Şimdi Ara

Alıcısız LOGITECH Cordless Desktop Wave Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LOGİTECH WAWE KLAVYE MOUSE SETİ ALICISI KIRILDI 2 PARÇA HALİNDE TÜM KUTU İÇERİĞİ GARANTİSİ VS. MEVCUTTUR.
    ALICISI HIZLI SİSTEM'DE 20 $ FİYATI VARDIR.

SATILDI

Alıcısız LOGITECH Cordless Desktop Wave Satıldı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 15 Şubat 2009; 23:38:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hmm yalnız bende MX Revolution ve Nano vardı, 2 sinin de bir şekilde alıcılarını kırmıştım,
    başka alıcılar ile senkronize olup çalışmamışlardı. Siz denediyseniz ayrı tabi.
  • Wireless cihazlar belirli bir frekans aralığı ile çalışırlar. Temel anlamda iletişim için alıcı ve vericideki karşılıklı iki kristalin aynı frekansta olmaları gerekir. Logitech belki yeni bir teknoloji geliştirmiş veya alıcılara öğrenebilme yeteneği kazandırmıştır. Görüp kullanmadan veya açıp sökmeden bir şey denemez.

Benimde elimde dururken klavyesi bozulmuş bir LX500 set var. Sen satabilirsen cesaret alıp satışa koyacağım.

Hadi hayırlı satışlar...
  • Arkadaşım satışını baltalamnış gibi olmuyayım ama bendede aynı seten var benim ufaklık alıcısını kırdı
    şu an set yatıyor
    logitech bayileri ile görüştüm bana 40usd gibi hayvani bir fiyat verdiler açııkçası

Bende logimüşteri hizmetlerini aradım durumu izah etim 1 ay beklememi bana ücretsiz göndereceklerini belirtiler
    Bir ay geçti aradım 2 hafta sonra tekrar arayın dediler burdan logiye
    Harbi hakediyorlar bu ürünü getiriyorsan getir yedek parçlarınıda kardeşim ama set fiyatına satmasınlar bir zahmet...
    setin onlara gitmeside gerekiyor yanılmıyorsam
    yoksa düşün aynı seten Bir kaç tane var aynmı ortamda frekansları çakışmazmı ?

Sana hayırlı satışlar
  • logitech harici alıcıların kendi resmi sitesinde hangi parçalarla uyumlu olup hangileriyle olmadığı hakkında bilgi mevcut.Araştırıp ona göre alım satım işlemini gerçekleştirin.
  • bendede var bu setten gerçekten kalite 180ytl çokmu sizce sıfırı için?
  • arkadaşlar bu setlerin alıcıları 2.7 ghz ile çalışıyor. diğer setlerle frekanslarının karışmaması için bu frekans aralığında kendine 80 tane kanal belirliyor ve aynı ortama başka bir frekans girerse kendine boş olan 79 kanaldan birini seçerek ordan devam ediyor. ama seti logiye göndermeden çalışır duruma getirmek imkansız gibi geliyor bana..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH G15 KLAVYE - SATILMIŞTIR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,
    ben bu ürünle ilgileniyorum, fakat alıcı problemi yaşanırsa ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum? Öyle bir durumda ürünü alır mısınız geri?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.