Şimdi Ara

Ali Koç gibi bir adam parti kursa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adam hem Atatürkçü hem de işçi dostu, gün geldi kapitalizmi eleştirdiği bile oldu. Parti kuracak olsalar hiç düşünmeden oy verirdim ama yok ne yazık ki. Benim anlamadığım niye parti kurmuyor bu güçte biri? Gerçi düşündüm de bu sefer de hükümete gelseler ülkeyi koç ailesi yönetiyor gibi bir algı oluşur, o yüzden sakat. Fakat demek istediğim bu türden güçlü adamlar neden ülkeyi yıllardır AKP tekeline bırakıyor, niye güçlü bir parti gelmiyor uzun süredir hep 4 parti tekelinde yönetiliyor? Yakında partili seçimler son bulabilir. Daha ne bekliyorlar? Cem Uzan'ın daha profesyonel bir modeli yok mu ulan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burjuvaya itimat edeceksin yani

• Cem Uzan en azından yurt dışı vurgunları ile ünlüydü. Adama hırsız dediler, namıda öylece kaldı.
    Ya şimdikiler??
  • İki yoğun mesleği aynı anda yapamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

Burjuvaya itimat edeceksin yani

İhl liye itimat etmektense burjuvaya ederim. En azından kültürlü, ortalama üstü bir adam.

• quote:

Komünist detected

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4RLB0RO

Cem Uzan en azından yurt dışı vurgunları ile ünlüydü. Adama hırsız dediler, namıda öylece kaldı.
    Ya şimdikiler??

cem uzan şimdikilerin yanında melek kalır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kamil koç nasıl bir firma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Cem Uzan'a da aynı gazı verdiler, mal varlığından oldu .Siyasete girmeseydi şimdi ülkesinde krallar gibi yaşıyor olacaktı belkide bir kaç iş bile alabilirdi

Ali Koç siyasete girsin ilk işleri tüm şirketlerini tmsf ye devrederler. Para kalmadı hazinede para. Fetöcülerin şirketlerine boşuna mı çöküyorlar.
  • İşçi dostu? Ya şu burjuva meraklıları bir yürüsün gitsin. Adam yüzde birlik dilime ait, sen gelmiş yolunu yapıyorsun burada! Kime çalışıyorsunuz!

• quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

İhl liye itimat etmektense burjuvaya ederim. En azından kültürlü, ortalama üstü bir adam.

Halk kültürlü değilki kültürlüye oy versin!.. bizim halkımıza hafif meşrep adamlar lazım. Amerikaya tu israile kaka dedin mi oyları toplarsın. bir de ara sıra bir düşman belleyip halka ben sizi koruyorum siz hiç korkmayın mesajı vereceksin..
  • cem uzan vardi gaza geldi meydanlara cikti saydirdi adamlara hop sirkete el koydular cem uzan yonetsin isterdim adam vizyonlu biri ulkenin ilk ozel televizyon kanalini kurdu

• Niye kursun. Adam bildigi isi yapıyor.

Güç sahibi olmuş zaten neden daha kassın kendini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dur la fenerin başına geçiremedik daha adamı ne partisi

• İşçi dostu mu ? Senelik milyar dolar kazanan adam işçi dostu mu oluyor? Kapitalizm'e karşı olan adam çalışanlarıyla para konuşmaz. Der ki tüm çalışanlarına hepinize bir kart veriyorum. Bu kart ile benim tüm şirketlerimden ihtiyaçlarınızı ücretsiz karşılayabilirsiniz. Hafta sonu gezmeye çıkarken gelin bizim araçlardan alın bir tane, gidin bizim bir istasyonumuza doldurun deponuzu, gidin bizim lüks restorantlarımıza yemeğinizi yiyin, gidin bizim otellere tatilinizi yapın, gidin evinizde bizim elektriği bedava kullanın.

Bunun karşılığında size maaşta vermeyeceğiz lakin tüm ihtiyaçlarınız bizim şirketlerimiz tarafından karşılanacak. Eğitim,teknoloji,tatil,beslenme,dinlenme vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

İşçi dostu mu ? Senelik milyar dolar kazanan adam işçi dostu mu oluyor? Kapitalizm'e karşı olan adam çalışanlarıyla para konuşmaz. Der ki tüm çalışanlarına hepinize bir kart veriyorum. Bu kart ile benim tüm şirketlerimden ihtiyaçlarınızı ücretsiz karşılayabilirsiniz. Hafta sonu gezmeye çıkarken gelin bizim araçlardan alın bir tane, gidin bizim bir istasyonumuza doldurun deponuzu, gidin bizim lüks restorantlarımıza yemeğinizi yiyin, gidin bizim otellere tatilinizi yapın, gidin evinizde bizim elektriği bedava kullanın.

Bunun karşılığında size maaşta vermeyeceğiz lakin tüm ihtiyaçlarınız bizim şirketlerimiz tarafından karşılanacak. Eğitim,teknoloji,tatil,beslenme,dinlenme vb.

CHP'nin ulusalcı tabanı genelde burjuva sever.Sol düşünceye zarar veren de budur!

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

İşçi dostu mu ? Senelik milyar dolar kazanan adam işçi dostu mu oluyor? Kapitalizm'e karşı olan adam çalışanlarıyla para konuşmaz. Der ki tüm çalışanlarına hepinize bir kart veriyorum. Bu kart ile benim tüm şirketlerimden ihtiyaçlarınızı ücretsiz karşılayabilirsiniz. Hafta sonu gezmeye çıkarken gelin bizim araçlardan alın bir tane, gidin bizim bir istasyonumuza doldurun deponuzu, gidin bizim lüks restorantlarımıza yemeğinizi yiyin, gidin bizim otellere tatilinizi yapın, gidin evinizde bizim elektriği bedava kullanın.

CHP'nin ulusalcı tabanı genelde burjuva sever.Sol düşünceye zarar veren de budur!

Koç grubu işini iyi biliyor. İyi siyaset yapıyor. Siyaset derken hem Osmanlı severlere , hem Atatürk severlere kendilerini beğendirmeye çalışıyorlar. Beğenilecek bir tarafları yok. Çünkü ülkenin ekonomisinin bu kadar kötü olmasında en büyük pay sahiplerinden biri ne yazık ki onlar. Kendi çıkarları konusunda inanılmaz zeki ve çalışkanlar bu konuda helal olsun lakin konu ülkenin zenginliği konusunda ben zarar verdiklerini düşünüyorum.

Zira özelleştirme ile ülkenin en önemli kurumlarını almak için ihalelere giren, yerli otomobil üretecek misiniz diye sorulduğunda senede 10 milyon araç satacaksınız ki kar edesiniz diyen (bu kadar aracı 100 yıllık firmalar satamıyor,zor satıyor) .

Bu arada Türkiye'deki hiçbir hükümet Koç grubunu deviremez. Her ne kadar ben yapmadıkları üretim için eleştiriyor olsamda o beraber çalıştıkları global dev holdingler onların kalkanı. Ne zaman ki Koç gerçekten yerli üretime başlar. Kendisine ait marka değerleri oluşturur işte o zaman Tmsf ile bir zarf gönderirler. Onun dışında imkanı yok. Fiat,Ford bunlar senelik ne paralar kazanıyor.

Darbe dönemlerinde bile kârlarını arttıran tek şirket (80 ve öncesi darbeler ki bu seneki darbede de hisse vb. bir şey ile kesin yine kolay bir şekilde kâr etmişlerdir)

Sola zarar veren bir dediğiniz kitle bir de teröristler. İkisininde sol düşüncede yeri yok.

Bu arada Cem Uzan'a hâla helal olsun iyi dolandırdı Motorolayı falan diyen var. Arkadaşlar sizce bu adam ilk cep telefonunu üreten bir şirketi dolandırabilir mi? Dolandırsa gidip Avrupa'da elini kolunu sallaya sallaya gezebilir mi? Hala böyle tuhaf konuşan insanlar var. Adam motorolayı dolandırsa isterse 30 sene sonra olsun yine o şirketler hakkını sonuna kadar alır. Bu adam Motorola'yı dolandırmış olsa Türkiye'de kalırdı. Mahkemeleri burda bir şekilde halledip kafasının rahatına bakardı.

Adalet konusunda tek gram taviz vermeyen ülkelere gidip suçlu olduğu halde rahat rahat dolaşacak. Adam planlanmış siyasi tabloyu bozacak potansiyelde bir başarı yakalayınca baktılar ki bu adam sıkıntı yaratacak. Zira parti olarak seçilseydi. Hem adamın kaç milyon dolar cirosu vardı öncesinden zengindi hiçbir sermaye sahibine tavizde vermezdi siyasetteyken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 19 Ekim 2016; 14:25:50 >

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Motorolanın dolandırılıp dolandırılmadığını motoroladan iyi biliyorsun yani

http://mobil.hurriyet.com.tr/motorola-telsim-bizi-dolandirdi-5414

Al bu da dava

http://caselaw.findlaw.com/us-2nd-circuit/1301932.html

• quote:

Al bu da dava

İngilizcem yok,davanın sonucu ne olmuş translate ile saçma sapan cümleler çıkabiliyor kısaca bilgi verirseniz sevinirim. Benim en son Türkçe öğrenebildiğim uzan ailesinin Dubai'deki hesaplarına el koyulması için dava açılmış ama düşmüş sanırsam dava kabul edilmemiş.

• quote:

quote:

Al bu da dava

İngilizcem yok,davanın sonucu ne olmuş translate ile saçma sapan cümleler çıkabiliyor kısaca bilgi verirseniz sevinirim. Benim en son Türkçe öğrenebildiğim uzan ailesinin Dubai'deki hesaplarına el koyulması için dava açılmış ama düşmüş sanırsam dava kabul edilmemiş.

İngilizce hukuk dilinden pek anlamam ama Cem Uzan yırtmış gibi geldi bana. Adam fıldır fıldır gezdiğine göre doğru anladığımı düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Al bu da dava

İngilizce hukuk dilinden pek anlamam ama Cem Uzan yırtmış gibi geldi bana. Adam fıldır fıldır gezdiğine göre doğru anladığımı düşünüyorum.

Türkiye'ye açtığı davayı iyi ki kazanamamış Uzan grubu yoksa devletten milyar dolar paraları alacaktı. Adam mağdur ama mağduriyetinin bedelini askala vatandaş ödeyecekti.

Bu arada Motorola 2012 ile 2014 arasında Google'daydı. Sizce Motorola gerçekten dolandırılmış olsa Google gibi senede 13-14 milyar dolar net kâr yapan bir şirket dev hukukçu kadrosuyla hakkını uzanlardan alamaz mıydı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.