Şimdi Ara

Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz.... (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
19
Favori
217.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 146 TS 1.6 için kapı fitilini Engin Otomotivden bulabilirsiniz.0 212 588 05 00 dan Ömür beyle görüşün yardımcı olacaktır.Diğer sornu için bir şey diyemiycem yine aynı yerin servisi mevcut isterseniz bir gösterin derim.

İyi günler.
  • mrb.hak 68 verdiğin bilgi için teş.ederim arıyacam engin otoyu km.dişlisinide bulup değiştim.inş.fitile cazip fiyat verirler.çok teş.ederim sağolun saygılar
  • Alfa romeo 146 1,4 TS 16 V için debimetre arıyorum.Nerden hesaplı olarak temin edebilirim.Ayrıca lambda(Oksijen) sensörünü iptal edebilirmiyim .Konu hakkında değerli bilgilerinizi bekliyorum.

Saygılarımla,
  • Merhaba,

Ben de 1 hafta gibi bi zaman içinde 2000 model 156 1.6 sahibi olacağım ama sormak istediğim şu ;

2000 model 156 1.6 da arka camlar manuel mi yoksa otomatik mi ???

Tşk ler
  • Selam arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum,abimin 159 jtd sini kullandım geçenlerde ama ben gaza basınca araç koltuga yapıştırmıyor ama abim direksiyona geçince koltuktan sırtımı ayıramıyorum o kadar ki yapıştırıyor.Ben nerede hata yapıyorum neden ben kullanırken araba geriye çivilemiyor merak ettim bi fikir verin.
  • Arkadaşlar konu güncellenemediğinden dolayı sayımız ile ilgili kesin bir bilgi olmuyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22708693/tm.htm
    bu konudan devam edersek daha güncel bir ortamda konuşabiliriz. Böylece "Benim üyeliğim neden kabul olmadı" gibi sorunlar sona erecektir. Hassasiyet gösterirseniz çok sevinirim.
  • slm alfa seveneler,
    Bende en yakın zamanda alfa sahıbı olmak için sabırsızlanıyorum.görürgörmez vuruldum diyebılırım 156 lara.ama hakkında fazla bilgim yok bana yardım edersenız cok sevınırım.sadece parçalarının pahalı oldugunu duydum.servis bakımından falan nasıldır hiç bilmiyorum.bende toyota corolla var modifiye falan yaptım yanii spor arabaları sevıyorum.resımlerını paylaşabılırım sizinle.alfa hakkında bana yardımcı olursanız cok sevınırım
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22708693/tm.htm

burdan devam etmeye çalışıyoruz. siz de katılırsanız memnun oluruz.
  • arkadaslar ben 1998-2000 model arası alfa 156 tspark almayı dusunuyorum sızce 1.6 olanı mı yoksa 2.0 oanımı tercih etmeliyim?
    Ayrıca bıse duydum 2.0 motorlu alfaların parca fıyatları 1.6 ya gore daha fazlaymıs?
    Son olarak yakıt tuketımlerı arsında 1.6 ıle 2.0 cok fark eder mi?
    Bilgilerini ve cevaplarını esirgemeyen arkaaşlara (alfanistlere) şimdiden teşekkür eder bende bu gruba dahil olmak isterim
  • Merhaba,

İzin verirseniz kulübünüze bende katılmak istiyorum. Şu an Peugeot parner kullanıyorum. Yakın bir tarihte Alfa almayı düşünüyorum. Bilginize ve tecrübenize gerek duyacağım:)
  • arkadaşlar herkese selam, çoook yeniyim 1996 model 146 1.6 Boxer alıyorum hiçç bir bilgim yok allah rızsı için cevap bu araçlarda parça sorunu yada ne gibi olumsuz dezavantajları var, lpg sıralı sisitemmi oluyor lpg nasıl olur bir açıklama lütfen diyim...
    yadırgamayın sıfır bilgiye sahibim..... ÇOOK ACİL CEVAP VERECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR...
  • alfa özel bir araçtır
    alfa kullanıcıları özel insanlardır
    alfacılar;
    1.elinin pahalı olduğunu,
    2.elinin para etmediğini,
    sorunlu olduğunu ve fazla yakıt tükettiğini bile bile alan insanlardır...

selam arkadaşlar
    bu tanım şahsıma ait değil alıntıdır.
    şunuda belirtmeliğim. hakkaten hepiniz özel insanlarsınız. yazışmalarınızdaki seviyeden bunu görmemek mümkün değil.

ben alfacı değilim. özel bir durumum var. sizlerden yardım istiyorum.

2004 model fiat stilo aracım var ve memnunum. fakat dediğim gibi özel durumum var. stiloyu kayın babamdan aldım. allah eksikliklerini göstermesin. paramın olduğu kadarını verdim kalanını taksitle ödüyorum. taksitim bitmek üzere. bitince de kısmet olursa alfa 156 sı var onu alacağım. ortak görüşümüz pıyasasını öğrenip ona gire bir fiyat belirliyeceğiz.
    modeli 2005 - km.si 40.000 - full (deri döşeme ve sanruf da var) kapalı garaj - bilinçli kullanıcı - orjinal - ...

lütfen piyasa değerini bildiriniz. hepinize teşekkürler...

• Herkese Merhaba,

Bende 1998 156 executivelere takilmis durumdayim. Ancak aklima takilan 2 şey var;

birincisi bu araçlarin yürüyen aksaminin cok nazik ve pahali olduğunu duydum. almak istedigim tum alfa sahipleri mutlaka ön takimda birseyler değiştirmiş oluyor. Hatta bir tanesi yürüyene 3000lira civari masraf ettim 2 yilda dedi, bu dogrumudur?

Diger yandan bir tanidigimin durup dururken plastik emme manifoldu patlayip yanmaya baslamis, gaz sıkışması sebebiyle. Bu durumu yaşayan oldumu aranizda acaba?

Tesekkurler
  • merhaba arkadaşlar bundan bi kaç gün önce arkadaşımda 2000 model hando civic 1.6 var benimde 2003 model 156 1.6 var ikisini kaldırdık ve honda ilk harekette 1 boy fark attı ama 3 ncü vitese geldiğimizde alfa tam 5 boy fark atarak geçti daha sonra roling yaptık roling tede aynı performansı gösterdi demekki 1.600 lerde üstüne yok ve birda bütün çevremdeki kişiler alfa ya çok soğuk bakıyor dünyanın en çok yolda bırakan arabası diye 2 yıldır biniyorum bu araca beni hiç bırakmadı sizin alfalarınız hiç bıraktımı :)
  • arkadaşım alfaların parçaları tabiki diğer araçlara göre pahalı ama bunu şahin gurubu ile kıyaslamayın benim daha öncede megane 2 vardı onunla arasında kıyaslama yaptığımda 1000 ytl lik bir bakıma girdiğin zaman alfa 1200 ise megane 1000 tutuyor 200 ytl ise alfa için çok değil ve o kadarda narin bir araç değil ben aylık 10.000 km yapıyorum bana yapılması gerekenden hariç sadece 500 ytl masraf çıkardı ama sizlere tavsiyem alfalarda km si yüksek araçlardan uzak durun sadece buji setini 170 ytl istiyorlar :) dediğimi anlamışsınızdır ama şuda varki standart arabaların hepsini yolda ekiyor :) alınmaya değer

Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz....

• arkadaşım 40.000 km ağır bir bakımı var oda 500 ytl civarı tutar senin araca vereceğin rakam 27.000 ama çoğu kişi 28-30 civarı isteyende var ama satamıyorlar sonuçta 3 yaşında araba ben 2003 aldım nete ölesine ilan verdim 24500 alıcısı çıktı sonuçta kayınpederin 25 de versen sorun olmaz :)
  • arkadaşımm 1600 ile 2000 motor arasında çok fazla bir yakıt tüketimi olmaz bu alfa için değil tüm araçlar için aynıdır alfalarda 1600 motor 1325 kg bu ağırlığı 2000 motor daha iyi götürür daha iyi performans alırısın ve araba rahat gideceği için daha az yakıt tüketimi sağlar bende 1600 var 2000 isteim ama temiz bulamadım mecburen aldım ve lpg taktım 180ykr yakıyor rahat rahat biniyorum
  • arkadaşım düz yolda 210 eğimli yolda 230
  • cok tesekkur ederim deniz_izmir birader içimi rahatlattın artık gonul rahatlıgıyla alabılırım. Senden kullanıcısı olarak bi tiyo istiyorum 1999 model 156 2.0 T.S 15000 ytl civarı almayı düsünüyorum alfanın temizi nasıl anlasılır???
  • 2000 model ts 156 full 2,0
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.