Şimdi Ara

ALI KOC MACI VODAFONE PARK'TA İZLEYECEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fenerli Jön

Bu gurkan tipik somurulesi vatandas sinifinda. Bunun iyi lider demesi icin birine hede hodo bagirip cagiracak savas ortami yaratacak dusmanla rakip arasindaki cizgiyi asacak...

Kapasite bu degil ama boyle yetistirmisler elemani ne yapalim.

Koskoca koc sirketi baskan vekilinde liderlik vasfi yok diyor. Vallahi vahimsin. Kahvehanelerde gurkan gibi milyonlarcasi var

1.si beni bilmeden atip tutmussun tamamen fiyasko

Ayrica Ben degil sen lider goruyorusn o hede hodo diye bagirip cagiran adami ki ben boyle birsey demeden kendi kendine oyle adami lider kabul edip tarzini anlayisini begenmedigini kasdetmissin.

2.si evet koc sirketinde baskan vekili cunku soyadi koc.

Lider olan adam o koc yonetim kurulunda olan ama soyadi koc olmayan profesyonel adamlardir.ceo su gibi.zaten kocu da veya baska x firmayi da bu profesyoneller yonetir.ben o adami lider goruyorum he bunlar hede hedo ile oraya cikiyorsa evet lider onlar fakat benim bahsettigim liderlerin boyle oldugunu sanmiyorum.Senin lider anlayisin farkli bence.sen hede hedo diyenleri lider saniyorsun.

Senin gibiler parayi ve guce liderlik goruyorlar sanirim.

Evet lider cunku dogustan sansli adam degil mi.

Kahveye hic gitmedim de bence senden daha cok vardir.
    Kahveye gitsem eminim hepsi ali koc baskan olsun zengin adam kocun yoneticisi diye bekliyordur.:)
    Ali koc baskan olsun dertler bitcek diye umutnediyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 28 Şubat 2018; 14:44:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ALI KOC MACI VODAFONE PARK'TA İZLEYECEK

ALI KOC MACI VODAFONE PARK'TA İZLEYECEK

• gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Başkan dediğin mafya olsun, şike yapıp bir şekilde yırtsın, kendi taraftarına "köpekler" desin değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Ali koc da liderlik vasfi yok.

Gozlemim bu bu kadar buyuk zenginin kendine daha guvenli olmasi gerekir.

Gereginden fazla mutevazi

Adam tek basina TR ekonomisini ayakta tutuyor liderlik vasfi olmasa ne olur adam kendine satin alir onu.

• Umarız gelecek sene olacak olan derbiye Fenerbahçe başkanı sıfatı ile gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.