Şimdi Ara

ALİ KIRCA NEDEN SHOW TW DE? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dinciler aldı ne demek ya öcüler aldı gibi birşey olmuş, tiplerini tarif et te sokakta görürsek temkinli olalım
    quote:

Orjinalden alıntı: Annebenkayitoldum

quote:

Orjinalden alıntı: air_jersey15

açıkça yazayım madem. ATV'yi dinciler aldı. Ali Kırca da bunu bahane edip 70.000 dolara Show TV'ye geçti

• Atv kırmızı nokta yayın yapmadığı için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade83

Dinciler aldı ne demek ya öcüler aldı gibi birşey olmuş, tiplerini tarif et te sokakta görürsek temkinli olalım
    quote:

quote:

açıkça yazayım madem. ATV'yi dinciler aldı. Ali Kırca da bunu bahane edip 70.000 dolara Show TV'ye geçti

sen ne anladıysan o demek. öcülerden pek farkı yok aslında

• İyi olmuş bence...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: blade83

Dinciler aldı ne demek ya öcüler aldı gibi birşey olmuş, tiplerini tarif et te sokakta görürsek temkinli olalım
    quote:

quote:

sen ne anladıysan o demek. öcülerden pek farkı yok aslında

Saçmaladığının farkındasın dimi?

• Avrupa yakası bitse de benimde ilişkim kalmasa o kanalla
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

quote:

Orjinalden alıntı: Bay PiPo..!

70.000$ bana da verseler ben de giderdim.

+1000

+1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaba

Saçmaladığının farkındasın dimi?

ya arkadaşlar herşeyi somut anlamayın. o kelimeyi kullanırken ne demek istediğimi artık 12-13 yaşındaki çocuk biliyor. tartışmayalım şimdi bu konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 15 Ocak 2008; 21:56:57 >
  • Yani bu konu bugün medyaya da yansıdı.
    Dinci, islamcı vs.. nedir bunlar?

Bir insan ya müslümandır ya da başka bir dindendir.
    Dinine fazla düşkün ise dindardır. Aşırıcı dinci ve islamcı değildir.

Dinine düşkün, dininin gereklerini yerine getirmekte titiz olan müslümanlara neden islamcı, gerici, dinci deniyor? Ben buna sinirleniyorum.
    Ayrıca tartışma yaratacak bir şekilde yorum yapıp ondan sonra bu konuda tartışmak istemiyorum demekte komik duruma düşmekten başka birşey değildir NOKTA

Düzeltme: ''Dinine düşkün, dininin gereklerini yerine getirmekte titiz olan '' kısım eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaba -- 15 Ocak 2008; 22:01:54 >
  • Dinci ne demek kardeşim?!...Müslüman kardeşlerimizden biri aldı. O kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaba

Yani bu konu bugün medyaya da yansıdı.
    Dinci, islamcı vs.. nedir bunlar?

Bir insan ya müslümandır ya da başka bir dindendir.
    Dinine fazla düşkün ise dindardır. Aşırıcı dinci ve islamcı değildir.

Dinine düşkün, dininin gereklerini yerine getirmekte titiz olan müslümanlara neden islamcı, gerici, dinci deniyor? Ben buna sinirleniyorum.
    Ayrıca tartışma yaratacak bir şekilde yorum yapıp ondan sonra bu konuda tartışmak istemiyorum demekte komik duruma düşmekten başka birşey değildir NOKTA

Düzeltme: ''Dinine düşkün, dininin gereklerini yerine getirmekte titiz olan '' kısım eklendi.

ayy nasıl utandım şimdi bak. felsefe yapma arkadaşım. dininin gereklerini yerini getirmekte olana sözümüz yok. bunu aşırıya kaçırırsa bütün politkasını ona endekslerse o zaman ona dinci denir. ayrıca dindarlık ve gericilik de apayrı şeyler zaten. dinci kelimesini Din-ci diye ayırıp yeni Türkçe öğrenmiş biri gibi yorumlama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 15 Ocak 2008; 22:17:10 >

• Elin yahudi uşağı medyanın yüzde 80 ini elinde bulundururken laiklik savunucusu oluyolar, az dini imanı olan medya alınca laiklik elden gidio oluyo. Bütün insanların bir dünya görüşü vardır. İster imanlı olur ister imansız.
  • valla ayda 70000 dolar para alacakmış kolay kolay reddedilemeyecek bir teklif.Bu arada çalık grubunu bir dünya yatırımı var dünyanın çeşitli yerlerinde hemen dinci lafını yapıştırmışsınız vazgeçelim artık böyle provakasyonlardan dostlar
  • 70000başbakan alıyormu bu parayı
  • her şey aynı hakkaten. sadece kanal logosu değişik. toptan show a geçmişler. arkadaşın dediği gibi kanalları izlerken karıştırmayın. show izlerken kendinizi atv izliyo sanmayın yani :)
  • Bana kalırsa ATV de sarkacagı kız kalmamıştır
  • quote:

ağzı olan konuşuyor derler ya cuk diye oturmuş..
  • ali kırca showtv'ye geçince tüm ekibiyle birlikte geçti... yani atv haberede çalıştığı muhabirinden tut reji odasındaki elemanlara kadar tüm ekip ile birlikte transfer oldu... showtv'den de çoğu kişi çıkartılmış...
  • Ali Kırca , Sasha Dith Russian Girls

Ali kırcayı görünce bu klip geliyo aklıma

70.000 $ bana verseler ben haberin kralını sunarım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.