Şimdi Ara

Alice: Madness Returns'e Harika Bir Figür

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •       American McGee'nin Alice'i geçtiğimiz sene Alice: Madness Returns isimli oyunlarıyla eleştirmenlerden bir çok değişik not almıştı.

Eleştirmenler bir yana oyuncuların bir çoğu oyunu beğenip oynamıştı, beğeniyi kutlamak amacıyla bu yaza çıkış yapması beklenen bir figür belirdi haberlerde. Bu figür Alice'in diğer tarafının ortaya çıkışını gösteriyor ve bence gerçekten iyi çıkartılmış. The Alice Madness Returns Hysteria Alice Action Figure ismini alacak olan figür İngiltere'de bu Mayıs ayında çıkışını yapmaya hazırlanıyor, diğer ülkelere çıkışı henüz belli değil.

• çoğu kişi önyargılı yaklaşıp, oyunu çocukta görüp oynamadı bile. Ama benim oynadıgım en güzel oyunlardan biriydi.Pazar malı olup seriye bağlamış oyunlara bin basar.
  • Psikolojimi altüst edip beni gözyaşlarına boğan sayılı oyunlardan biriydi. Ne yazık ki değeri bilinmedi.
  • Birde kanlar ışıklı olsa gece yatak odanın yanına koy kabus görüp uyan bunu gör iyice delir
  • çok sexy :P
  • Bu oyun a bayılıyorum gerçekten figürde harika.
  • psikolojisi bozuk bu hristayanların.bilinç altlarına yerleşmiş içten içe.bizde alışıyoruz göre göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Figür güzelmiş fakat daha iyisi yapılabilirdi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.