Şimdi Ara

****ALİBABA VE ALİEXPRESS ***** (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.451
Cevap
224
Favori
653.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önce başına 4 5 kez başına geldi. Ürünler elime ulaştı ama gelmesi 40 45 günü bulan siparişim oldu. Satıcıya mesaj yazın bu takip numarasıyla takip edemiyorum deyin. Muhtemelen cevap yazacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam satıcıya bundan bi kaç ggün önce mesaj attığımda iki üç ggün ggsonra kontrol et demişti 10 gün oldu hala bişey gözükmüyor o beni kıllandırdı.
    2016-02-17 06:08:24
    sorry,due to the freight company holiday, failed to delivery in time.you can check it after one or two days.
  • kıymalı danino kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettiğim cevabı vermiş. biraz daha bekleyin. 20. günde takip yapabildiğim siparişim oldu.
  • Sağolun ozaman beklemeye devam :))
    bu arada bu durum daha kargomun çinde olduğu anlamına mı geliyor ?
  • kıymalı danino kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • Dostlar merhaba ;

Bir ürün aldım satıcı china post ile takipli kargo ile göndereceğini söylediği halde yanwen denen kargo ile takipsiz göndermiş.Verdiği takip numarasıda sahte.10 haneli olması gerekiyor yanwen için ama gönderdiği 11 haneli.

Açık anlaşmamazlık için 10 gün beklememi söylüyor sistem. Ben bu aliexpresin müşterici temsilcisine nerden nasıl ulaşacağım.Hep robot yardım var.Bir mail lleri falan var mı sitede,sıkıntıyı anlatmak için.
  • hardday kullanıcısına yanıt
    10 gün beklemek zorundasınız dispute için.Yetkili birine direk mesaj atma yoluyla sorun çözülmüyor.10 gün bekleyip dispute açın zaten parayı alırsınız.Acele etmeye gerek yok.
  • arkadaşlar; üründe registered air yazarken satıcının ürünü kendi shipping metoduyla kargolanan oldu mu ?

şikayet açtım. satıcı " yok bu da onun bi çeşidi " diye ayak yapıyo. kabul etmedim. full refund istedim.
    başına gelen var mı ?

ürün şu
    http://www.aliexpress.com/item/iMAX-B6-Lipo-NiMh-Li-ion-Ni-Cd-RC-Battery-Balance-Digital-Charger-Discharger-C1Hot-New/32448451676.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 28 Şubat 2016; 18:12:03 >
  • deneme tahtasi kullanıcısına yanıt
    Evet ben de oldu. 5 dolarlık bir üründü ama Sizinki bayağı varmış satıcı ayıp etmiş. Ben her siparişimde not ekliyorum. Paketini kayıtlı postayla gönder diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: me2468

Evet ben de oldu. 5 dolarlık bir üründü ama Sizinki bayağı varmış satıcı ayıp etmiş. Ben her siparişimde not ekliyorum. Paketini kayıtlı postayla gönder diyorum

bunlar edepsiz satıcı.
    neyse ki ben o ürünü er ya da geç gelse de gelmese de parasını alacam.

registered air mail ile yollaması gerektiğini savunmama yazdım çarpık ingilizcemle.
    aliexpress müşteri hizmetleri de affetmez verir paramı.sadece zaman olark sorun.

Bu mesaja eklenen görseller:

****ALİBABA VE ALİEXPRESS *****

• İlk defa Aliexpressten sipariş vericem ama bir şey sormak istiyorum . Telefon kılıfı satın alıcam ama 1-2 dolar fiyatı ve ücretsiz kargo diyor . Yani 3 liralık şey ücretsiz kargo olmadı bana saçma geldi ürün geldiğinde kargo ücreti falan istenmez değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClutchPlayer -- 28 Şubat 2016; 20:11:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

İlk defa Aliexpressten sipariş vericem ama bir şey sormak istiyorum . Telefon kılıfı satın alıcam ama 1-2 dolar fiyatı ve ücretsiz kargo diyor . Yani 3 liralık şey ücretsiz kargo olmadı bana saçma geldi ürün geldiğinde kargo ücreti falan istenmez değil mi?

Saçma geliyorsa alma.
    Ama saçma değil.
    Ne yazıyorsa onu ödersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

İlk defa Aliexpressten sipariş vericem ama bir şey sormak istiyorum . Telefon kılıfı satın alıcam ama 1-2 dolar fiyatı ve ücretsiz kargo diyor . Yani 3 liralık şey ücretsiz kargo olmadı bana saçma geldi ürün geldiğinde kargo ücreti falan istenmez değil mi?

Saçma geliyorsa alma.
    Ama saçma değil.
    Ne yazıyorsa onu ödersin.

Teşekkürler hocam
  • Takipsiz posta ile gönderiyorlar. 1-2 dolar daha vererej Sevkiyat seçeneklerinden air mail post secin. Siparisinizi an ve an takip edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leEco -- 28 Şubat 2016; 20:47:00 >
  • ücrestsizde ama oyle ertesi gün kapında gibi bir olay yok 15-50 güne kadar yolu var.....bir baktın kılıf geldi ama telefon eskimiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Şubat 2016; 20:53:09 >
  • diyelim postamız eve geldi ve biz evde yokuz o durumda ne oluyor adam atıp gidiyor mu apartmana yoksa başka bi dağıtım gününde mi getiriyor
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Takiplilerde birilerine teslim etmek zorunda. eğer kimseye teslim etmezse bir süre postanede bekler tekrar geldiği yere döner.
    takipsizlerde her şey olabilir. kapıya da bırakabilirler hiç getirmeyebilirler.
  • http://www.aliexpress.com/item/100-Original-Samsung-Galaxy-Note-4-Mobile-phone-16MP-Camera-3GB-RAM-32GB-ROM-3G-4G/32414467785.html?spm=2114.13010208.99999999.261.Y3TYSR

Bu telefonu alıcam fakat türkiyede gümrük sıkıntısı var.
    rusya adresi versem abim orada telefon oraya gitse abim gelirken bana getirse sıkıntı olurmu?
    rusyada gümrük falan varmıdır ? rusyaya ücretsiz gönderi oluyor singapore post la .
    cevaplarsanız sevinirim.

• ben de burdan ilk alışverişimi 4gün önce yaptım ama daha kargoya bile verilmedi
  • Bu takipsiz kargo işine çözüm bulması lazım sitenin. Onlarda bizden bıktı bizde takip nolu gönderin demekten.

• 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.