Şimdi Ara

Algalon The Observer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok şey bilmiyorum hakkında.Lore konusunda baya meraklıyım ama Algalon'u hiç araştırmamıştım. Bu videoyu izleyince de baya merak uyandırdı .

Algalon'un ve Ulduarın hikayesini açıklayabilicek var mı acaba?

Edit: WoWwiki ve wowpedia'dan göz attım fakat anlayamadığım kısımlar hala var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vilgefortz of Roggeveen -- 12 Haziran 2013; 0:11:58 >

• Hiç mi bilen yok la
  • algalon titanlar tarafından görevlendirilmiş biri.zaten titanic watcher diye geçer.görevi gereği azerothu izler ve gezegen çapında bir bozulma, deformasyon olursa titanlara haber verir.titanlarda gelip azerothu tüm ölümlülerden temizlerler.

ulduar ise titan şehri.aynı zamanda yogg saronun hapis tutulduğu yer.lorela bu kadar alakalıysan senin de bileceğin gibi old godlar ölmez, bir şekilde toparlanıp dönerler.işte azerothu tehdit etmesin diye başına titanic guardlar dikmişler ama alayı yogg saronun bozulmuşluğundan etkilenerek delirmişler.sonra brann bronzebeard ulduarı keşfedince olaylar gelişmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki elegon'un durumu nedir? Onunda titanic watcher olduğunu sanmıyorum.
  • elegon moguların titan büyüleriyle ürettikleri bir dragon.titanlarla bir bağı yok, tamamen moguların kontrolünde.

• Approach! Feel the power of the Titans!

Ulduar bir Titan şehridir, aynı Uldum, Uldaman gibi. Titan'lar Azeroth'a geldiklerinde Old God'larla karşılaştılar. Old God'ları mağlup eden Titanlar onları öldüremeyeceklerini fark ettiler; çünkü Old God'lar Azeroth ile o kadar bütünleşmişlerdi ki onları öldürmek Azeroth'u yok etmek demekti. Ha Old God'lar tam olarak ölebiliyorlar mı o da belli değil. Bu yüzden onları yerin derinliklerine hapsettiler. Ulduar'da Yogg-Saron'un hapishanesiydi. Titan'lar ayrılmadan önce Yogg-Saron'un başına gardiyanlar diktiler: Hodir, Freya, Mimiron, Tyr, Thorim, Loken. Fakat Yogg-Saron baş muhafız olan Loken'i

Kendi tarafına çekmeyi başardı.

Hatırlarsan Loken'i öldürdüğümüz bir zindan vardı. Loken bu dünyanın koruyucusu konumunda olduğu için onun ölümü Titan'ların dikkatini çekti ve durumu incelemesi için Algalon gönderildi. Zaten lakabı da "Observer", yani gözlemci. Peki Algalon neyi gözlemleyecek? Gezegenin durumunu. Eğer gezegen kurtarılamayacak kadar yozlaşmışsa Titan'lara bir sinyal yollayacak(Reply Code Omega) ve gezegen yok edilecek. Fakat burda biz devreye giriyoruz ve Algalon'u döverek fikrinin değişmesini sağlıyoruz. O da sinyali yeniden programlıyor(Reply Code Alpha) ve kendi yollayacak kadar güçlü olmadığı için bize veriyor. Biz de Dalaran'a götürüp Rhonin'e veriyoruz, rahmetli de Dalaran'dan her şey yolunda sinyalini yolluyor Titan'lara.

• Teşekkürler baya açıklayıcı olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Phoenician Scheme (2025)
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boşa konuştum yani? neyse s.et

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.