Şimdi Ara

Alice Madness Returns (Bundle) Kardeşlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet kredi kartı olan bir arkadaş arıyorum , şuan için indirimde 30 lira 15/15 halledilir

• aslında ucuzmuş mesajm bulunsun boyutu 4.5 gb burada soran olursa söyleyeyim :) bende de kk yok olsa direk alırdım sanırım
  • Hocam bir yerlerden kredi kartı bul alalım şu oyunu yahu
  • ne gezer bende aynısını sana söylerim boyutuda tam benlik oynamak istediğim bir oyundu fırsat bulamamıştım zamanında
  • Neyse o zaman hocam ben oyunu almayı başarabilirsem bitirdikten sonra deaktif edip sana da veririm , kolay kolay alan bulunmuyor böyle oyunları
  • Bu oyunu ben de istiyorum ama kart yok yahu.
  • Oyunu oynayıp bitirmiş biri olarak tavsiye ederim arkadaşlar. Açıkcası hiç sıkılmadan keyifle oynayıp bitirdim. Aksiyonu hoş, platform öğeleri iyi, konusuda kimi zaman merak uyandıran güzel bir oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önceden kardeşlik yapmış biri varsa ben de alırım kk yok
  • Yalnız PSN plus hesabıyla alınırsa 30 TL. Şu an ki fiyatı 40 TL.
  • Doğrudur ben de yeni gördüm bende plus var fakat kredi kartı yok , gerçi kardeşte çıkmadı uzun zamandır arıyorum yok mudur kimseler acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aldım oyunu ama yanında American McGee's Alice'in de geldiğini bilmiyordum,görünce çok sevindim bu olaya.Bir göz attım güzel bir şekilde port yapmışlar,ses bile dts'di yani.30 tl'ye 2 oyun alıyorsunuz işin özü,kaçırmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Bugün aldım oyunu ama yanında American McGee's Alice'in de geldiğini bilmiyordum,görünce çok sevindim bu olaya.Bir göz attım güzel bir şekilde port yapmışlar,ses bile dts'di yani.30 tl'ye 2 oyun alıyorsunuz işin özü,kaçırmayın derim.

Kardeşlik yaptınız mı, yapmadıysanız ortak olabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Bugün aldım oyunu ama yanında American McGee's Alice'in de geldiğini bilmiyordum,görünce çok sevindim bu olaya.Bir göz attım güzel bir şekilde port yapmışlar,ses bile dts'di yani.30 tl'ye 2 oyun alıyorsunuz işin özü,kaçırmayın derim.

Kardeşlik yaptınız mı, yapmadıysanız ortak olabilirim ?

Forumdan bir arkadaşımla paylaştım maalesef.
  • Tüh ben de hemen heyecanlanmıştım
  • @Rai-gy tüh kaçırdık 15 TL çok iyi fiyat, iyi oyunlar.
  • quote:

İlk oyun oynatiyor kendini ama arada oyun takiliyor cok berbat bug var ilk oyunda ama ikinci oyunda hani sıkılsanız bile ne yapiyor ediyor oynattırıyor.
    Alana hayirli olsun pisman olmayacaktir.

• Bir alamadık şu oyunu
  • oyun eskidi zaten kutulu bulursunuz bence ucuza.

• Buluruz da yanında DLC de var onu da istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.