Şimdi Ara

alianware mx14 r5 satılık garantili kutulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 alianware mx14 r5 satılık garantili kutulu
    allianware mx 14 rev 5 yeni kasa tr cihaz 765 2gb ekran kartı i7 işlemci var 1yıl daha yerinde garantisi var klavye bozuktu servis yenisini taktı.resimlerini ekliyeceğim gayet başarılı bir cihaz elimde asus g750 olduğu için satıyorum macbook aldım bu bosta kaldı faturası yok kutusu v.s full sogutucu hediye edicem altına :D bana biraz agır geldi ği için satıyorum 14 olduğundan hafif olurdedim olmadı bende macbook pro aldım alacak arkadasın memnun kalmaması mumkun değil ben de sahibinden almıstım kılavye bozuktu servis gelip yaptı.hiç bir sorunu yoktur cd içeriğine varana kadar eksiksizdir
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.[simage]
     alianware mx14 r5  satılık garantili kutulu
    [/simage]

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 3150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Eylül 2014 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• resimleri ekliyebilirim aksama inşallah

• bunun neresi 3100 lira eder? biraz dolasında. 680 li cihazların 2500 tl oldugunu görün.
  • bunun neresinin 3100 edeceğini bilmiyorsan git dunya markası casper kullan dostum :D bunun fiyatı budur senden ricam r1 ine 2500 istenen bir cihazın revizyon 5 ine benim istediğim parayı iyice etud etmen ve bu cihaz yerinde servisli gayet guzel bir cihaz . fiyatlarıda dell den satıcısını ogren configre et bu ozellikle al bakalım kaca gelecek. cherry de araba audi de sen sapla samanı karıstırıyorsun bence. ustelik ben bunun yanında asus g750 de kullanıyorum cihazdanda iyi anlarım bu cihaz bu parayı catır catır eder fiyat cok uygun alanda sefasını surer sen git 2500 gtx 680 al devam et birsuru bitim var dersin sevinirsin

• Gtx 680m ile 765m arasında dağlar var. Ins biliosundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım ben biliyorum gtx 680 m in ne olduğunu 4. Nesil i7 cpu ssd + mekanik disk ve gtx 680 m olan bir bilgisayar varsa şekli semali buna benziyorsa tabiki haklısın mesaj alanına trastan gazeller yerine o peynir ekmek gibi olduğunu anlattığınız makinelerin ilanlarını ekle alinmam ben vatandaşa yardimci olursun yoksa senin söylediklerinin bir anlamı olmuyor gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.