Şimdi Ara

ALİ AYDIN CÜNEYT ÇAKIR CEM PAPİLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle GS li arkadaşları Tebrik ediyorum, güzel bir galibiyet aldılar...

Bizim için ise maçın kaybedilmesini hakeme değil LUGANO ya bağlıyorum, Birisi bu adama ders vermeli..
    ya adam olsun yada defolsun gitsin...

FB-GS maçı yanılmıyorsam o zamanda GS li oyunculardan 4 kırmızı kart gören olmuştu?
    Hemen hemen CÜNEYT ÇAKIR gibi oda ne gördüyse vermişti, yani gözünü kırpmadan kart göstermişti ve doğru kararlardı bunlar mesela BÜLENT KORKMAZ alkış yaptığı için atılmıştı LUGANO da Gözlük yaptığı için,
    HASAN ŞAŞ SERHAT ın saçını çekmişti vs... neyse yani kararlar doğru ancak her hakemin veremiyeceği kararlardı bu kararlar, Bu cesur hakemlere CEM PAPİLA yıda eklemek istiyorum aslında....

Şimdi konuya gelelim ve o maçtan sonra GS CAMİASI ve TARAFTARININ ALİ AYDINA çok büyük bir tepkisi olmuştu ve bu tepkiler sonrasında Hakem ALİ AYDIN hakemliği bırakmıştı...
    Şimdi o yüzden kimse FB lilereye neden hakeme tepki gösteriyorsunuz demesin, GS de BJK de aynı olayı yaşadı ve hala tepkileri sürmekte hala o maçlarda haklarının yenildiğini söylemekteler...

Ancak ben CÜNEYT CAKIRIN Hakemliği bırakmasından yana değilim, sadece bu CESARETİNİ yönettiği her maçta göstermeli, aksi halde Şovmen bir hakem olduğunu düşünmek zorunda kalırım...

• Gs'ı tebrik etmek boynumuzun borcudur..

Ama kendi takımımızı mücadelesinden dolayı baştacı yapmak görevimizdir..

Cüneyt Çakır'a da top toplayıcı çocuğa kırmızı vermediği için sövmek hakkımızdır..
  • cem papila?
    cesur hakem?
    merhaba mehmet ben zeytinburnundan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

cem papila?
    cesur hakem?
    merhaba mehmet ben zeytinburnundan

Cuneyt Çakır Cesur ?
    Cem Papila size göre hain !

tanıştığıma memnun oldum mehmet...
  • kim cüneyt çakırın cesur olduğunu söylediki?
    şekil yapıyorsunuz hocam sırf cem papila demeyelim diye şekil yapıyorsunuz...bırakın bu işleri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

Ancak ben CÜNEYT CAKIRIN Hakemliği bırakmasından yana değilim, sadece bu CESARETİNİ yönettiği her maçta göstermeli, aksi halde Şovmen bir hakem olduğunu düşünmek zorunda kalırım...

Bizim yönetim de Samsun faciasından sonra Papila için buna benzer şeyler söylemişti ama Papila başka hiçbir maçta bu kart standartını tutturamadı-tutturmadı. Adamın amacı şov yapmaktı meşhur oldu şimdi paraya para demiyor. Yani olan bize oldu.
    Cüneyt için bekleyip görücez ama Papila gibi dengesiz olduğunu düşünmüyorum. İlk yarıda 3 kırmızı nerde 90. dk da 3 kırmızı nerde? Siz gene bizim yanımızda iyisiniz

• quote:

Cuneyt Çakır Cesur ?
    Cem Papila size göre hain !

tanıştığıma memnun oldum mehmet...

Elma ile armut deil, karpuzu karıştırmışsın hocam sen. Papila nere, Çakır nere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Kuçik Göztepe'de
    13 yıl önce açıldı
    engin polat
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

quote:

İlk yarıda 3 kırmızı nerde 90. dk da 3 kırmızı nerde? Siz gene bizim yanımızda iyisiniz

şaka dedikleri böyle birşey olsa gerek
  • quote:

kim cüneyt çakırın cesur olduğunu söylediki?
    şekil yapıyorsunuz hocam sırf cem papila demeyelim diye şekil yapıyorsunuz...bırakın bu işleri...

Hocam kim şekil yapıyor, sen neyi savunucağını bilmiyorsun ki bir kere..
    doğru ya doğru 3 hakeminde verdiği kararlar doğru yani kurallara uygun kimse birşey diyemez, ama ağır ama hafif, ama CESUR..

Sadece Cem Papila nın BJK maçındaki 1 Kırmızı kartı bence yanlıştı oda sarı olmalıydı yanılmıyorsam Ahmet Yıldırım pozisyonu... Bunun dışında bana kimse demesin şu kararıda yanlıştı diye, ağır diye bilirsiniz ama yalnış değil....

Bu hakemler işi ŞOVA döktüler ancak verdikleri kararlar kural olarak doğrudur...
    yani Hakeme Şu oyuncuya Kart göster hocam demek bile Sarı kart yalanmı ?

Gerçi böyle hakemlerden nefret ederim ama kendi futbolcularımıznda suçu yok değil Özellikle Lugano

Ayrıca ALİ AYDIN hakemlikten edilmiştir, GS Camiasınınyaptığı baskı ile bunuda hatırlatmak isterim...

• ali aydın bana göre bu hakemlik camiasına 10 numara büyük gelen bir hakemdi...
    kendisiyle daha sonra memleketi orduda tanışma imkanımda oldu insan olarakta tanıdım..o adamın herzaman harcandığını düşündüm ve düşünücem..ama baştada dediğim gibi bu camiada onun gibilere yer yok..

aynı şekilde cüneyt çakırda karakterli ve cesur bulduğum nadir bir2 hakemden birisi..3 dakikalık izlediğim pozisyonlarda fazladan veya azdan verdiği birtek pozisyonu görmedim ama maçın genelindeki tutumunu bilemiyorum..hani yanlış bile yapmışsa asla harcanmaması gereken bir hakem olarak düşünüyorum..ama tarafsız birisi olarak söylüyorumki fenerbahçeli arkadaşlar gökhanın pozisyona takılmasınlar buz gibi sarı kart o pozisyon..2sarı karttanda kırmızı doğru bence..

papilaya gelince...bizim liglerde yeterince var benzerlerinden...
  • quote:

quote:

kim cüneyt çakırın cesur olduğunu söylediki?

Hocam kim şekil yapıyor, sen neyi savunucağını bilmiyorsun ki bir kere..
    doğru ya doğru 3 hakeminde verdiği kararlar doğru yani kurallara uygun kimse birşey diyemez, ama ağır ama hafif, ama CESUR..

Sadece Cem Papila nın BJK maçındaki 1 Kırmızı kartı bence yanlıştı oda sarı olmalıydı yanılmıyorsam Ahmet Yıldırım pozisyonu... Bunun dışında bana kimse demesin şu kararıda yanlıştı diye, ağır diye bilirsiniz ama yalnış değil....

Bu hakemler işi ŞOVA döktüler ancak verdikleri kararlar kural olarak doğrudur...
    yani Hakeme Şu oyuncuya Kart göster hocam demek bile Sarı kart yalanmı ?

Gerçi böyle hakemlerden nefret ederim ama kendi futbolcularımıznda suçu yok değil Özellikle Lugano

Ayrıca ALİ AYDIN hakemlikten edilmiştir, GS Camiasınınyaptığı baskı ile bunuda hatırlatmak isterim...

ben sana söyleyeyim yaptığın şekli.
    3 oyuncumuz atıldı ama Beşiktaşlılar gibi ağlamadık hatta Gsliler gibi.
    ama ağlıyor sizinkiler topicleri oku...

• @ilkerinanç Hocam işte bak yalnış anlıyorsun, ben bunu kastetmiyorum işte..
    Aslında senin dediğin olayda bana tam tersini çağdaştırdı hani diyorlarya
    GS liler ve bazı BJK liler ooo FB lilerde çok ağladı hemen hakemi kötülüyorlar diye, bu çok normal zamanında sizlerde bu şekilde maç kaybettiniz ve çok tartışıldı, yani bizim burada sizden bir farkımız yok !!!!

Hatta ben burada hakeme değil kendi oyuncuma kızıyorum, hakemin verdiği kararlara doğru diyorum..
    GS lilerede FB liler ağlıyor demeyin, siz ALİ AYDINI hakemlikten ettiniz diyorum, bu yazdıklarım neresi şekil hocam....
  • hadi hoca hadi zamanında o kadar laf ettinizki şimdi inandırıcı olamıyorsunuz.
    bak 3 tane kart örneği vereceğim dünyada örneği yok.
    1 zago iki kartı da haketti.ama 2. kartta madem faul vardı neden taçla başlattı oyunu.şunun cevabını 5 senedir kimse veremedi.
    2-ibrahim üzülmez.rakibiyle beraber koşuyorlar.eeh yeter be der gibi savuruyor adamı,dünyanın her yerinde sarı kart ama papila efendi kırmızı gösteriyor.başka maçta örneği yok daha ne kendi yönettiği ne başkasının yönettiği.
    3-ahmet yıldırım.tam bir komedi.artık maçtan koptuğunun,uçtuğunun göstergesi.en yakın rakibinin adama uzaklığı 2 metre.neymiş efendim niyeti adama vurmakmış öyle girmiş topa.ya gülerler adama be kardeşim gülerler,ben hala gülüyorum.bu nasıl komedidir.
    ordan sonra koptu zaten maç o ana kadar 9 kişi oynamamıza rağmen başabaş gidiyordu.ikinci yarı kazanma imkanımız bile vardı en kötü ihtimal 1 farkla falan yenilirdik takım dağılmazdı.
    zaten bu maç değil bizim konuştuğumuz sadece.bu maç ve ondan sonraki zincirleme olaylar.bu maç fitilin ateşlendiği maç papila bu fitili ateşleyen adam.Türk futbol tarihinin yüzkarası bir gün.Türk hakemliğinin bittiği gün.

işimiz gücümüz şekil biz böyle bir milletiz.bankayı soyarsın içeri atarlar ama hortumlarsın omuzlarda gezdirirler"Türkiye seninle gurur duyuyor"diye tempo tutar insanlar.bıraksın artık insanımız bu işleri ciddi söylüyorum,bıraksın...

• quote:

hadi hoca hadi zamanında o kadar laf ettinizki şimdi inandırıcı olamıyorsunuz.
    bak 3 tane kart örneği vereceğim dünyada örneği yok.
    1 zago iki kartı da haketti.ama 2. kartta madem faul vardı neden taçla başlattı oyunu.şunun cevabını 5 senedir kimse veremedi.
    2-ibrahim üzülmez.rakibiyle beraber koşuyorlar.eeh yeter be der gibi savuruyor adamı,dünyanın her yerinde sarı kart ama papila efendi kırmızı gösteriyor.başka maçta örneği yok daha ne kendi yönettiği ne başkasının yönettiği.
    3-ahmet yıldırım.tam bir komedi.artık maçtan koptuğunun,uçtuğunun göstergesi.en yakın rakibinin adama uzaklığı 2 metre.neymiş efendim niyeti adama vurmakmış öyle girmiş topa.ya gülerler adama be kardeşim gülerler,ben hala gülüyorum.bu nasıl komedidir.
    ordan sonra koptu zaten maç o ana kadar 9 kişi oynamamıza rağmen başabaş gidiyordu.ikinci yarı kazanma imkanımız bile vardı en kötü ihtimal 1 farkla falan yenilirdik takım dağılmazdı.
    zaten bu maç değil bizim konuştuğumuz sadece.bu maç ve ondan sonraki zincirleme olaylar.bu maç fitilin ateşlendiği maç papila bu fitili ateşleyen adam.Türk futbol tarihinin yüzkarası bir gün.Türk hakemliğinin bittiği gün.

işimiz gücümüz şekil biz böyle bir milletiz.bankayı soyarsın içeri atarlar ama hortumlarsın omuzlarda gezdirirler"Türkiye seninle gurur duyuyor"diye tempo tutar insanlar.bıraksın artık insanımız bu işleri ciddi söylüyorum,bıraksın...

O maçta Ahmet Yıldırım hariç diğer kartlar %100 doğruydu.Zago kasti şekilde dirsek atmıştı ibrahimde aynen kasten vurmuştu.Ahmet Yıldırım'ınki ise yanlıştı.Ama sizin zaten 2 oyuncunuz bilerek atılmıştı 1 hatalı kırmızı kart yüzünden dağıldık demeye hakkınız var mı?
    Bu mantığa göre bizim bugünkü maçı 70. dakikadan sonra direk tatil etmemiz lazımdı..
    İşte profesyonel futbolcuyla amatörler arasındaki fark burda ortaya çıkıyor...

• Herkes Amerika gibi kendi çıkarını düşünürse bu futbol ilerlemez. Azıcık özeleştri yapın lütfen.
  • Ali Aydın'ın maçında Fb'nin kaleciyle karşı karşıya pozisyonu kesilmişmiydi?
    Fb'li bir oyuncuya çime takılıp düşünce kart gösterilmişmiydi?

Aynı şey değil o zaman tek taraflıydı(pek çok zaman olduğu gibi) şimdi çift tarafa işledi.Tabiiki siz daha zararlı çıktınız bu maçta onda kuşku yok.
  • Hepsi "Fenerbahçe'li" Oğuz Sarvan ve "Fenerbahçe'li" federasyonun işi...

Gökhan Gönül'e verilen kartı Avrupa'lı bir hakeme izletsek ne yorum yapar çok merak ediyorum.
  • forumun girişinde 10snye gösterilmesi gereken içerik olmuş
    quote:

• quote:

Ben bıraktım hocam. Nasıl iyi mi?
  • çok güzel piyer.aferim...
    yearning kasti dirsek falan atmadı tekme attı hatta celil 1 hafta ayağını gösterdi basına"aha burası uf oldu"diye.gören sandıki futbol hayatı bitti adamın.bi baktık o da ne bir sonraki hafta celil tazı gibi koşuyor.
    neyse sorun bu değil orada.tekme atıyor diye kart gösteriyor ama oyunu taç atışı ile başlatıyor.böyle bir hakem sizin cesur yürek papilanız...
    yan hakeme ilhan kartopu fırlatıyor adam kırmızıyı göstermeye cesaret edemiyor eyyam için gelmiş oraya belli.ya dünyanın herhangi bir yerine git hakeme kartopu at direkt kırmızı görürsün anında...brezilya hariç...çünkü orada kartopu bulman zor olur...
    bir de ayhanın adamın gözünün içine baka baka ana avrat dümdüz gittiği bir pozisyon var maçı seyreden herkes ayhanın ne dediğini anladı tv başından seyrettiği yerden cesur yürek papila kardeşimiz görmedi(!)

eyyamın kralını yapıyor bu adam ve cesur yürek papila oluyor..biz bunu istiyoruz işimize geleni duymak işimize geleni söylemek işimize geleni dinlemek.
    gerçek?
    doğrular?
    bırakın ya kimin umrunda.gerçek ne kazandırır insana hiçbirşey...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.