< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
The Phoenician Scheme (2025)

-
-
Şu Wes Anderson filmlerine bir türlü alışamadım, bir türlü sevemedim. Millet şu adamın filmlerinin nesini seviyor, tarzının nesine hasta anlamadım. Fragmanı izliyorsun sözde komedi filmi, yemin ederim bırak gülmeyi, bırak tebessüm etmeyi, mimik oynamadı. Çok enteresan. Filmin sadece kadrosu ilgi çekici, başka bir numarasını görmedim. Piyes tarzı anlatımı ise aşırı itici.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Mayıs 2025; 17:56:30 > -
Komik olup olmamasını da geç, kariyerinin başından beri aynı tip filmleri servis ediyor. Hala da bıkmış değil.
-
Yok mizah sebebiyle bu film özelinde konuştum, komedi filmi demişler sözde. Mizah tüketmesek belki yuttururlar. Evet kabak tadı verdi aynı tipte şeyler izlemek ki tarzını da sevmem, millet övüp övüp durduğu için yapımlarına bakma gafletinde bulunmuştum. Aynı tip filmleri servis etmesinin kılıf da hazırdır: "yönetmenin tarzı". 🙂 Bize de hayırlı işler deyip yapımlarına bir daha da göz atmamak düşer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X