Şimdi Ara

Ali express gibi VW aracıma android tabanlı double din almak istiyorum vergi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar çok merak ediyorum sizlere danışmadan üründe almak istemem bu sitede Aliexpress adlı sitede android tabanlı double din teypler mevcut dokunmatik ekranlı aracıma tam uygun yerine oturan 2006 model caddy combi aracıma uyumlu bir adet almak istiyorum ve araştırıyorum ama bir türlü beğenemedim güven konusun dada şüphelerim var alan bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz, örneğin ürünü aldık diyelim vergi ve bandrol harçları ne kadar bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim 350-400$ lık bir ürün saygılarımla iyi günler....

• %20
  • Avrupa Ülkelerinden gelen ürünler için %18, diğer ülkelerden gelen ürünler için %20 gümrük vergisi var. Vergi alt limiti 75 eurodur. Tavan fiyat 1500 Euro. 75 euronun üzerinde yasaklı olmayan ürünlerin hepsinden vergi alınır. Tabi ürün çok büyük değilse ve satıcıyla görüşüp fiyatını az göstertmesini isterseniz vergisizde geçirebilirsiniz. Yeterki satıcı kutuyu olabildiğince ufak tutsun ve üzerine tamir parçası gibi birşeyler yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infidel

Avrupa Ülkelerinden gelen ürünler için %18, diğer ülkelerden gelen ürünler için %20 gümrük vergisi var. Vergi alt limiti 75 eurodur. Tavan fiyat 1500 Euro. 75 euronun üzerinde yasaklı olmayan ürünlerin hepsinden vergi alınır. Tabi ürün çok büyük değilse ve satıcıyla görüşüp fiyatını az göstertmesini isterseniz vergisizde geçirebilirsiniz. Yeterki satıcı kutuyu olabildiğince ufak tutsun ve üzerine tamir parçası gibi birşeyler yazsın.

Yanıtınız için teşekkür ederim, daha 1 hafta önce 38$ lık bir adet far sensörü aldım bu siteden 1 hafta sonra ptt kargo dan ürünü hiç bir vergi ödemeden teslim aldım, bu elektronik ürün alacak olacağım şu linkte verdiğim ürün
    aliexpress.com
    US $270.0 |Saf android 5.1 volkswagen vw tiguan touran için araba dvd gps Caddy Amarok Golf EOS Beetle Magotan Bora Passat Dikiz Kamera|dvd gps chrysler 300c|dvd gps skodadvd electric - AliExpress
    http://tr.aliexpress.com/item/2014-Android-4-2-Car-DVD-GPS-for-Volkswagen-VW-Tiguan-Touran-Caddy-Amarok-Golf-EOS/1957798761.html?s=p

İngilizcem yok bana yardım edermisiniz lütfen? dediğiniz şekilde söyleyip ürünü vergisiz geçirtelim inşallah... Birde trt bandrolü falan oluyormu? Onada para istiyorlarmı ? Yine ptt kargo dan mı alacağım ürünü..

• cemal1982 kullanıcısına yanıt
    Bende 2 hafta önce aldım yine araç için 350 dolar civarı. Kargoyu bekliyoruz bakalım bazen takılmıyor,bazen takılıyor vergiye,belli olmaz vergisizde gelebilir yani..Trt %8 Gümrük %20 alınıyor toplam %28 yani..Sorunsuz eve geliyor (daha öncede yüksek fiyatlı başka ürünler almıştım)

Üzerindeki faturayı düşük yazdırdım ben,alırsanız satıcı ile görüşün birmiktar düşük yazmasını isteyin (örn150-200 civarı) (vergiyide düşük veririz böylece) (dikkat fazla düşük yazarlarsa daha fazla dikkat çekiyor,ürüne fatura değerinden farklı değer biçebiliyoralr kafalarına göre,bilginiz olsun)

Birde arkadaşın dediği gibi kutu pek küçük olmuyor araç multimedyalarında 50x60 filan koliyle geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Bende 2 hafta önce aldım yine araç için 350 dolar civarı. Kargoyu bekliyoruz bakalım bazen takılmıyor,bazen takılıyor vergiye,belli olmaz vergisizde gelebilir yani..Trt %8 Gümrük %20 alınıyor toplam %28 yani..Sorunsuz eve geliyor (daha öncede yüksek fiyatlı başka ürünler almıştım)

Üzerindeki faturayı düşük yazdırdım ben,alırsanız satıcı ile görüşün birmiktar düşük yazmasını isteyin (örn150-200 civarı) (vergiyide düşük veririz böylece) (dikkat fazla düşük yazarlarsa daha fazla dikkat çekiyor,ürüne fatura değerinden farklı değer biçebiliyoralr kafalarına göre,bilginiz olsun)

Birde arkadaşın dediği gibi kutu pek küçük olmuyor araç multimedyalarında 50x60 filan koliyle geliyor.

Siz aracınız için hangi ürünü almıştınız? İngilizce bilmiyorum google translate den çeviri yapıncada apaçhi ingilizce oluyor anlarlarmı karşı taraf acaba yazsam bilmiyorum ki? Kargo şirketini kendimiz seçebiliyoruz hangisi daha hızlı geliyor? Ürünü PTT kargo ile mi teslim alıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal1982 -- 16 Ocak 2015; 17:12:12 >

• XnetaS kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,
    Ürün geldi mi? Gümrüğe takılma ya da vergi konusunda bilgilendirebilir misiniz? Selamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birdy2 B kullanıcısına yanıt
    Konu dikkatimden kaçmış herhalde cemal1982 arkadaşın cevabını unutmuşum

Sorunsuz geldi hocam,41 tl vergi aldılar kapıda.Trt bandrolü filan almadılar. Üründe sorunsuz sağlam bir kutuda geldi hemen montajını yaptırıp kontrolden sonra onay verdim.Türkiyeden alsam 2 katı fiyat ve tam istediğim ürünü(aynı kalitede) alamayacaktım.
  • quote:

Konu dikkatimden kaçmış herhalde cemal1982 arkadaşın cevabını unutmuşum

Sorunsuz geldi hocam,41 tl vergi aldılar kapıda.Trt bandrolü filan almadılar. Üründe sorunsuz sağlam bir kutuda geldi hemen montajını yaptırıp kontrolden sonra onay verdim.Türkiyeden alsam 2 katı fiyat ve tam istediğim ürünü(aynı kalitede) alamayacaktım.

Hocam vergiyi kapıdamı alıyorlar . Yani bir yere gitmemize gerek yokmu ?
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kapıda alıyorlar,yoksa zaten ürünü vermiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet hocam kapıda alıyorlar,yoksa zaten ürünü vermiyorlar.

sizin aldığınız ürün nedir, linki varmı. birde sanırım sadece bandrol almışlar, vergi olsa çak daha fazla olurdu sanırım.
  • Hocam ürünü alalı çok oldu,fiyat olarak üzerine 120dolar yazdirdim.Gelen ürünün bizzat üstünde vergi yazmaktaydı bilmiyorum detayini ama trt filan almamışlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.