "Masanın altınan bir metre uzağınızdaki hangi canavara baksanız vasat bir hal alır. Korku oyunları bu durumdan da kaçınmalı." Thomas şu sözlerle devam ediyor: "Korku oyunlarında canavaralar, ara sahneler aracığıyla gözler önüne serilmemeli çünkü bir korku oyunun ana elementi canavarla ilk karşılaştığımız andır."

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Amnesianin_Yapimcisi_Alien_Isolation_Hakkinda_Konustu-58410.htm




  • Alien: Isolation Toplamda 15 Saate Yakın Sürecek

    Günümüzde bazı oyunların senaryoları 4-5 saatte rahatlıkla bitirilebiliyor. Sadece senaryo moduna sahip olacak Alien: Isolation'ın ise 15 saatlik oynanıl süresine sahip olduğu açıklandı.

    Geliştiriciler orijinal Alien müziklerini tekrar kaydedip düzenlediklerini; çünkü film birkaç saat uzunluğundayken Alien: Isolation'ın çok daha uzun olacağını söylüyorlar. O nedenle çok farklı ve daha uzun müziklere ihtiyaçlar varmış.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Alien_Isolation_Toplamda_15_Saate_Yakin_Surecek-60662.htm




  • Alien: Isolation, "Metroidvania" tarzı bir yapım

    Alien: Isolation'ın oyun tasarım şefi Gary Napper'ın söylediklerine göre oyun, Metroidvania tarzı bir yapım, yani oyunun haritasını tekrar tekrar gezerek gizli bölgeler bulabileceksiniz.

    Total War serisiyle tanıdığımız The Creative Assembly'nin geliştirdiği Alien: Isolation'ın, çok uzun bir hikayeye sahip olacağını belirten Napper konuyla ilgili "Alien Isolation'ın haritası gerçekten çok büyük ancak bu harita sadece ana görevlerle sınırlı değil. Bu yüzden oyunumuz biraz Metroidvania tarzında. Yani isterseniz durmaksızın ana göreve devam edebilirsiniz ancak haritanın başlarına geri döndüğünüzde, daha önce göremediğiniz birtakım yerleri bulabileceksiniz." açıklamasını yaptı.

    Metroidvania terimini yabancı olanlar için kısaca Metroidvania'yı tanıtalım. Bir oyun, geçmiş Castlevania oyunları kadar büyük bir haritaya ve Nintendo'nun Metroid serilerindeki gibi keşif mekaniklerine sahipse, bu oyun "Metroidvania" tarzı bir yapımdır. Kısacası bir oyunda açık dünya ve keşfedilmeyi bekleyen sırlar varsa, o oyun Metroidvania türünde bir oyun olur. Metroidvania türüne, Symphony of the Night ve Aria of Sorrow gibi oyunları örnek olarak gösterebiliriz.

    Alien: Isolation; PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformları için 7 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak.

    http://www.merlininkazani.com/Alien_Isolation_Metroidvania_tarzi_bir_yapim-haber-74656p1.html




  • Saka gibi senin disinda konuya yazan yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun. O yine de açtığı konuyu güncelliyor, takip ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Olsun. O yine de açtığı konuyu güncelliyor, takip ediyor.

    Tek basina idare ediyor.aslinda oyun gayet iyi gozukuyor nasil ilgi yok anlamadim.son alien faciasindan sonra millet umidi kesti gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir.


    Şu an ki oyuna % 75 indirim gelmiş bu arada. 18 saate kadar yalnız indirim süresi:http://store.steampowered.com/app/49540/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Olabilir.


    Şu an ki oyuna % 75 indirim gelmiş bu arada. 18 saate kadar yalnız indirim süresi:http://store.steampowered.com/app/49540/

    Bu eski facia oyun.bende var 2 dolara almistim.maksat alien hatrina oda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunu uzun süredir bekliyorum, muhtemelen çıktığı gibi de satın alacağım
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Oyunu ön sipariş ile aldım beklentilerim yüksek umarım yanıltmaz. Ama dün gece vidoları izlerken yaratığın animasyonları dikkatimi çekti ayak animasyonları aşırı saçma sanki buzda kayıyor gibi yürüyor ve dönüş yapıyor umarım düzeltilir çıkana kadar.
  • Karekter modellemeleri iyi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.