Şimdi Ara

Alice in Wonderland 3D Rezaleti! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Akıllılar bu aile filmi, yüzüklerin efendisi ise büyüklere yönelik ikisi arasındaki farkı göremezseniz sinemacılar ne yapsın..

Böyle filmlere millet ailece gidiyor.. Herhangi bir felsefe beklentisi içinde gitmiyor siz o amaçla gidecekseniz, biraz beyin yaşınızı büyük gösterecek filmlere yönelin..

İlla böyle filmleri seviyorum diyorsanız şu filmleride bari izleyin..
    Charlie and the Chocolate Factory (2005)
    Willy Wonka & the Chocolate Factory (1971)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedayiL -- 6 Mart 2010; 15:07:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fellou

Akıllılar bu aile filmi, yüzüklerin efendisi ise büyüklere yönelik ikisi arasındaki farkı göremezseniz sinemacılar ne yapsın..

Böyle filmlere millet ailece gidiyor.. Herhangi bir felsefe beklentisi içinde gitmiyor siz o amaçla gidecekseniz, biraz beyin yaşınızı büyük gösterecek filmlere yönelin..

İlla böyle filmleri seviyorum diyorsanız şu filmleride bari izleyin..
    Charlie and the Chocolate Factory (2005)
    Willy Wonka & the Chocolate Factory (1971)

ben niye böyle çıkıştığını anlamış değilim.ilk mesajında çocuk filmi diye laf attın şimdi aile filmi diyorsun.birde bilmişlik, büyüklük taslıyorsun ukalaca.

isteyen istediği filmi izler bunun beyin yaşıyla falan alakası yok.

birde tezatlık var, sen önce avatarını bir değiştir sonra akıl verirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar
    ben niye böyle çıkıştığını anlamış değilim.ilk mesajında çocuk filmi diye laf attın şimdi aile filmi diyorsun.birde bilmişlik, büyüklük taslıyorsun ukalaca.

Zaten sorunda bu kimseye gitmeyin falan demedim, çocuk filmi derken aile filmi olduğunu söyledim, yüzüklerin efendisi ciddi bir yapım, yüzüklerin efendisini kendi dilinde izlemek isteyenler olacaktır ve haklıdırda, ama alice gibi bir film için kendi dilinde oynatan bir sinema aramak anlamsız.. DVD si çıkmasını beklemek daha doğru..
    Bu filmin kitlesi belli, çocukları ve aileleri sinemaya çekmek için yapılmış.

Bakın olay şu, birisi düşsel aile filmini kendi dilinde arıyor, böyle bir filmi kendi dilinde gösteren sinema zor bulur. Bu tarz, aile ve düşsel filmleri özellikle çocuklar için yapıldığından dolayı altyazılı göze almazlar. DVDsini beklersin evinde izlersin. İyi okuman gerek bir filme çocuk filmi deyince izlemeyin anlamını çıkarman normal değil, ona bakarsan BUZ DEVRİ de çocuk filmi, ama izlemeye gidenlerin çoğu büyük insanlar..

Sizin gibi avatarların arkasına saklananlardan değilim. Beyin yaşını avatar büyütmez. Ben bu avatarımla eziyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: fellou

quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

İyi okuman gerek bir filme çocuk filmi deyince izlemeyin anlamını çıkarman normal değil, ona bakarsan BUZ DEVRİ de çocuk filmi, ama izlemeye gidenlerin çoğu büyük insanlar..

Buz Devri serisinin yetişkinler tarafından da ilgiyle karşılandığı , sevildiğildiğini biliyorum ama cümlen benim gözlemlerime göre doğru değil. Son iki Buz Devri filmini sinemada izledim. Salon çocuklar ve onların velileriyle doluydu , ifaden yanlış olmuş bence.

• İzmit Dolphin Sinemasıda 5 Mart'ta RealD 3D yayınlayacağını söylediği Alis'i vizyona sokmamış
  • istanbul'da bu filmi 3D izleyebileceğim herhangi bir sinemanın fiyatını bilen var mı? avrupa yakası mümkünse.
  • adanada 3D olarak giderim dedim hem 3D yok hem TÜrkçe DUBLAJ
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.