Şimdi Ara

Alfa Romeo Mito...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar alfa romeo mitoyu nasıl buluyorsunuz görüşlerini alabilir miyim ?

• Kız arkadaşıma almak istediğim araç bu.Alfistiler için Alfa'dan vazgeçmek imkansızdır,Mito 'da mini segmentde bence en başarılı araçtır.Gerek motoru gerekse tasarımıyla 10 numara bir araç.
  • Bende oturduğumuz bir yerde gördüm. Tasarım ve görünümü çok güzel. İnternet'den motor durumlarına baktım harika. Fiyatlarsa çok yüksek gelmedi bana. Bende Minicoper tarzı araç alacağım ama param az derseniz çok hoş bir araç.
  • çok şeker bi araç bence alınabilir motok seçenekleride gayet güzel ama 6ileri ve 5ileri şanzuman seçenkleri var otomotik var mı araştırdım ama buladım bu konuda bilginiz var mı ben ankarada yaşıyorum ve bilen bilir buralar hep yokuş bide büyük şehirde trafik zaten bunaltıcı vitesle uğraşamam o yüzden otomatik isitiyorum....
  • Geçenlerde sıkışık trafikte önüme denk geldi bir tane. 20 dk boyunca arkadan inceledim arabayı.Oldukça sevimli bir otomobil.Özellikle bayanların dikkatini baya bir çekeceğini düşünüyorum.Cooper lara ekonomik açıdan bence çok iyi bir alternatif.
  • 1.4 155 beygir motoruyla mini cooperın oldukça üstünde bir performansı var.kesinlikle miniyi tahtından sallayacaktır.
  • Çok büyük artılarının yanında eksileride var.
    Artıları
    -güven ve ferahlık veren bir iç mekan
    -1.6 vergi diliminde en güçlü dizel motor
    -sağlam üst kokpit kaplaması
    -gösterge paneli ve bilgi ekranı
    -direksiyon simidi,vites kolu ve değişken süspansiyon ayarları
    -Kapıları açınca bi kaç cm aşağıya inen camlar
    -Kol dayama
    -Esp ve 7 airbag

Eksileri
    -Fiat grubu bir çok araçla ortak kullanılan kalitesiz ve ucuz görünümlü parçalar (örneğin direksiyonun sol tarafında diz üstünde kalan kısımdaki düğme grubu fiat linea ile aynı,müzik seti ekranı bence çok çok ucuz ve kötü gözüküyor,sürücü koltuğu yükseklik ayar kolu)
    -Kapı kuşakları olmaması ve boyanın hemen zarar görmesi
    -Servis ve yedek parçadaki soru işaretleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NateHuffman -- 17 Haziran 2009; 23:26:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo Giulietta ve lpg
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ferahlık konusunu bir artı olarak göremedim ben mitoda zira iç mekanı gayet dar. Özellikle sürücünün yanına uzun boylu bir insan bindiği zaman arkası inanılmaz sıkışıyor aynen nissan micra gibi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egla -- 14 Temmuz 2009; 8:28:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trebs

Ferahlık konusunu bir artı olarak göremedim ben mitoda zira iç mekanı gayet dar. Özellikle sürücünün yanına uzun boylu bir insan bindiği zaman arkası inanılmaz sıkışıyor aynen nissan micra gibi :S

Ferahlık derken sürücü koltuğundaki histen bahsetmiştim.Hiç bir 3 kapılı araçta; arkası çok ferah, yayla gibi vs. denilemez zaten.
  • Arkadaşlar mito punto (=corsa) platformu üzerinde geliştirilen bir model değil mi?
  • Ben genel anlamda içinin ferah olmadığını düşünüyorum, sürücü koltuğundayken edindiğim izlenim dahil. Belki bunda benim beklentilerimin ve zevkimin de etkisi olabilir bilmiyorum mito bana ferah gelmedi, birde tabi fizik olarak öyle arabalarda genelde rahat edemeyen biriyim. Ayrıca... NateHuffman'ın da belirttiği "Servis ve yedek parçadaki soru işaretleri" genel olarak Alfa'dan soğumam için çok ciddi bir sebep. Çok ciddi Alfa sevdalısı arkadaşlarım var ve 147 hariç popüler modelleri hakkındaki( 156,159,Mito) muhabbetlerin sürekli içindeyim. Yaşadıkları sorunları duydukça içim daralıyor(özellikle 159). Ve nasıl bir sevdadır bu anlayamıyorum :) Zevk meselesi işte. Yani o kadar para verip bu kadar sorun yaşamak, ne bileyim... Cezbetmiyor beni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.