Şimdi Ara

The Phoenician Scheme (2025)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 Mayıs 2025 Sinemada | Aksiyon, Komedi, Dramatik komedi, Dram, Gerilim
    Yönetmen Wes Anderson

Senarist Wes Anderson, Roman Coppola
    Oyuncular: Benicio Del Toro, Mia Threapleton, Michael Cera

Konusu : Fenike Planı, bir aile şirketinde gergin bir baba-kız ilişkisine odaklanıyor.

Türkçe Alt Yazılı Birinci Fragman

United International Picturesyoutube
    FENİKE PLANI | Türkçe Alt Yazılı Birinci Fragman
    https://www.youtube.com/watch?v=yjnGpBswxUM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu Wes Anderson filmlerine bir türlü alışamadım, bir türlü sevemedim. Millet şu adamın filmlerinin nesini seviyor, tarzının nesine hasta anlamadım. Fragmanı izliyorsun sözde komedi filmi, yemin ederim bırak gülmeyi, bırak tebessüm etmeyi, mimik oynamadı. Çok enteresan. Filmin sadece kadrosu ilgi çekici, başka bir numarasını görmedim. Piyes tarzı anlatımı ise aşırı itici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Mayıs 2025; 17:56:30 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Komik olup olmamasını da geç, kariyerinin başından beri aynı tip filmleri servis ediyor. Hala da bıkmış değil.

• Ed Wood kullanıcısına yanıt

Yok mizah sebebiyle bu film özelinde konuştum, komedi filmi demişler sözde. Mizah tüketmesek belki yuttururlar. Evet kabak tadı verdi aynı tipte şeyler izlemek ki tarzını da sevmem, millet övüp övüp durduğu için yapımlarına bakma gafletinde bulunmuştum. Aynı tip filmleri servis etmesinin kılıf da hazırdır: "yönetmenin tarzı". 🙂 Bize de hayırlı işler deyip yapımlarına bir daha da göz atmamak düşer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.